Çok mutsuzum ne yapıcam ben?

Nişanlım olacak insan nişandan sonra iki ay işsiz gezdi abisi sana iş bulcam dediği için ona inandı aramadı bile ama o abisi eskidende dolandırmış bunları inanma dediğim halde inandı ve benle doğru düzgün buluşmadı morali bozuk diye yüzüme bakmak istemedi çok kavga ettik yeri geldi para harcamadan buluşalım desemde beni istemedi. Sonra iş buldu ama bu sefer evliliği erken görüyor. Ailesi, ben ve benim ailem okul açılmadan olsun istiyoruz daha önce nişanlımda böyle diyordu ama şimdi sözünden cayıyor sürekli bana farklı bir tarih veriyor ve Kasım ara tatilinde evlenelim para biriktircem diyor ( öyle bir huyu varki asla biriktitemez bunu da biliyorum) beni seviyorsan beklersiniz ölmedin iki sy beklemekle diyor. Ama ben sürekli karar değiştirmesine kızıyorum sonuçta insanlara ona göre söylüyorum aileme. Ve kendim ona göre hazırlık yapıyorum sonra erken diyor. Yüzüme yüzüme diyor Ağustos erken evlenmem ağustosta senle diyor. O kadar üzülüyorumki bu saatten sonra ağustosta evlensek bile yanına yanaşamam. Bama belaltı espriler yapıyor sırnaşıyor ama evliliği ertelemek istiyor. Maddi açıdan ailesi ve ben çok destek oluyoruz hiçbir sıkıntı çıkmaz yani o kendi istemiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca nişandan sonra iki ay abisinin evinde kaldı yurtta kalmak yerine. Abisi bana onun beni aldattığını geceleri kızlarla konuştuğunu bile ima etmişti, o un iş beğenmediğini söylemişti aramızı bozmak için. Hala bana kızıyor abisiyle görüşmesini istemediğim için
Çok mutsuzum ne yapıcam ben?