AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Namaz kıl oruç tut ve ibadetlerini aksatmamaya çalış. Öyle konuşanlardan da uzak dur lâkin cehennem daha sıcaktır unutma bunu da.. Rabbim yardımcın olsun kardeşim
Etrafındakiler için kapansıysan açıl Allah için kapandıysan bu bir imtihandır de sabret
Aldanma tatlı dillerine yanarsın.
yalnızım zannedip onlara uyarsın
Yeminini hatırla yoksa harapsın
Yalnız Allah'ı sev.
işte o zaman ferahsın.
Sen ne icin kapandığını unutmussun bize emridilen neyse onu yapmalıyız bak ne güzel kapandin cevrendekilere inat gurur duydugunu göstermelisin kendin icinde onlar icinde dua etmelisin
Ve sunu da soylemeliyim ki kapanip acilanin daha çok gunaha girme durumu var iyi düşün
Bunun kararını sen ver. Çevrendekilere de kulak asma. Onlar kendi saçmalığına baksınlar.
ALLAH rızasından vazgeçme diyorum bacım.. doğru yoldasın şaşma sen.
inşallah mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine.
Ya insanların sözlerine aldırmayıp kararının arkasında duracaksın , ya da başaramayacağını düşündüğünde başlamayacaksın. Karar senin.
İnandığın yolda ilerlemişsin başkalarının lafına kulak bile asma aksine mutlu olmalısın. Rabbim herkese nasip etsin kapanmayı
Madem başta kendi kalkıştın bu işe şimdi aynı şekil kendi doğrultunda hareket et. Başkalarının laflarına göre mi hareket edip yaşama.
Başı açıklar günahkar mı canım allah allah canın ne istiyosa onu yapmakta özgürsün. Mutsuzsan çık tesettürden. Kafanı açtın diye afedersin ama oranı buranı açmış olmuyosun
Tesettürlüsün ne güzel bişey işte
Sen onların yapamadığı şeyi yapmışsın
Kapanmışsın buda senin onlardan farkın
Onların dediklerine kulak asma ve güçlü kal :-)
Konu açık ya da kapalı olmak degil , konu ahlaklı yaşamak bunu yapiyorsan allah seni kıyamette terk etmez inşallah. Allahın adaletine tüm kalbimle inanirim :)
Çevrendekilerin baskılarına boyunmu eğeceksin yoksa kendi kararlarınımı uyguluyacaksın
kimseyi dinlme hem tesettürdede çok güzel görünürsün düzgün giyinirsen sıcakladarda korur vücudunda yanıklar olmaz
şeytan kendinden olanla uğraşmaz ki senle uğraşacak tabi :) sabret.
sabırr...
Harbiden kendine naptın yaza girerken kendine niye işkence çektiriyosun günahın neydi boşver eski halini dön bence, aile baskısı olmadığı halde nerden çıkıyor bu tesettür merakı anlamıyorum
aile baskısı ile yapılan tesettürden ibadetten birşey beklenmez.
Nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol !
Kendin ol !
Bunlar senin icin bir sinavdir. cevrendekiler de seytan. seytana uyup sinavdan kotu not alma derim. rabbin icin dogru yoldan ayrilma
sakın haaaaaaaaaaaaa kanma onlara güzel olsan ne olacak soyunmak mı lazım illa vazgeçme bu yoldan asla
Kimseyi takkma dinine sadik kal keyfine bak ahirette herkesin yolu belli olunca sana imrene imrene bakacaklar
Şunu sakın unutma canım cehennem ateşi daha sıcak. Hadi allah yardimcin olsun
Kimsenin söylediklerine aldırma ve devam et. Sen doğru yoldasın..
Nasıl mutluysan öyle yaşa kimsenin dediğini umursama. Ağzı olan konuşuyor sonuçta.
başkalarının sözlerine kulak asmamak çok zor. ama dayan ! nasıl istiyorsan öyle ol...
açıl o zaman sen Allah inanıyorsan davranışlarınla belli edersin
sen Allah icin kapandin fanilerin laflari ile girdigin yoldan donme
tevekkülü elden bırakma bunlar şeytanın oyunları sakın aldanma kaybedersin mücadele et ;)
amin.
