Kardeşinden benim gibi nefret eden var mı?

Kardeşimden tam anlayımla nefret ediyorum. Gidip aramın çok kötü olduğu insanlara benim hakkımda koz veriyor , arkamdan beraber iş ceviriyorlar , çorbama beraber tükürüyorlar , telefonla özel konuşurken kapıyı beraber dinliyorlar ve kimle düşman olsam bunu yapıyor. sanki aynı duvarların içinde düşmanımla yaşıyorum. şu an bir sürü psikolojik soruna sahibim. Majör depresyon , anksiyete , bipolar bozukluk ve daydreaming. Bunların çoğunun sebebinin o çocuk olduğuna eminim. Tam kendi özgüvenimi toplamaya başlıyorum altüst ediyor. Mesela daha 2-3 saat önce yine aynısı oldu. Benim çok kötü bir kahkulum var ve bugün kuaföre düzeltmek için gideceğim bu yüzden bugünlük kahkulü saklama gereği duymadım ve kahkülümü evde ki herkes biliyor. Salona kahkülüm açık bir şekilde televizyonun sesini kısmasını söylemeye gittim ama p! ç saçıma bakıp sanki çok komik bir şey varmış da gülmemek için kendini zor tutmaya çalışıyor gibi yaptı ama adımdan daha fazla eminim sırf benim kötü hissetmem için yaptı ki kahkülüm o kadar da kötü değil ve o sırada çok güzel görünüyordu hatta o an ilk defa kahkülümü kesmiştim. Ben zaten üniversiteye gidince bununla iletişimi tamamen keseceğim. Benim gibi kardeşinden nefret eden var mı?
Kardeşinden benim gibi nefret eden var mı?