Kardeşimden okadar nefret ediyorum ki?

Ben 22üm o 15. Ondan nefret ediyorum. Okadar terbyiesiz ki. Asla laf dinlemiyor. Bisey dedigimde bana pislik diyor birsuru sey diyor terbiyesizce davraniyor. Şu an coronayiz ve bana ins coronadan ölürsün dedi. Ilk hasta oldugumuzda dua et demisdim dua hicbiseye fayda etmedi diyo. Markette jelatinli (domuzlu ) yogurt yiyo. Ailemiz acik giymedigi halde ona guzel bir dille islama uygun olmadigini söyliyorum yine giyiyo. Istedigimi giyerim diyo. Akrabalarimizdan corona bulasti bize. Hepsi ölsübler umarim öyle agir hastalanirlarki ölürler falan dedi. Dogmamis bebege birsürü hakaret etti. Ben artik bu kizla basa cikamiyorum. Bu kadar kotu kalpli nasil olunur anlamiyorum ve basa cikamiyorum. Surkli cabaliyorum bizi dinlesin iyi olsun hani anlamasi icinde birsuru sey anlatiyorum fayda yok. Akrabalarimizdan olduk ya corona diyo ki o köyleri yansin falan yahu bukadar beddua nasil eder bu yasta bi cocuk hic anlamiyorum cidden. Artik napcam bilmiyorum sadece nefret ediyorum ondan beni okadar yipratiyo ki alttan aliyim dedikce dahada hirslaniyoo.. biz tatildeyken kendisi uyucakti ben uyumucaktim isigimi acik birak kendi tarafini kapat dedigim. icinn kavga cikardi saldirdi. Cok agresif. Hem saldirgan hem hakaret ediyo tam bir pislik bildigin. Napacam ne okur bir tavsiye verin surekli bize beddua ediyor. Misafirlikdeyken kendisi bisey yemedigi icin bize diyordu ki herkes domuz gibi yiyo bir ben acim (e sende ye?) Umarim hepinizin bogazinizda kalir ve ölürsünüz dedi. Anneme babama bana ve bizi davet edenlere. Şu an hastayiz iste diyo ki bana umarim bu hastalikdan ölürsün
Kardeşimden okadar nefret ediyorum ki?