Hudutsuz Sevda dizisinde Fikret ve Damla karakterlerine hayat veren Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu sokakta kol kola yakalanınca aşk iddiaları hemen gündeme geldi.

Gerek paylaşımları gerek açıklamaları gerekse başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Hayal Köseoğlu son olarak Hudutsuz Sevda dizisinde rol alıyor.
Hudutsuz Sevda dizisinde Fikret ve Damla karakterlerine hayat veren Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu dizide rol gereği de aşk yaşıyor.

Dizide yasak aşk yaşayan ikili geçtiğimiz günlerde Karaköy sokaklarında görüntülendi.
"ASLA YOK" DEDİ

İki oyuncu beraber Kadıköy sokaklarında görüntülenirken, o anlar TV100 kameralarına yansıdı.
Kol kola görüntülenen oyunculardan Burak Sevinç kameralara açıklama yaparken, kol kola görünmelerine "yanlış görmüşsünüzdür" dedi. Sevinç "Setten çıktık, hayır tabii ki ilişki yok" dedi.
Sence gizli aşk mı yaşıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bence olabilir ama sanaldan çıkan haberlere hiç güvenmediğim için yorumum yok. zaten dizi aşkları geçmişte de olmuştu bazı oyunların.
Genelde şu insanların özel hayatı beni hiç ilgilendirmiyor topluma bir yararı olduklarını hiç düşünmüyorum..
Rollerine kendilerini fazla kaptırmışlar. Olabilir çok şaşırmadım ünsüzler olarak halkça bizde işyerinden ilişkilere yelken açıyoruz çok şaşırmadım.
Bu dizi ünlülerinin aşkları bana hiç gerçekçi gelmiyor, zamanlı ilişki kuruyorlar resmen
Zaten dizide de adamı yürüyüp duruyordu Ben bir fragmanı da görmüştüm yani şaşırmadım açıkçası
Normal bir sey her zamanki gibi olan şeyler buna şaşırmamak gerekiyor ve bunların ne yaptığıyla ilgilenmemek gerekiyor
Kim kimle sevişiyor? İnan hiç ilgilenmiyorum.
aaa bu kiz aski memnudaki nihalin saçma arkadasi değil miyidi? nerden nereye bak görüyor musun
İkisini de tanımıyorum, ünlü mü şimdi bunlar?
Bu kızın ayaklarını çok merak ediyorum kaç numara acaba.
Bu kadın dizideki hareketleri şeytanı bile yoldan çıkarır fikrete yazık oldu kadın aklını almış fikretümün, 😂😂😂😂😂
Arkadaşta olabilirler
Bunlar kim ilgileniom. kimseyle banane
Yakışıyorlar di zaten Ayşe kısa çirkef idi
İsterse kucakta yakalansın bana ne
Hep oyle oluyor tum dizilerde
Tanimadigim icin yorum yapamayacagim sanirim
Tanımıyorum o derece😅
Bence çoktan yatağa bile girmislerdir
Allahtan kol kola yakalandı
Ay hayır yakışmadılar
Pek umrumda değiller
Allah bir dizide kocatsın 🙄
Olmasa şaşardım 😃
Ne yaparsa yapsınlar ashsh
Hic takip etmiyorum olabilir
Olabilir de olmayabilir de
Böyle ilişkiler hoşuma gidiyor ne dense
Adam çirkin, kadın güzel.. olmaz bu iş..
İllaki etkileniyorlardır
Bizi ilgilendirmez
Çok keko bir kadın bu ya. Çok itici
Gizli seks
Olmuşdur evet.
arkadaş gibiler
Bize ne bunlardan
Bunlar da kim oluyor
Olmuş
Yakışmışlar.
Olabilir
Evet aşk vsr