Cafede Restoranda Üzerinize Garson Bir Şey Döktüğünde Tepkınız Ne Oluyor?
Cevabın nedir?
bir gün hadi birşeyler yiyelim dedik. 6 civarında arkadaş bir restoranta oturduk. Menü felan geldi işte. Ben beyti mi yesem Ali nazik mi yesem felan diyorum. Beytiyi Seçtim. Neyse herkes siparişleri söyledi. O ara muhabbet felan ediyoruz. Sohbetin konusu komik olduğundan herkeste bir kahkaha. bir an sıcak soğuk birşeyleri başımda hissettim. Kucağımda etler felan :))
Muhabbet zaten komik birde bu eklenince bizim masaya diğer masalar da eklendi.(ben alışkınım zaten Başıma kötü şeylerin gelmesine gayet coolum)
Garson afedersiniz şöyle böyle oldu diye açıklama yapmaya Çalışıyor bizimkiler " senin şucun yok, ondan kaynaklanıyor" diyerek Gülüyor :D
Bende Senlik birsey dedikleri gibi diye garsonu teselli etmeye çalışıyorum :)
Neyse üzerimi temizledik felan o Sırada garsonla da samimi olduk tabi.
Dediği şey ise " abi 8 Yıldır burada çalışıyorum ilk defa birisinin üzerine birşey Döktüm"
Bunu duydum kaderime tekrar Küstüm177 Yorumla- +1 yıl
Seninle dolaşmamak lazım:):)
- +1 yıl
Her arkadaş grubunda olması gereken kişisin
- +1 yıl
Seninle Takılmalı Bence Güvende Hissederim Olabilecek Bir Vaakada Özne Belli :)
En İyi Cevaplar
Adamı doğrayacak halim yok olabilir insanlık halidir. Ancak böyle bir hatayı yapıp yüzü kızarmayanı iyi bozmak lazım. Var öyleleri sanki normalmiş gibi davranıyorlar sıfır mahcupluk bu tiplere ağzına geleni verip veriştireceksin genelde yüzsüz olurlar ama rahatlarsın içinde kalmaz.
10 Yorumla
Eğer Özür dileme gibi bir durumları olmuyorsa lütfen biraz dikkatli olur musunuz bakın Üstüm ne hale geldi vs. vs. Ancak kusura bakmayın Özür dilerim samimi bir şekilde derlerse ne demek olabilir. Insanlık hali sorun değil gibi cümleler kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖyle ukalalık yapıp " yaa dikkat etsene sakar şey !! " diyip garsonu rencide edenlerden değilim.. Yani birdahaki sefere dikkatli olmasını söyler gulumserim nolucak 😃 kıyafet geri gelir.. Ama kırılan kalp onarılması zor olur :))
02 Yorumla- +1 yıl
bende sevmem tepkı gösteren ınsanları
- +1 yıl
Evet çok yapmacıklar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
87Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Garsonun yaklaşımına bağlı en baştan itibaren. Bazı pahalı restoranların garsonu müşterilerin kılık kıyafetine göre davranıyor. Sanki insanlar bedava yemek yemeğe gelinmiş gibi davranıyorlar. Bu yapıdaki insanlara kızarım. Ama kendi halinde, çevresi ile barışık, yapıcı garsonlar yaparsa hafifçe uyarırım, tepkim o kadar fazla kırıcı olmaz. Duruma göre değişir. Genel anlamda kızarsın. Çünkü oraya toplantı amaçlı geldin müşterin ile oturuyorsun, misafirinizi ağırlarken sıkıntılı oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKalkıp kafa atmanın veya gereksiz bağırmaların, garsonu küçük düşürmenin belki işinden olmasına sebep olmanın bir anlamı yok.
Kazadır sorun değil. Bez isterim, getirir sileriz.
Tabi kazadan sonra garsonun durum için tutumu çok önemli.
Mesela döktü üzerime yüzünde ifade değişikliği yoksa, paniklememişse, umursamaz davranıyorsa o zaman tutumum daha ayrı olur.
