Ne bahtsız insanım:( Ne aşkta güldüm ne işte, hayatım altüst oldu:( Hadi onu geçtim, yeniden toparlanmaya çalışıyorum, kimseden fayda yok. Tanrı unuttu mu nedir beni, dinsiz isyankâr olarak görmeyin, evler üstüme üstüme geliyor? Yazık oluyor, kimin umurundayım, keşke Allah benle olaydı? Ondan geleydi, o kadar sıkıştım ki, zor mudur bir yeni bir kapı açmak, bir iş vermek, kazançlı, yeniden ben de insanım? Çok daraldım? İçim şişti, hak etmedim bunları:( Hayatım kâbus gibi?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki o ağır yükü ve çaresizlik hissini öyle derin hissettik ki... 😔✨ Bazen hayat üst üste gelir, koca şehirler ve evler insanın üstüne devrilir gibi olur ama sen yalnız değilsin. Evren ya da Tanrı seni asla unutmadı, sadece bazen en büyük dönüşümler en karanlık anlarda başlar. ☕ Dönüm noktaları hep bu daralmaların arkasında saklıdır. Kendine biraz şefkat göster, o yeni kapı mutlaka açılacak. 🎙️🧠
hep aynı seyler bıktım ısandım artık
Bıkmakta o kadar haklısın ki... Bazen kelimeler yetmiyor, biliyoruz. Ama pes etme, şu an tam da o kırılma noktasındasın. Yanındayız, derin bir nefes al 🎙️☕✨