30 günlük ağırlıksız squat programım bitti-görseldeki program- O programda 3 gün art arda yapıp 4. gün dinlenme günüydü. Şimdi ağırlıkla çalışmaya başlayacağım, haftada kaç gün squat yapıp kaç gün dinlenmeliyim?
Bu arada ağırlıksız çalışmama rağmen bir ayda etkisini hissettim, o yüzden şimdi ağırlıkla çalışmaya başlayacağım.
Squat haftada kaç gün yapılmalı, kaç gün dinlenmeli?
Şimdi ben sana şöyle söliyeyim sadece squatla yürümez o iş ^^ ikincisi Eğer Popo kaslarını geliştirmek istiyorsan bacak adale ve kardiyo gerekli ve güzel beslenmelisin toton yus yuvarlak olsun ^^
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben ağırlıksız çalışmama rağmen 1 ayda 3 cmlik gelişme oldu. İkinci olarak sorumda hangi hareketi yapmalıyım, neleri çalışmalıyım diye bir şey sormuyorum. Benim kendime göre ayarladığım bir programım var zaten, ben sadece haftada kaç gün squat yapıp kaç gün kas dinlendirmesine gidersem doğru olur diye sordum. Cevabını bilmiyorsan yorum yapmana gerek yok.
Tamamda İlk ayda Vucutdun Her yerinde Normaldir 3 veya 4 cm atması Önemli olan ondan Sonrası mesela Kol bir ayda 3-4 cm atabiliyor ilk ayda ondan sonra genişleme güzel bir besinle gerçekleşiyorum. dinlenmeye bakıcak olursan biraz kaslarını dinlendir hergün yaparsan kaslarını yakarsın. yani Küçülürler ^^ :) Küçülmemesini istiyosan yine besin almak zorundasın
Arkadaşım ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben kol mu çalışıyorum Allah aşkına neyden bahsediyorsun sen. Benim ne amaçla çalıştığımı bile bilmiyorsun, sorumu cevaplamadan gelmişsin şunu yap bunu yap diyorsun. Ben squata hazır alışmışken bırakmak istemiyorum, o yüzden rutin olarak yapmaya devam etmek istiyorum. Program varken bu sorun olmuyordu ama şimdi programsız kendime bir sayı belirleyeceğim 3+3 toplam 6 kg ağırlıklı dambılla çalışacağım. Ama her gün yapmanın zararlı olduğunu bildiğim için kaç gün dinlenme molası vereyım diye soruyorum ben. Bunun dışında bir soru sormadım.
Benim bacaklarım zaten kalındı, ince değildi. Evet üst bacaklarım da 1 ay içinde 3 cm daha kalınlaşma olmuş ama orantısız durmuyor çünkü kalçamda da 3 cm'lik büyüme oldu.
Anormal durmuyor ki. önceden daha yumuşaktı etim, şimdi o sıkılaşmayı resmen fark ediyorum. Vücudum sıkılaşsın diye başladım, faydasını gördüm gerçekten. O yüzden devam etmek istiyorum :)
En İyi Cevaplar