Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum'da Gökova Koyu manzaralı bir araziye 100 milyon liralık külliye inşa ettiriyor. Araziye dozerler girdi ve çalışmalara başladı.
Bu paraları keşke vatandaşların yararına olacak şeyler için harcasanız keşke.. Ama tabi deniz manzaralı diyanet sarayımız olmadan olur mu hiç..
Diyanet İşleri kendine Bodrum'da 100 Milyon TL'lik yazlık Saray yaptırıyor! Türkiye'nin itibarı Saraylardan mı ibaret?
Diyanet İşleri'nin artık toplumun tümüne hizmet ettiğini düşünmüyorum. Camiilere yardım yapılır, kurslar açılır, en azından eğitim verilir buna bir şey demem ama Bodrum'da saray yaptırmak nedir?
Geçen soruda bir görüş dikkatimi çekti, başka ülkelerin o kadar sarayları var niye laf etmiyorsunuz diyordu. Harcanan para, hazineden gelecek büyük ihtimalle ve hazineden gelen para da vatandaşın vergilerinden oluşuyor. Hadi diyelim para önemli olmasın, bizi kıskanan Almanya'nın geçmişinde feodalizm var yani gücü olan derebeylik ilan ediyor kendi vergisini alıyor gücünü göstermek için saray inşa ediyor. Günümüzde güç gösterisinin saray yaptırmak olduğunu düşünmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemekten öteye geçmez.
Artık diyecek bir şey bulamıyorum, bakalım bunu nasıl savunacaklar.
Niye dini karaliyorsun? Din düşmanı misin (!) Derler birazdan sana. O kadar bütçe ayrılıyor ve hala Camilerden hocalar cemaatten para istiyor. Diyanet bu bütçeyi sma hastalığı için hibe mi etmeli yoksa yazlık mi? Yazlık olunca Allah a daha yakın olunmuyor. Allah a yakın olmak ancak iyilikle olur.
Almanya başbakanı Merkel apartman dairesinde oturuyor bize saraylar külliyeler yetmiyor... Ona ayrılan para ile kepenk kapatan esnafa destek olsalar ama. olmaz.. komşusu aç iken tok yatan bizden değildir bilmiyorlar...
O hakaret ettikleri Z kuşağına kurban olsunlar. Benim kardeşim üreyim Talham bile bunlardan daha bilinçli. Osmanlının son zamanları gibi her yere bir saray dikiyorlar umarım akıbetimiz Osmanlı gibi olmaz...
imamlar cok yoruluyorlar ya. kalkamiyorlar yerlerinden yorgunluktan. dinlensinler yasık. rus kıslarıda olsun yakınlarda. gerek neki bilim felan. turkiye feda olsun imamlara bekcilere. karakol devleti olmasa milletvekilleri ne yer ne icer lutfen ama ya
İtibardan ne olmaz... Tasarruf olmaz. Yıl olmuş 2021 siz haalaa öğrenemediniz şunu. Yakışır benim dinayet işleri başganıma.. Papadan neyi eksikmiş onun?
Onlara bebeğin ailesi milyonlarca lira bulmak için resmen dileniyor artık. bir kaçı kurtuldu ama ya gerisi. Yaptıkları külliyeler ile bu SMA hastası çocuklar tedavi olur zaten sayıları az. Ama yok illa g. tlerini gezdirecekler... Vatana millete hayırlı bir şey yapmak yok. Altında kalsınlar o külliyelerin!!!
Hepsinin derdi başa gelip kendi ceblerini doldurmak bunların derdi ülkeyi yönetmek değil Bu sarayın maliyeti de vatandaşın cebinden çıkacak.. Vatandaşı düşünen zaten yok bu ülkede Halk öldü mü yaşıyor mu umurlarında mı Ülkeyi soyup soğana çevirdiler. Hepsi aynı kaba pisliyor
Abi neden din bakanlığı var? Yani din kitapları var alimler var. Neden bakanlığı var. İsteyen istediğine inanır. Bunlar saray yaptırıyor. Beni dini kişilik olarak görmeyin ama sırf Türkiye'deki müslümanlar için yapılan bir DİN bakanlığı hele ki ülkenin durumu bu haldeyken kesinlikle sarayı hak etmiyor. Çünkü devlet şu an vergilerle ayakta. Bugün kaç kişi bodruma gidip tatil için dahi gidemiyor. Oy verenler utansın. Vermeye devam edin. Ülkeyi süpüreceğiz abi.
Diyanet işleri derken neden zorunuza gidiyor? Askeriyeden tut, Her belediye ve Üniversitelerin dahi Türkiye'nin en güzel yerlerinde sosyal tesis ve kampları var, neden Diyanet çalışanlarının olmasın, Diyanet olması zorunuza gitmesin, ya da ters mantıkla şöyle desek Tüm kurum ve kuruluşların Sosyal tesislerini kapatalımmı?
Güzel muhitleri kendilerine değerlendirmeyi öyle güzel biliyorlar ki, ama sorsan oranın yerli halkına gavur vs demekten de geri durmazlar. Armudun iyisini ayılar yiyor yine 😂
Helal olsun işte büyük Türkiye 1 dolar 8 TL zamanında sadece 1.2 TL idi büyümeye devam , diyanet bile kendi başına saray yaptıracak düzeyde yeğen gerisini sen düşün
İlk seçimde bu akape nin temsil ettiği ortaçağ zihniyetinden sömürü düzeninden kurtulcaz inşallah Ankara 'daki İstanbul da ki şeffaf yönetimi halk sevdi
Imam ve cemaat olayı. Üstteki yspsrda altındaki durur mu? 600 bin tl lik zırhlı mercedes aldığında itiraz etmeyen halk olursa bence de hakkı!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birde bodrumda oylemi ulan diyecek soz bulamiyorum ama sunu demeliyim ulkece malız kucukten buyuge kadar hepimiz maliz sokaga dokulmezsek bizi daha beter kemirecekler onlar ultra luks yasamaya bizim sirtimizdan gecinmeye devam edecekler
haramzadeler akepenin hiyanet işleri milleti dinden imandan soğutmaya devam ediyor metoroloji diyorki seller sular yağmur yağacak bu gtünden traş olmuşlar yağmur duasına çıkıyor pudralı sqcen bunları.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cami mi rahatsız ediyor İslam mi rahatsız ediyor Bodrum mi rahatsız ediyorr Harcanan para rahatsız ediyor olamaz çünkü bir dünya boşa harcanan paralara hic ağzınızı açmıyorsunuz buna da açmazsınız
Orası öyle siyasete döktükleri için dedim bende AKP yi savunduğum için değil. Bizim ülkemizde başa kim geçerse geçsin harcıyorlar yiyorlar. Sarayın şöyle bir yanı var tapusu devlete ait. Cumhuriyet dönemi sanat eserleri içinde yer alacak.
Evet olabilir ama inanki bu parayı oraya harcamasalar bile halka dağıtmazlar. Vesselam buna karar vermişler vazgeçmezler 😊 istediğimiz kadar tartışalım sonuç değişmez