Kişilik & Karakter Çok mutsuzum geçmiyor ne yapsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ev çok kalabalık özel alanım bile yok Çok mutsuzum geçmiyor ne yapsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence amaç edinin 0 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Eğer hiç geçmiyorsa bir psikoloğa git bence 1 1 Yorumla Superwind 1 yıl Whyyyyy Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yorgan altı jajdndöd 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ffdfdfgg Yorumla Denizkızı18 1 yıl Ya keske gizli olmasan laflardık Yorumla
Durumlarfena Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Geçiremiyorsun öyle mi? :) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yazdım ya Yorumla
aress839 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Biraz ilgi ve iyi bir arkadaşa ihtiyacın var ve gülmek 1 0 Yorumla
omer04500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. ev kalabalık diye mi mutsuzsun 1 0 Yorumla
berke3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Üzülme kiz her şey iyi olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmazsa sana yazayımmı Yorumla berke3555 1 yıl Yaz bakalim 😂😂 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Nedeni nedir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir şey düzgün gitmiyor Yorumla Beyazby 1 yıl Cok genel konustun ondan bir sey diyemem ama Kronik mutsizluk varsa bir pskiyatriye gorunmende fayda var asamiyorsan Yorumla
Aşk_Psikoloğu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Niye mutsuzsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir şey düzgün gitmiyor Yorumla Aşk_Psikoloğu 1 yıl Benim hayatimda hersey duzgun ve cok iyi mutluyum senin neden gitmiyor acaba Yorumla
Bennj Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Konusalım istersen 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İstemem Yorumla Bennj 1 yıl Umarım mutlu olursun Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. Sence neden acaba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence amaç edinin
Eğer hiç geçmiyorsa bir psikoloğa git bence
Whyyyyy
Yorgan altı jajdndöd
Ffdfdfgg
Ya keske gizli olmasan laflardık
Geçiremiyorsun öyle mi? :)
Yazdım ya
Biraz ilgi ve iyi bir arkadaşa ihtiyacın var ve gülmek
ev kalabalık diye mi mutsuzsun
mutsuz olduğun konuyu çöz
Üzülme kiz her şey iyi olur
Olmazsa sana yazayımmı
Yaz bakalim 😂😂
Nedeni nedir
Hiçbir şey düzgün gitmiyor
Cok genel konustun ondan bir sey diyemem ama Kronik mutsizluk varsa bir pskiyatriye gorunmende fayda var asamiyorsan
Niye mutsuzsun
Hiçbir şey düzgün gitmiyor
Benim hayatimda hersey duzgun ve cok iyi mutluyum senin neden gitmiyor acaba
Konusalım istersen
İstemem
Umarım mutlu olursun
sürekli böyleysen destek almalısın
Sence neden acaba
🥃🚬🎶 ilaç olur