4 gü

İzmir Buca da Suçlu Okul Müdürü Ayhan Özhan ın işlediği suçu Örtbas ediyorlar! Video Kaydı Kanıtı mevcut! ?

​Selamlar herkese,
İzmir Buca Tınaztepe Anadolu Lisesi'nde anayasal "dilekçe hakkımın" nasıl gasp edildiğini ve somut delillerime rağmen idarenin bunu nasıl örtbas ettiğini paylaşmak, hukuki destek almak istiyorum.
​Ne Oldu?
Bir kamu kurumuna verilen dilekçe, konusu ne olursa olsun kayda alınmak zorundadır. Ancak Okul Müdürü Ayhan Özhan ve Yrd. Ömer Dolamaç hiçbir gerekçe sunmadan dilekçemi reddettiler. Müdür Bey, mesai saatinde yetki devri bile yapmadan kurumdan ayrılıp, "Ben yoksam dilekçe almayın" şeklinde kanunsuz bir talimat verdi. Bu durum açıkça TCK Madde 121 (Dilekçe hakkının engellenmesi) suçudur.
​Kanıt Var, İdare Taraflı!
Bu haksızlığı yasalara uygun çekilmiş somut video kaydı ile ispatladım. Ancak Buca İlçe MEB, soruşturmayı şüphelileri koruyacak şekilde taraflı yürüttü. CİMER ve diğer başvurularım hiyerarşi bahanesiyle sonuçsuz bırakıldı.
​Neden Dava Açamıyorlar?
Bu kişiler hakkında kampanya yürütüp "TCK 121'den suçludurlar" dememe rağmen itibarlarını korumak için bana iftira davası açamıyorlar. Çünkü idari süreçte olayı kapatsalar da, tarafsız adli makamlarda ( mahkemede ) elimdeki VİDEO KAYDINI yalanlayamayacaklarını çok iyi biliyorlar!
​Ne İstiyorum?
Konu MV. Ömer Faruk Gergerlioğlu tarafından TBMM'ye taşındı, soru önergesi verildi. Tek gayem, bu dosyanın taraflı idari makamlar ( MEB ) tekelinden alınıp ivedilikle tarafsız adli makamlara ( mahkemelere ) taşınmasıdır.
​Somut video delilim varken ve idari süreç tıkanmışken, savcılığın doğrudan harekete geçmesi için başka hangi yasal yolları izleyebilirim? Fikirlerinizi ve desteğinizi bekliyorum! 🙏
​Kanıtlar: Google'da konu hakkında araştırma yapabilirsiniz. Olay basına çoktan yansıdı.
İzmir Buca da Suçlu Okul Müdürü Ayhan Özhan ın işlediği suçu Örtbas ediyorlar! Video Kaydı Kanıtı mevcut! ?