Fakat hemen özür dilerse, yanlışlıkla oldu kusura bakmayın vb. yapıcı kelimeler kullanırsa bez isteme faslı başlar. : )21 Yorumla- +1 yıl
Oda etken tabikide:)
Ya insan sasar beser olabilir illaki sinirlenirsin ama
ve bir insanin kisiligi boyle mekanlarda cikar ortaya odurumda verecegi tepki eger onemli bir gorusmede ise arti veya eksi olarak karsiya aks eder bu yuzden boyle durumlarda sukunet iktiza eder
ben canin sagolsun der gecerdim00 Yorumlabir kere bir restoran da bir kızın üstüne çay döküldü kız feryat figan garson özür diliyor ben kalktım dedim ki olur dedim öyle şeyler kız banda bağırdı sesimi çıkarmadı oturdum 3 dakka sonra kız ayağa kalkarken garsona yanlışlıkla vurudu garson çorbayı döktü ayağa kalktım kıza baktım kızın yüzü kıp kırmızı oldu garsonda ne dese yeridir ki... Erkek çay döker hayvan olur kız çorba döker suçlu yine erkek olur...
04 Yorumla- +1 yıl
Allahın sopası yok:)
- +1 yıl
anlayışlı olmak gerekıyor
+1 yılDöktüğü şeyin sıcaklığına (10 derecemi 90 derecemi) cinsine (ekmekmi döktü yağmı döktü sıvımı) yerine ( Paçamamı döktü ayağımamı döktü kafamdan aşağımı döktü cinsel organımamı döktü) cinsiyetine ve yaşına göre davranırdım :-)
01 Yorumla- +1 yıl
;):):)
olmadı oyle bırsey bunca sene.. olursada ıstemeyerek yapmıstır bunu.. onu dusunup bıraz ınsancıl olmak gerek.. haaa bazen dersınızya bu kesın dusurecek bunu dıye ! bellıdır olacaklar.. oyle olursa bıldıgın yıkarım orayı yani:)
02 Yorumla- +1 yıl
yıne dıkkatsızlıkden olmuştur. yıkma ortalığı:)
Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Hiç başıma gelmedi ama tepkisine göre tepki verirdim. Gerçekten üzüldüyse sesimi çıkarmam. Ama "insanlık hali canım at makineye yıkansın" havasındaysa küllüğü kafasına atarım.
11 Yorumla- +1 yıl
:):)
Düzgünce işini yapan efendi bir çocuk ya da bayansa hiç problem etmem, olur böyle şeyler der gülümserim.
Ama eli işte gözü oynaşta karıyı kızı kesen laçka biriyse elimden alamazlar.10 YorumlaOlabilir hepimızin sakarlığı olur bazen rencide etmezdim asla önemli değl der wc de temizlerdim isteyerek olan bişey değil sonuçta işinden olmasını ve küçük düşmesini istemem.
00 YorumlaBen gider Wc'de hıçkıra hıçkıra ağlarım. Bu durumlarda duygusal olabiliyorum.
Sabahtan aksama kadar ter döküyorlar insanlık hali. Hatta yere de dökse yardım ederim.12 YorumlaYanlışlıkla döktüyse olabilir yani insanlık hali kazayla adam bile ölüyo bazı şeyleri hoşgörmek lazım.
04 Yorumla- +1 yıl
bu tatlı bebek kim:)
- +1 yıl
maşallah:) Allah analı babalı büyütsün:)
+1 yılüstüme baklavanın şerbetini döken garsona aferim aynen devam dedim tamam abla dedi, senin buna tepkin ne olurdu peki :D
05 Yorumla- +1 yıl
o pişkinlik yapmış. ayıp etmış
- +1 yıl
sınır olurdum:)
- +1 yıl
karşılıklı pis pis sırıttık garsonla, arkadaşlar zor sakinleştirdi beni :)
- +1 yıl
ona tepkı gösterılır işte
- +1 yıl
tepkim tepkisizlik oldu mecburen ortam müsait değildi :)
İnsandır şekeri tansiyonu yükselir dengesi bozulur olabilir...
