Güncellemeler
+1 yıl
annemle kavga edip edip " git biraz da ablamla et " gibi şeyler söyleyen birisi 17 yaşında.
Güncellemeler
+1 yıl
pcye dalıyorum dediğini duymuyorum hemen alınıyor gidiyor
ön yargılı olmayın. her gün onun yüzünden kavga çıkıyor. anneme durmadan sataşıyor. dişi ağrıyomuş annem doktora götürdü çektirmemiş ilaç vermişler 10 saatir konuşuyor. Yanıma geliyor hep dert anlatıyor. Konuyu değiştirince de trip yapıyor. şarj aleti bozuluyor laf sokup duruyor " kesin birileri yaptı" die. yaşama hevesimi çalmış iyice nefret ediyorum ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ıyyy çekilir biir değil. aileden aforoz ederdm ben olsam
artık dayanamıyorum ya çocuk konuları gibi ama bu evde yaşışyorum ve 7 24 bu insanlayım napıcam ben
Hiç acıma koy şapalağı bende de var sürekli dövüyorum hiç acıma
dövünce küsüyor ve ben şiddetten nefret ederim. ben onla kavga edince ki bi arada denedim. annem geldi beni dövdü o küçük vurma diye. aynı evde küs kalmamak için zor dururyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok artık
Vallahi ben de eskiden öyleydim duyunca annem de gelip beni dövüyordu Ama tabii şimdi biraz büyüdüm artık annem uğramıyor Bir de ben çok güzel vakitlerini kolluyorum onun o zaman dövüyorum Ben de normalde şiddet sevmiyorum ama bunu dövmenin çok ayrı bir zevki var hayatta hiçbir şey bana bu kadar tat vermiyor mesela şey yapacaksın ya tamamen bağlantıyı koparacaksın onunla böyle yokmuş gibi davranacaksın Yok sayacaksın onu böyle o zaman Okey
yok sayınca da yanlış bişey yaptığımı düşünüyorum akrabalar " sen ablasın insan kardşeine küser mi ayıptır " baskısı yapıyor halbu ki sevmiyorum sevemıyorum küssekte olmuyor küsmesekte
boş ver nefret etme bende ablamla çok kavga ediyordum ama şimdi iki dost sırdaş
Boş ver bırak kendi yağında kavrulsun..
ister istemez etkileniyosun ama ya sonuçta insanız. aynı evde küs kalıcaz ki kaldıkta bi ara 1 yıl aynı evd ekonuşmadım. tek amacı bu resmen. Hep dert negatif sıkıntıları hiç bitmiyor. bana dert anlatmaması için konuyu değiştiriyorum trip yapıyo
Fazla takıntılı birisin sende.. boş ver oluşabilecek normal şeyler bunlar değil mi? Kin nefret besleme bence sonuçta kardeşin satsan satılmaz atsan atılmaz.:)
biraz kinciyim ve takıntılıyım ama ateş olmayan yerde duman çıkmaz bundan bu kadar nefret ediyosam muhakak bişey vardır küsmek kin gitmek istemiyorum ama elimde değil duygularıma hakim olamıyorum
Sen iyi bir kızsın bende kinci biriyim bana yapılan hiçbir şeyi unutmam ama onu affet dediğim gibi kardeşin sonuçta fazla da kafaya takma düzelir hepsi gün gelir bu olanlara da gülüp geçersin.:)
ama babam vefat etmiş ailenin huzurunu kaçırıyor zaten 3 kişiyiz. şimdi bende onunla küssem nasıl olcak bilmiyorum ama tahammül edilicek gibi dğeil suratını gorunce ruhum emiliyor
Başın sağ olsun... dediğim gibi akışına bırak düzelir her şey sıkma canını kendinle ilgilen mutlu ol.👍
olamıyorum ki aramı iyi tutmaya çalışıyorum ama illede yanıma gelip dert anlatıyoyr sıkıyor benı zaten sevmıyoyrum mesafeı olayıım dıyorumb u sefer kusuyor mesafelı oldugum ıcın
Hepsi geçecek merak etme sabır dua şükür..👍
Kardeşin ergen düzelir 2 sene sonra