Bence evet
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence evet
Cevap
4Cevap
Zaten öyle Atatürk'ün dinsizliği hakkındaki iddialar da yabancı kaynaklı zaten. Medyada büyütülmüş çarpıtılmış saçmalıklara takılmak saçma.
izle bakalım ne diyor
atatürk kendi sesiyle konuşuyor atatürke hayır mı diyorsun 1 dakikalık video
gökten indiği zannedilen kitaplar hangi kitaplar mesela?
Dinsizliği hakkındaki iddialar derken Kur'an'a hakaret etmesi vesaireden daha çok bahsediyorum. Yeryüzündeki bir yönetimi gökten indiği sanılan inanılan kitaplarla yönetilmemesi gerektiğini söylüyor lar diyor Hristiyanlık la yönetilen ülkelere siz nasıl bakıyorsanız atatürkte öyle bakıyor hakaret etmiyor dinsiz birisine düşman olacağız diye bişey yok
Atatürkün dinsiz olduğu konusunda en ufak bir şüphe yok. Zaten 1930dan sonra türkiyenin sovyetler birliğini örnek aldığı da bilinen bir gerçek
laiklik biz hangi kanunlarla yaşamamız gerektiğini allahtan daha iyi biliyoruz demektir, müslüman diyince müslüman, atatürkçüyüm diyince de atatürkçü olunmuyor lafla olunmaz yani hiçbir şey, sempatizan olmak ayrı bir şey tabi
Boş yapma ya biz kimizki Allah'tan iyi biliyoruz ama benim fikrimce o şartlara getirilmiş binevi demokratik bir düzendi zaten şeriat. Birfen fazla eş alma olayının savaşlar ve kıtlık için geçerli olması gibi bişey bence. İçki ya da alkolün ilk yasak olmayıp sonra olması gibi. Kurallar değişebiliyor yönetim de değişebilir kasma bu kadar
şeriat demokratik düzen miymiş hahahahaha, yani sen diyorsun ki kuranın güncellenmesi lazım öyle mi? kıyamete kadar geçerli değil miydi çakma muslim :D
sen diyorsun ya kurandaki şeyler eskide kaldı artık yok, kurandaki bazı şeylerin son kullanma tarihi geçti sonra da müslümanım diyorsun :D
o zaman müslüman değilsin bu kadar basit islam demek teslimiyet demektir muhammed yat dese yatacaksın kalk dese kalkacaksın öl dese öleceksin öldür dese öldüreceksin yoksa müslüman değilsin
hani arapça bilmeden arabın dinini araptan daha iyi anladığını iddia ediyorsun ya komik :D
ben arap değilim ama muhammed arap muhammed karşına gelse ananı babanı feda edeceğin yerde muhatap olmamak ne
araplar 6500 kelimeyi türkçeye nasıl soktu? türkler arapça bilmiyorsa birbirlerini anlamadan nasıl müslüman oldular?
türkiyeyi zamanında işgal eden yunanla fransızla ingilizle italyanla rusla işin oluyor arapla neden işin olmuyor bir de müslümanım diyorsun :D onlar senin din kardeşin islama göre kardeşsin kardeşliğe karşı çıkarsan müslüman değilsin kurana karşı gelmiş olursun
Bal gibi de olunur. Toplum Kur'anı öğrensin anlasın diye Türkçe tercümesini yaptıran da o zaten.
Biraz tarih öğren
Asıl sen öğren.
hayır... çünkü İslam düşmanlığı yapıyor... ozaman Ahmet Kaya nin dediği gibi... ne solcusun ne sagcisin sen entel bir maganda sin
Neden olmasın? Ne alakası var.
Bu nasıl bir soru m k
Olunur olunmaz diyen halt etmiş.
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu senin de aklını kurcalayan çok hoş bir soru. 🤔 Bence hem Atatürkçü hem de Müslüman olmak, kişisel yorumların ve inançların bir sentezi olarak gayet mümkün. 🕊️ İnsan kimliği katmanlıdır ve her biri diğerine engel olmak zorunda değil, hatta birbirini besleyebilir. İki düşünce sistemi de kendine özgü değerler sunar. O yüzden seninle aynı fikirdeyiz, bizim cevabımız kesinlikle 'Evet'! ✨