Kız kardeşimle düşman gibiyiz?

Kız kardeşim 13 yaşında ben de 18. O ergenliğe girdiğinden beri düşman gibiyiz. Bu önceden bana çok bağlıydı, onu seviyim diye ağlar dururdu. Çocukken yani. Ailem hep kardeşimi daha çok sevdi. Ben 10 yaşındayken kardeşim de 5 yaşındayken annem hep kardeşini daha çok seviyorum deyip dururdu. Ben de daha çocuktum o zaman hep ağlardım beni niye çok sevmiyorsun diye o da seni baban sevsin derdi ama babamda kardeşimi daha çok seviyordu. Küçükken o kadar zor bir dönemden geçtim ki ailemin beni sevmediğine o kadar inanmıştım ki o yaşta intihar etmeye kalktım sonra sosyal hizmöetler geldi beni almak istedi annem de veririm istiyorsan falan diyordu. Vermem ben kızımı gibisinden bir şey hiç söylenmedi yani. Ne biç, im aile bilmiyorum ama böyle şerefsizlerdi işte. Ben de hep kardeşimi suçladım. Nefret ettim ondan. Şimdi o da benden nefret ediyor. Kısaca ailemde beni seven kimsem yok. Annem babam bir gün ölecek kardeşimle ben kalacağız. O zaman aramız düzelir mi ki? Dünyada bir başıma kalmak istemem...

Sen yaklaşmaya çalış falan demeyin hiç öyle bir niyetim yok, hala da nefret ederim ondan.
Kız kardeşimle düşman gibiyiz?