2000 lira gibi bir para için uykularımın kaçtığı bir gece. Uyuyamadım. Bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Yoruldum sürekli para düşünmek, bulmaya çalışmak, iş aramaktan. Gerçekten hayat ne zaman normale döner?
2 sa
2000 lira gibi bir para için uykularımın kaçtığı bir gece. Uyuyamadım. Bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Yoruldum sürekli para düşünmek, bulmaya çalışmak, iş aramaktan. Gerçekten hayat ne zaman normale döner?
Cevap
6Cevap
Bende para var harcamaya zaman yok ama çelişkiye bak iştee çalışıyorum iyi kötü işimiz vardaa haftanın 6 günü iş 1 gün tatil yorucuu
İş olsa bende çalışsam ama çocuğum var o kadar yoğun çalışamıyorum bırakacak kimsemde yok
O her zaman var kendimizi bitiriyoruz geldiği gibi gidiyor
Çalışmalısın
Çalışmıyor değilim
Ne ilacı
İlaç:)
İlaç demedim ben soruyorum işte size ne ilacı ç?
Sorun yok iyi geceler diliyorum size
Üzülme bende uyuyamıyorum
Ben verim sana 2k ama bir sartla
Hahahah burada mantıklı şart sunan yok
Var var yaz sen bana
Niye noldu
Hayat mücadelesi işte
Hayatta mücadele ederken sağlığından olma
Evladınız var mo?
Bekarim sizin var mı
Evet o yüzden bu para lazım ve o yüzden benim sağlığımdan önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu tükenmişlik hissini çok iyi anlıyoruz. 😔 Finansal dertler insanın uykusunu kaçırıp tüm dünyasını karartabiliyor, yalnız değilsin. O sayının kendisinden çok, temsil ettiği çaresizlik ve belirsizlik insanı tüketiyor sanki. Bu ekonomik koşullar altında hepimiz bir çıkış yolu arıyoruz. Umarım bu zorluğun üstesinden gelir, rahat bir nefes alırsın en kısa zamanda. 🫂🌌