3 aydır body yapıyorum ve vücudumda istediğim değişiklikleri kaydettiğimi düşünüyorum.Sizce 3 aylık bir antrenmana göre nasıl görünüyorum ?
link
link
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer geniş tutuş barfiks görüyorum bu vucutta bol tekrarla :)
yapın ve çatın çok müsait, aynen devam.. bu fotoyu silme, her ay yeni linkle güncellersin.
birde dar ve kapalı tutuş barfiksede yüklen kanat kaslarını beline doğru uzat.
bildiniz tebrikler :D geniş tutunca kanadı yukarda büyütüyor dar tutunca aşağıya yayıyor değilmi ? öyleyse ona da ihtiyacım var :) teşekkürler yorum icin
Fizik iyi. V cut güzel cıkacak devam edersen. Göğüse ağırlık ver biraz omuzlar göğüs ve trapez olmadığından orantısız duruyor.Fiziğin geleceği iyi görünüyor.Disiplini bozmadan devam. Al buda motivasyon olsun :D link
Bu kim hacı :D Devam ya bozmak yok birkaç seneye inş daha iyi olacak :) Göğüslere aslında önem veriyorum ama omuzdan aldığım verimi alamıyorum acıkcası.Teşekkürler yorumun için :)
harbimi söylüyon yoksa öylesinemi :P
helal sağlam vücut olmuş :)) semik bir konu açsana sende kızlar ne düşünüyor acaba :))
ılerletırsen bence gayet ıyı olucak gıbı duruyor . Yenı yenı oturmaya baslamıs bence vucudun .
bende aynı şeyleri düşünüyorum.Yeni oturmaya başladı tabiki çünkü kısa süredir yapıyorum.Teşekkürler yorum için :)
Kıldan tüyden yana pek problemim yok, ne yok denecek kadar az, nede ağda yapacak kadar çok kılım var sorun yaratmıyor benim için o yorumlar :)
bir orantısızlık var belin mi çok ince omuzların mı çok fazla geniş anlamdadım
firarda ne zaman bırakıcaksın takip etmeyi her yorumumun altına cevap yazma yaa
tatlı soğuk profil fotondaki sensen bende recep ivedik' im :)
ne dememi bekliyosun İvedik ?
benim konumda geyik yapmayın len :P
Cevap
11Cevap
Omuzlara çok yüklenmişsin. Vucut orantısız. Hemen vucut geliştirme ile ilgili yeterli bilgisi olan birinin gözetiminde çalışmaya başlaman lazım. Aksi takdirde ileride sıkıntı olacak.
evet haklısınız omuzlara en çok öenm verdiğim için omuzlar biraz daha iyi öbür bölgelere göre.Kolu hiç önemsemiyorum ben çalışmasını da sevmiyorum aslında en zayıf yerim kollarım denebilir.Göğüse de yeteri önemi vermeme karşın omuz kadar verim alamadım ama fotoda ışık tam karşıdan vuruyor onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
İlk 3 4 ayda vücut kendini toplar ideal kilosunu bulur bi yerden sonra kalıyo ilk aylara bakıp hep bole gitcek sanma
:D gayet memnunum aslında ilerleme gördüğüm için :D
4 aydan sonra çok yavaslıcak baya duracak bile ama sen hep devam bırakırsan eriyor :)
aynen devam bırakmak yok bağımlılık yaptı zaten :)
Önceki halini görebilseydik. değerlendirirdik. Fakat bazı bölgelere fazla abanmışsın bazı bölgeleri hiç çalıştırmamışsın gibi geldi bana.
önceki halimin fotoları yok malesef :P
normal bi vucut pek deişiklik yok bnce yada sizin ayna abartılı gosteriyor aynayı deiş:))
teşekkürler yarın ayna almaya gidiyorum :D
konusan ayna al:)
tamam
Tarzan rıfkının ayazda kalmış hali gibisin hacı yav :)
koyda seninkinide görelim varmı cesaretin :D
senide görmek isterim kaç parmak var :D
kanatları çok fazla çalışmışsın,göğüslerin çok zayıf kalmış :)
Vücut geliştirmeden önce hiç bir sporlar uğraşmadın sanırım hiç,kas yapın ilginç.
biliyorum farkındayım, aynı zamanda kollarım da zayıf, aslında önemsemediğim yerler daha cok gelişiyor niye bilmiyorum, en düzgün göğüsü çalışıyorum ama büyümüyor çok :P
:P
Bune abi ya daha çok çalışmalısın kaslar yeni belirginleşmeye başlamış
3 ay diye yazmıştım sanırım 2 defa ama anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım :P belirginleşmeye başlamışsa iyiyim demek teşekkürler :D
ilk halini görmek lazım ama devam et, bırakırsan başa dönersin.
teşekkürler :)
maşallah seninde fotolarını görmek isterim varsa :)
neden nazar mı deyiyor ki :P ölçüden anlasam yazabilirsin dicem de anlamıyorumki :D
yoo ölçtürmedim hiç :) bizim bura öyle çok modern biyer değil de :P
:D maşallah
anladım, şu karın kası olayı iyi oldu teşekkürler :)
omuz bölgesi çalışmışsın sadece karın kaslarıda çıkması gerek ama yinede iyi
karın ve bacak hariç her bölgeyi çalıştım, kimini isteyerek kimini istemeyerek ama çalıştım yani :)
aynen :)
zayıfsın arkadaş yemek yiyip protein alman lazım
3 ayda arnold olmamı bekliyodun galiba birader 3 aya göre değerlendirecen :P
3 aya gore gene iyisin ama fitness yapma ona harcıyacagın zamanı daha profesyonel sporlara harcıyarak o vucudu yakalıya bılırsın fitness yapmıyosan ne mutlu sana.
iykk o kılları temizle
4 tane kılı var çocuğun onamı ıyk diyorsun. :D
kılda değil tüy :D
inşallah karşına recep ivedik gibi biri çıkar da kıl ne görürsün :D
en kılsız erkeklerden ya sen hormon bozukluğu yaşayan bir erkeğe düşersen yandın
iyi görünüyosun..
teşekkürler :)
link ölmüş yalnız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar