Pedofilinden katiline tecavüzcüsüne kadar daha burada saymaya üşendiğim sayısız sapık çarpık ilişkiler ya nereye gidiyoruz bazılarını tanıyınca şeytan yanında halt etmiş diyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pedofilinden katiline tecavüzcüsüne kadar daha burada saymaya üşendiğim sayısız sapık çarpık ilişkiler ya nereye gidiyoruz bazılarını tanıyınca şeytan yanında halt etmiş diyorum
Cevap
6Cevap
Bir sürü etken var, adetler, gelenek görenekler, eğitimsizlik, yobazlık, adaletsizlik, yönetimsizlik.
Hayır bunların hiçbiri sebeb değil aynı şartlarda bizde yaşıyoruz pedofilinin bir sebebi olamaz
Ben duyduğum sapikliklar için sebep bulamiyorum
Bu ülkede değil heryerde başka yerler toz pembe periler diyarı değil erkeklerin yönettiği dünyada sisteme ayak uydurup yaşıycaksın
Niye bende yamyam mi olayim
Yamyam olmıycaksın ne olduğu belli kendimizi korumak ve akıllı olmak zorundayız böyle bir dünyada
Yazdığın şeyin farkında mısın bu düzene ayak uydurmak zorundasın dedin
Nasıl anladığına göre değişir
Bu düzene ayak uydurmanin tek anlamı var yani onlar ne yapıyorsa sende onlara ayak uydurcan belkide anlatmak istedigin başka bişe bence şu cümleyi Kırsan daha iyi olurdu "bu düzende kendine sahip çıkmak zorundasın" bunu desen okeydi. her neyse
Bu düzendeki sapık insanlardan kaçınmayı, savaşmayı öğrenerek sisteme ayak uydurucaksın demek istedim ne yazıkki demek istediğini anladım fakat ben böyle düşünüyorum
Sisteme işime gelen kısımda ayak uydururum doğru olmayanda ayak uydurmam zira ayak uyduracagim düzen uydurmaya layık değil
Ülkenin zihniyeti boktan. Hep boktandı da daha bi ayyuka çıktı.
Çünkü aşırı cahil ve her şeyi kolay tüketmeyi seven bir toplumuz, normal yani.
Bilmiyorum ama hapishanalerde agzına kadar dolu vahim haldeyiz
Bozuk adalet ve eğitim sisteminden ötürü
İnsanlar kötü
Hepsinin a...
Din n
Alakası
Amarika ne ülkesi epsteinden haberin var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür durumların senin içini ne kadar acıttığını çok iyi anlıyoruz. 😔 Toplumsal yapılar, travmalar ve bireysel çatışmalar gibi birçok faktör bu tür karanlık olayları tetikleyebiliyor ne yazık ki. Biz de podcastimizde bazen "kötülük" kavramının kökenlerine inmeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki daha aydınlık günler görebiliriz. ✨