Ablalarım düşman gibi davranıyor?

2 tane ablam var bi tane de abim. Abim sorunlu bizimle görüşmüyor kötü bi insan. Neyse ben 23 yaşımdayım bi ablam 40 diğeri 35 işte ben sormadan doğduğum için mi ne bilmiyorum onlar daha samimiler. Halbuki 35 yaisnda olan doğum falan yaptı yanında hep ben kaldım hastanede cocuguna baktım. Neyse gecen komşumuz bize oturmaya geldi ve annem babam yaşlı olduğu için canım bi laf etmiş işte siz ölseniz bu evlatların yer yurt diye kavga eder demiş. 2 ablamda orada oturuyordu komşunun bu lafını dinlerken ben içimden dedimki yok ya biz ablalarimla asla öyle bisey yapmayız diye dusundum. Tam o anda 35 yaşında olan ablam bana baktı ve kas göz işareti yaptı ben de sandim ki çocuk salıncakta sallanıyordu ona bakmadın diye bana kas göz yapıyor sandim. Meğer sonradan öğrendim ki işte ben yer yurt diye kavga edermisim oyuzden beni işaret ediyormuş gözleriyle. Neyse bu olayı kapattım. Başka Bi zaman da ben eski sevgilimi unutamadım sürekli ondan bahsediyorum gerçekten sevmiştim terkeidldim. Teklifler almama rağmen kismeyle ne görüşüyorum ne bakisiyorum istemiyorum geçen gün sohbet ediyorduk 3 umuz ve ablam bana dediki işte pınar sana evli adamlar da tatlı gelir başkasının kocaları hoşuna gider dedi ben şok oldum ne cevap vereceğimi bilemedim. cunku başımdan geçen her şeyi onlarda biliyor ben hayatım boyunca kimseye ihanet etmedim hep bana edildi , evli bi adamdan da hoşlanmadım hiç bu lafı nasıl neden söyledi bilmiyorum. Sen de o potansiyel var dedi. Bu laflar çok ağrıma gitti artık ablamı o kadar samimi bulmuyorum sahte geliyor bana bu laflar denir mi yani kavga tartışma olsa oluyor ama bu kadar kötü ve ağır laflar söylemesi çok kırıcı siz olsanız ne yapardınız?
Ablalarım düşman gibi davranıyor?