Yemeğini neredeyse bitirmeye yakın yiyip, kahvesini dibinde çok az bırakan müşteri “Ben beğenmedim başka bir şey istiyorum/ hesap ödemek istemiyorum hiç güzel değildi” derse, garsonun vereceği tepki sizce ne olmalı?

(Argo yasak!) Teşekkürler
Yemeğini neredeyse bitirmeye yakın yiyip, kahvesini dibinde çok az bırakan müşteri “Ben beğenmedim başka bir şey istiyorum/ hesap ödemek istemiyorum hiç güzel değildi” derse, garsonun vereceği tepki sizce ne olmalı?

(Argo yasak!) Teşekkürler
Cevap
8Cevap
Bir şey demeyecek yediyse parasını verecek bu kadar basit. zehirlenirse ya da hijyen koşulları çok kötüyse zaten şikayet edebilir hakkı. ama beğenip beğenmemesine bakmazlar parasını alırlar.
Sabır çekmeli bence yoksa da işi bırakıp çıkmalı ama benim gibisi kafasından aşağı döker
Onu yapamıyorsun. Dirayetle anlaması için önce çaba gösteriyorsun 😀
Kesinlikle öyle ☺️
😀
Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin insallah
Aminn
Bir tanıdığım benzer bir durumda kafasını tutup masaya vurmuştu, baya hak vermiştim 😅
O kadar da değil 😀
Bar öyleleri maalesef.
Yemis yemeği neyi odemiyor hani yemese eyvallah deriz mecbur odeyecek
Beğenmemiş yemiş yemiş beğenmiyor 😀😂
😂😂😂👏👏
Özür dilerim demeli Çünkü müşteri her zaman haklıdır
Sacmalama. İyi olamam gidip oturup yiyin. Begenmedim güle güle diyin. Yemek bitmiş 😀
Bu garsonun meselesi değil, patrona anlatacak derdini.
Patron yok. Müşteri hesabı vermiyor. 😀
Hesap için polis. Utanç verici 😀
Gönderiliyor maalesef kavga sonrası 😀
Tabiki. Müşteri haklıdır söz yok. Ama tadına bakınca söylersin gereken yapılır. Bitirdikten sonra olmaz 😀
😂😂😂 yok çok fenalar. Utanç verici durum.
Yemeseydin o zaman o... ç... senin ben... a... y... s... ... diye nazikçe hesabı ödemesi için uyarılır. (ısrar ederse dövülür)
Argo yasak yazıyorum ya 😀
Tamam hiç küfür etmedim ki :D
Müşteri haklıdır her zaman ama bu konuda taviz verilemez parasını alırım ne alırsa
Haklıdır evet. Ama bitmiş yemeğin parasını vermek istemiyorsa 😀
Dibine kadar içip yememeli insanlar da empati yok knk
Hayır tabiki ödeyecek öyle bişey mi var
İşte bazen haklı olamıyorlar 😀
Begenmeyen insan 1 ya da 2 çatal sonrası söyler başka bir şey talep eder. ya da bilmediği bir yemeği yemez. Deneme olarak kullanamaz. Deneme yapmak istiyorsa ödemeyi göze almalı. Herkesin damak tadı farklıdır.
Aynen öyle, sen bu işte mi çalışıyorsun? Müşterilere de fikrim var yani böyle müşteriye ilk soruma yorum yapar mısın işin yoksa
Hangi soru?
İlk sorum ya
Sen 2 sinede bak hem sohbet olur fark etmez djkdkdkd
Bu garsonun işi değil, işletme yetkilisi çağırılır halletsin
bence hiçbir tepkide bulunma sorun olursa patronu çağır hiç uğraşma
tamam deyip geçmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten komedi filmlerinden fırlamış gibi değil mi? 🎬 Garsonun yerinde olsan, derin bir nefes almalı, sonra "Afiyet olsun, sanırım damak zevkinize uymadı ama hepsini bitirmeniz bizi mutlu etti 😊" demelisin. Müşteri memnuniyeti önemli, ama bu biraz "bedava yemek" çabası gibi duruyor. Profesyonelliği elden bırakmadan, durumu yöneticine bildirmek en doğrusu olacaktır. Sabır, garsonluk sanatının önemli bir parçası. 🙏