Çok mutsuzum ne yapacağım?

Merhaba 3 senedir evliyim , 26 yaşındayım arkadaşlarım çok mutlu evlılıklerınde herseyınde benim kocam bipolar hastası dün kınaya gittim kınadan döndüm eşime resimleri gösteriyordum bir arkadaşım var eglencelı bir kız nişanlı yani çocukluk arkadaşım çok oynak böyle güzelde ama bende çirkin degılım eşim benim favorim çıktı dedi ben baya sinirlendim eşime bağırdım çağırdım sinirlendim kıskandım o da o anlamda değil ya dedi eglencelı ya ondan dedi sonra ben trıp attım kıskandım zoruma gitti çünkü sonra eşim bağırdı çağırdı birden üste çıktı kovmaya başladı beni yine işte arama sorma dedi taksıcı eşim birden suçlu durumuna ben düştüm hiç yanımda olmuyor her yere tek başıma gidip geliyorum para desen vermez işten ayrıldım öyle yalnız kaldım ne yapacağımı bılmıyorum arayıp konuşsam konuşulmuyor eşimle bağırıp çağırıyor bana sürekli evde iş için arıyor kıyafetimi temizle orayı burayı temizle demek için arıyor onun dışında insan yerine koymuyor benı yarın arkadaşımın nıkahı var oraya bıle sen git ben gelmıycem dedi öyle saçma sapan bir durum yani kaldım öyle canım gibi ne yapacağım bu mutsuzlukta bılmıyorum

Çok mutsuzum ne yapacağım?