Cok mutsuzum ne yapmaliyim?

Arkadaşlar merhaba ben 18 yaşındayım daha gençliğim yeni başladı ama ben 15 yaşımdan beri aşırı derecede mutsuzum ya da öyle sanıyorum. Yalnız birisi değilim çok fazla arkadaşım var ve hepsi çok iyi insanlar onların yanında çok eğleniyorum çok komik birisiyim herkesi eglendirebilen bir tipim ama eve gelince ya da yalnız kalınca ölmek istiyorum bir kaç kez intihara teşebbüs ettim ama olmadı ailemi çok sevdiğim için yapamadım sevgilim var ve mükemmel birisi ama ben onun beni haketmedigini düşünüyorum her gün çok mutsuz bir sekilde kalkıyorum ve tüm gün rol yapıyorum ne zaman mutsuz olsam herkes üstüme geliyor sanki hakkım yok gibi. Ağlamak istiyorum ama sürekli yapamıyorum içimde hep kötü bir his var. Durumu sevgilimle paylaştım ve belki mutlu olurum vazgeçerim diye her türlü şeyi yaptı. Spora gittim bir sürü hobi edindim ama asla mutlu olamıyorum psikoloğa hiç gitmedim gitmeyi düşünüyorum kendimden nefret ediyorum. Herkesi güldürmeyi becerebiliyorum ama kendimi asla. Şu aralar daha da kötü olmaya başladı hayatı mükemmel ama sınav kaygısı ve sevgilimle aramda dönen küçük kavgalar yüzünden. Onu kaybetmekten korkuyorum ama büyük ihtimal kaybedeceğim. Lütfen bana yardımcı olun okuyan herkese teşekkür ederim

Cok mutsuzum ne yapmaliyim?