Allah rızasının yanında başkalarının söyledikleri hiçtir
Her zaman mutlu olamazsın zaten illaki birseyler olucak sinavdayiz sonuçta kulak asma.
güzel olan kapalıykende güzel sıcaklar evet bunaltıcı ama giyinmeyenede sıcak
sen böyle devam ett bigün evlencen kocan snei öyle sevcek hep mutlu olcann o diyenler gelip geçiicii
evet ne güzel kızdın şimdi daha güzel kız olmuşsun bence onları kulak asma sen Allah'ın rızası neyse onu yap
teşekkür ederim.
Allah sabredenlerle beraber.
Sabret ve tevekkul et dayan
Tesettürlü çevresi olan arkadaş edin
inanırmısın ne ailemde ne arkadaşlarımda asla asla yok 1 tane bile kapalı dostum yok her hangi bir cemaate vs. mensup değil böyle bir düşüncede de değilim.
Çevrenden dolayı böylesin Benim önerim tesettürlü arkadaşlar edinmen pişman olmanın nedeni Tek başına olman diğer insanların seni etkilemesi
heryerden ver yemedgn nane kalmasın. yaş 30 a dayanınca tesettüre gir. asıl şeytan sizsnz
Allah Buyurduki cehennem ateşi daha sıcaktır..
Sana nasihat olarak ölüm yeter.
Kendini değiştireceğine çevreni değiştir
çevrmdekiler en yakınlarım ailem arkadaşlarım dostlarım akrabalarım çok zor değiştirmem.
asla vazgecme onlarsa sana ımrenıyor emın ol
umarım öyledir.
Sukredebildigine sukret ve sacmaliklara kapilma
inşallah
Bak hatun ben kapalilari cok begeniuorum. insallah acik bir kizi da almam. kapali kutu diyolar millete kapali bana acik olacak. yani tamamen benimOlacak ;)
hayırlısı hayırlısı.
Soyunma sende
Çık tesettürden. :):
büyük sınavdasın uyma, boşver
Ortunme o halde
seni mutlu edecek şeylerle ilgilen
Açıl ozaman milletin dediklerini önemsiyosan
bana yazarsan senle konuşurum.. rahatlarsınız
resim yuklede ovelim biraz seni
niye başı açıklar şeytan mı
bu paragraftan bunu anlamak zor olmadı mı?
ben hayatımın 16 senesinde şeytanmıydım bu nasıl düşünce. Allah kelamı var Kuran-ı Kerim de ayeti var Allahın emri bu uymamak evet şeytana uymak çünkü bu bir sınav. Ama açıklar şeytan gibi bir tabir çok çirkin.
*26 senesinde
sana bunu söyleyenler açıklar. onlara şeytan muamelesi yapamazsın. herkes fikrini söyler. ayet konusuna hiç girmiyorum bana göre ayette türban demiyor başörtüsünü tarif ediyor.
Çevreni değiştir.
en yakınlarımdan nasıl vazgeçipte yeni bir çevre oluşturabilirim çok güç
Anandan babandan değil ama seni olduğun gibi benimsemeyen arkadaşların yerine benimseyeceklerle arkadaş olabilirsin.
Rahatsızsan açıl
mutsuzsan açıl
Sakın vaz geçme
kalbini dinle
kulak asma
evlensene
henüz ruh eşimi bulamadım.
hep öyle derler.. sizin gibiler yüzünden bekar kaldım bende :P neyse o zaman bul bir an önce ruh eşini evlen kurtul
nasip.
istersen olur.. istemezsen nasip diye birşey yok.. kendin yaratırsın nasip mi değil mi
Kimsin seen
sen?
istediğini yap
Kulak asma boşver