Ablam bana düşman gibi davranıyor?

Neden böyle yaptığını anlamıyorum oysaki bütün kardeşlerimden ençok onu seviyorum, gece geç yattım sabah da okula gitmedim demediğini bırakmadı bir gün bana çok pissin hiç dışarı çıkmıyosun diğerleri gibi hiçbirşeye meraklanmıyorsun çok gıcıksın bütün gün sadece yatıyosun hiç yardım etmiyosun gibi şeyler oysaki ne dese hemen yapıyorum sabah başlayınca akşama kadar gidip geliyo hep 1 yaşındaki yeğenimi bakmak için kalıyorum evde. Ama nekadarda iyilik yapsam yaranamıyorum, 7 yaşinda bitane p iç yeğenim var kafasına azıcık vursam alıştın artık geldiğin geçtiğin yerden vuruyosun bana sinirlisin, delisin diyo evet bende psikolojik rahatsızlığımın farkındayım ve oda farkında ama yinede böyle davranıyor bikere bile psikoloğa git gibi birşey demedi sanki zevk alıyo ondan nefret etmeye başladım geçen yıl ona hep yardım ediyodum evi topluyodum falan ama bu yıl yardim etmiyorum okadar, ama 18 yaşında genç bir "erkek" için çok bile yapıyorum boklu bebek bezi değiştiriyorum, çocuk besliyorum bana hep mecbur değilsin diyo ama yinede mecbur ediyo çocuklar ondan gidip birşey istese hemen bana yönlendiriyo artık bir erkekten istenilmeyecek şeyler bile istiyo benden çocuklar okadar yardim ediyorum sizce neden böyle yapiyor? Diger ablama gidiyim diyorum ama cok aliştim buraya
Ablam bana düşman gibi davranıyor?