Ablamla düşman gibiyiz?

2 kız kardeşiz benden 7 yaş büyük ablam var ben 23 yaşındayım ablam evli değil oldum olası soğuk içi bana karşı pislikle fesatlıkla dolu bi insandı küçüklüğüm onun hakaretleri ile beni sürekli itip kakması anlamlarını bile bilmediğim küfürleri söylemesi ile geçti ben 6 7 yaşlarındayken bile yollu kaşa* o* falan derdi kendimi bildim bileli psikolojik şiddet gördüm ondan hiç bi sohbetimiz olmadı bana dert anlatmadı ben anlatmadım saçımı okşamadı güzel sözü bırakın kardeşim falını duymadım ona evde abla diye seslenişim bile bu zamana kadar sayılıdır oda mecburiyetten misafir falan varsa işte hep bana karşı mesafeli olduğundan bende ona karşı mesafeliydim çekinirdim iter kakardı çünkü napıyım

hatta küçükken köye gittiğimizde yaşıtlarım olan kuzenlerim ablalarıyla abileriyle toplanıp film izlediğinde o beni yanına bile almamıştı tek başıma bi odada oturup hiç bi zaman bi ablalık görmedim herkesin ablası nasıl da can ciğer diye ağlamıştım benim o yaşlarımda çocuklar alınmayan oyuncak için ağlardı:) küçükken özenip bi kıyafetini gizlice giysem üstümden döverek çıkartırdı hiç ders çalıştırmadı sarılıp foto bile çekilmezdi benimle hiç beraber fotomuz yok ben daha 6 7 yaşında çocukken o 14 yaşında koca kızdı böyle böyle bu yaşa geldim büyüdükçe benim de bi kinim bi mesafem oldu iyiliğini istemez oldum ama onun kötülükleri bitmedi çocukça şeylerle yazmıyorum inanın yapraklarını yazsam bitmez

mesela işe gidiyo diye hiç sohbetim olmayan ablama annemin ısrarı için kıyafetlerimi verdim giysin diye ben onun hiç bi kıyafetiyle dışarı çıkmadım bu zamana kadar o 3 ay boyunca giydi gitti şarj aletim bozulduğu için ilk kez hayatta bi eşyasını kullanmaya kalktım kavga çıkardı küfürler hakaretler havada uçtu bende ona tabi yüzsüzlüğünü arsız gibi hergün kıyafetlerimi giyip şarj aletinin lafını yaptığı için yüzüne vurdum buna benzer bir çok olay yüzünden sinir krizlerim arttı annemler hep ondan çekindiği için her zaman onu değil beni susturur bende sinir krizleri geçiririm çok yoruldum bu düşmanlıktan gerçek anlamda nefret ediyorum ondan hiç bi kardeşlik duygusu yok ona karşı içimde sanırım bu hayatta sadece biz böyleyiz kime sorsam her kardeş böyle diyo ama onlar geri barışıp can ciğer oluyo bizimki kardeşlik ilişkisi değil düşmanlık ona karşı kin ve nefretle doluyum öldüresim geliyo evlensem ne arar ne sorarım çocuğu olsa yüzünü görmeye bile gitmem o derece var mı böyle olan benimle aynı derdi paylaşan?

Ablamla düşman gibiyiz?