Sorun yok derim (dedimde)
Böyle birşey başıma geldi...01 Yorumla- +1 yıl
Benimde bir cok kez
İtalyan soda dökülmüştü üstüme bilirsiniz zaten yarısı buz dondum l*n diye haykırmıştım allah razı olsun sobaları açtılar eve giderken yapış yapıştı her yerim gidemedim
01 Yorumla- +1 yıl
kötü olmuş:)
+1 yılOlabilir insanlik hali der gulumserim bozulsamda biraz umarim cok dokmez
@turunçreçeli kanki sen ne yaparsin01 Yorumla- +1 yıl
canı sağolsun
+1 yılKendi kendime uff yaa ne olacak şimdi dışardan önemli değil önemli değil (:
02 Yorumla- +1 yıl
Samimi bir cevap:):)
- +1 yıl
Aynı ben :D
+1 yılcok sorun değil, insanlık hali ben de kendi üzerime dokebilirdim. ama en azından bir özür bir mahcubiyet olmalı, piskinlik hoş olmaz.
00 YorumlaTavrim degisir tabii ki ama cingar cikarmam. Biraz dikkatli olmasi konusunda uyaririm ama neyse ki hic o kadar kazma garsonu olan bir mekana gitmedim.
00 Yorumla
+1 yılbuna bizzat şahit oldum hiç bir garson gelen müşterinin üzerine bilerek birşey dökmez adamda zengin biriydi sırf döktü diye iş yeri sahibi garsonun hesabını kesti işten attı
01 Yorumla- +1 yıl
Zenginlerin egosu bitmez
garsonluk yaptıgım zamanlar oldu bir kadının üstüne et düştü ıslak mendil getir dedi sadece acıdı bana :D lüx restorant da dolamyı adamın kafasına düşüyodu ama son anda yere düştü D:
06 Yorumla- +1 yıl
bahtsızlık olmuş:)
- +1 yıl
ınsanın elı ayağına dolaşır:)
- +1 yıl
haklsıın:)
Kasten dökerse şikayet ederim. Yanlışlıkla olursa anlayışla karşılarım.
00 Yorumlaare you fucking crazy? diyorum. olabilir böyle şeyler mühim değil der geçerim nolacak.
00 Yorumla
+1 yılBaşta istemsiz suratımı asarım ama nasıl davranacağım garsonun tavrına göre değişir
00 YorumlaB
Hepimiz asik olduk be kardesim isten cikista soyle icinde kalmasineyfendi kusura bakmayin00 Yorumla
+1 yılSıcak olmasında mazallah :) soğuk dökerse Canın sağ olsun sıcak olursa biraz sert olurdum :)
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha dikkatli Olmasın. Islak mendil getirir misin ve lağoba ne tarafta?
00 Yorumla
+1 yılBen garson olsam ve yanlışlıkla müşterinin üstüne birşey döksem o durumda almak istediğim tepkiyi veriyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. bır sey yapmam garsonun yerınde bende olabılırdım bagırıp cagırıp ısındenmı edeyım garsonu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık hali olabilir. Bir ıslak mendille silerim olur biter.
00 Yorumla Zamanında bnde garsonluk yaptım o durumun ne denli benat olduğunu bildiğimden yerinden kalkar hatta yardım ederdim bişi olmamış gibi davranırdım tabi yinede dökmemesi tarafıyım :)
00 Yorumla
+1 yılEssegin biri üzerime ayran döktü senin ben gelmisini gecmisini dedim ayaga kalktim cocuk tepsiyi küt diye yere birakip kacti :))
04 Yorumla- +1 yıl
olabılır ınsanlık halı
- +1 yıl
Ya bende biliyorum insanlik hali ama düsünsene arkadasinla sohbete dalmissiniz hic fark etmeden biri gelip ayrani döküyo üstüne ilk tepkin ne olur?
