Hiçbir şey beni mutlu etmiyor. Yorgunum. Zaten düzgün giden hiçbir şey de yok ! Allah'a isyan edesim geliyor bazen onu da yapamıyorum. Ağlayamıyorum da...
Meditasyon gibi bişey var mı önerebileceğiniz?
Meditasyon gibi bişey var mı önerebileceğiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutsuzluğunla mutlu olmayı deneyebilirsin.
Unutma ki tek sen mutsuz değilsin.
Bende mutsuzum.
Bu yazıyı okuyan KS üyelerinin %50 si eminim ki bizim gibi mutsuzlar.
Buraya çözüm varsa öğrenmek için girmiş olabilirler.
Dediğim gibi mutsuzluğunla mutlu ol, şahsen ben öyle yapıyorum.
Çoğu şey anlaşmış gibi ardarda tersliklerle geliyorsa... O zaman köşeye sıkışmış gibi hissediyor insan. Zaman değerli birşey ve sadece 1 tane benden var ;(
= ( Nedir seni mutsuz eden?
@mavinintonuuu nun dediği gibi bir spor dalıyla uğraş. Neden zamanın yok?
Mutsuzluğunu telafi etmek varken neden mutsuzluğuyla mutlu olsun ki? Bu kaybedilen savaşla mutlu olmak demek. Saçma.
bir spor daliyla ugrasmak cok iyi gelecektir. Yuzme basket fitness dans kurslarida olabilir
Duş almaya bile zamanım yok :(
O zaman vakit olmayacak kadar cok isle ugrasiyosun. Bunlarla keyif al
seni tanımadığım için bir şey öneremeyeceğim böyle direk seni rahatlatabilecek
Cevap
3Cevap
Uzun süreli hemde çok uzun süreli keder hali kaplamıştı ruhumu. Ordan nasıl çıktığımı düşünüyorum aklıma hep en yakın arkadaşım geliyor. Yani lise çağlarımdaki en yakın arkadaşım. Onunlayken mutsuzluğum giderdi. Lise bitti ve ben toparlanmış bir insan oldum. Sonra başka sorunlarım oldu, üniversite pskiyatri servisine gittim. Anlattım, anlattıkça yüklerimden arındım. Meğer her şeyi kendi kendime yapıyormuşum. Sorunu kendimde aramak en büyük hatammış. Sorunu kendinde arama. Sorun seni içine çeken o dış etkenler. Seni mutsuz eden birisi mi var? Uzaklaş ondan. Öfken mi var, kime öfken varsa yansıt ona. Akıt içindekini. Bırak o mutsuz olsun. İnan bana senin dert ettiğin kadar o dert etmiyor. Ben kendime ilk defa psikiyatri servisi ile ilk konuşmamdan sonra mutlusun dedim. İlk defa o zaman mutlu olduğumu hissettim. Güzel bir duygu. O zamandan beri hep mutluyum. Hep iyiyim.
tatile çık rahatlarsın
Bunun için zamanım yok
yeni bir heyacan lazım sana
neden böyle peki?
Herşey ters gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar