Siyanür karışımı hidroflorik asit dökmedi ya hoş, insanlık hâli olabilir. Tepki vermem ama canım yandığında birisi benimle uğraşırsa tepki verebilirim. Yani ''İyi misin, bir şeyin var mı?'' gibisinden başımdan aşağıya beni soru yağmuruna tutmamalı.
Küçükken futbol topuna takla atarak vurmaya çalıştığımda beton zemine çakılmıştım. Yan yani basen kısmım soyulmuştu, yerde kıvranıyorken @MiskinBeyin yardıma geldi. ''İyi misin?'' falan derken kendisine tokat attım, o da elini yanağında tutarak ''Sana da iyilik yaramıyor.'' dedi ve gitti. :D
Mantıklı düşününce bilerek dökecek hali yok ya çok büyük tepki göstermemek gerek zaten kendisi de çok mahçup olacaktır üstüne gidip azarlamanin bir mantığı yok. Ama o anda çay sıcak olduğu için canımında yanmasıyla ani tepki verip biraz kızabilirim 😅😅😅
İlk diyeceğim yandım allah olur arkasından da sana birşey oldu mu olurdu tamam sıkma canını olacağı varmış git bir soğuk su getir onu da dökte motorum soğusun der gülerim yazık tepki versem kovarlar bir yandık diye işinden mi edek adamı veya kadını
bir şey demem insanlık halidir olabilir yansamda bir şey diyemem aynısını bir başkasına ben yapsam yanlışlıkla ve bana bağırıp dursa çok gücüme gider sevmediğim bir şeyi başkasına yapmam
Once can havliyle kalkarim uzerine soguk su dokerim yanmayim diye. Garsona bisey demem zaten yaptigini goruyor bide azara gerek yok. Giderim evde uzerimi cikarip iz kalmasin diye yanik kremi surerim
kizmam çunku bilerek yapilcak birsey degil okadar insanin içinde laf edersem gururu kırılır zaten döktugu için rezil oldum duşuncesiyle panikler bu sefer adam ozguvensiz olur yazik
Herhangi bir şekilde bağırıp çağırıp onu herkesin içinde rencide etmem... nihayetinde de isteyerek olan bir durum değil... Geçer lavaboya üzerimi temizlerim ...
Bir ortamda kasıtlı olmadıkça kimseye bağırmam bilerek yapmadığı bir şey içinde bağırmam yanımda kim olursa olsun. Ama tutupta kasıtlı olarak bir şey yaparsa orada kavga çıkar
İsteyerek yapacağını sanmıyorum.. bir kere başıma geldi.. Allah tan yanmadım elbiseyle kurtardım.. ama yazık ya ne yapacağını şaşırdı.. işletme müd geldi.. yok bir şey benim hatam dedim..
En İyi Cevaplar