- +1 yıl
bırden kastınız garson mu? oldu garsonda döktü üzerıme otobusde muavınde olabılır. tepkı göstermedım. evde hıç mi olmuyor oyle kazalar. ya da mısafırlıkde. aynı şey farkı yokkı
- +1 yıl
Onlara da ilk tepkim bu oluyo benim
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. ayy derim ilk tepkim sonra rezilliğime aldırmadan gülerim temizlenmeye calısırım :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Piyango bana vurdu derdim kalkar giderdim başka ne olabilirki. Adamı dövcek halim yok ya.
00 YorumlaPromosyon kıyafetlerinden varsa isterim ve kıyafetimi kurutmasını rica ederim.
00 Yorumlaistemeden olacağı için hiçbir tepkim olmaz. gider üzerimi temizlerim :)
00 Yorumla
+1 yılKasıt aramazdım onun için elimden geldiğince sakin olurdum.
00 Yorumla
+1 yılOtobüste üzerime cikolata döktü muavin karton üstüme düştümüş tü cok komikti tabi oda sıritı Bisi diyemiyosun o an yani
01 Yorumla- +1 yıl
Banada olmuştu:)
+1 yılHer zaman yaptıgım şeyi yaparım espri gülerim güldürürm yani :D
00 Yorumla
+1 yılBu konularda çok hassasım. Sinirlenir bağırabilirim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum belki biraz sinirlenir im ama birşey diyemem o psikolojiyi biliyorum çünkü
00 Yorumla
+1 yılButür kazalarin olabilecegini ve sorun etmemesi gerektigini soylerdim.
00 Yorumla
+1 yılKeşke biraz dikkat etseydin derdim ama kırıcı olmadan tabi.
00 Yorumla
+1 yılCanim yanirsa can havliyle bagirabilirimde heralde gidipte garsona firca kaymam
00 YorumlaBenim başıma gelmedi fakat babamla bir kafed ootururken babamın üstüne freez dökülmüş tu adamı küçük havuza atti
00 Yorumla
+1 yılKimse dökmedi ama benim kaynar su dökmüşlüğüm var :/
01 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş
+1 yılhesabi oderken bahsis veririm
yalniz isletme sahibine buraya birdaha gelmemin mumkun olmiyacagini bildiririm.00 Yorumla
+1 yıltepki vermezdim hatta morali bozulmasın diye güler yüzlü olurdum sonuçta oda bir insan ve onun yerinde bizde olabiliriz.
10 YorumlaSıkıntı yapmam insanlik hali hatta fırsat bu derim gider alışveriş yaparım
00 YorumlaCanın sağolsun sorun değil dostum der rahat hissetmesi için omzuna dokunurdum
00 Yorumlaoldu bı kac kez sorun degıl ısıne bak sen derım genelde lavobaya gıderım
00 Yorumla
+1 yılben insanlara hizmet edene asla kötü davranmam. insandır olur.
00 Yorumlaİnsan evladı sonuçta sorun yapmam .. O insan benden çok üzülür eminim.
02 Yorumla- +1 yıl
hıç oldu mu pekı
+1 yılSıcak bişeyse biraz kızabilirdim ama yakmayacak birşeyse zaten garson pişmanlığını dile getirir bende sorun etmem ;)
00 Yorumla
+1 yılBen sahsen daha once garsonluk yaomis biri oldugu icin uzerime birsey dokulurse musteri olarak gittigim yerde anlayisla karsilayip hicbir sknt cikarmam...
00 Yorumla
+1 yılO kadar tepki göstermem , çünkü anlayabilirim :D bende çok yaptım o işi
00 Yorumla
+1 yılCanı sağolsun ne olacak sanki kızacak bağıracak değilim onu teselli etmeye çalışırım :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıldöken arkadaşa bişi demem bizde aşçılıktan geliyoruz sonuçta halden anlarız..
00 Yorumla Sinirlenirim fazlaca ama bagırıp çağırıp onu rencide etmem
00 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmedi böyle birşey çok şükür. Ama olursa da tepki vermem. İnsanlık hali.
00 Yorumla
+1 yılbayansa yalatırım.. erkekse patronuna şikayet ederim
01 Yorumla- +1 yıl
uslup yerlerde...
- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Cafede Restoranda Üzerinize Garson Bir Şey Döktüğünde Tepkınız Ne Oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım