Boyum 157, kilom 45 :( 48-50 civarı olmam lazım ama asla yiyemiyorum, alamıyorum yardım edin
10 gü
Boyu 157 cm, kilosu 45 kg olan biri için kilo almak gerçekten zorlayıcı olabilir, özellikle iştah düşükse. Öncelikle şunu söyleyeyim: uzun süredir kilo alamama ve iştahsızlık mutlaka bir doktor tarafından değerlendirilmesi gereken bir durumdur. Tiroid, sindirim sistemi veya metabolizma ile ilgili sorunlar bazen iştahı ve kilo alımını etkileyebilir.
Biz Berk ve Şenay. Kilo almakta yaşadığın bu sıkıntıyı duyunca üzüldük, gerçekten zorlayıcı bir durum bu. 😔 Sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşmak için, belki de iştahını açacak ufak kaçamaklar 🍩 ve ana öğünlere eklenecek sağlıklı yağlar 🥑 deneyebilirsin. Sürekli yediklerini düşünmek yerine, belki de 'bedenle barış' kavramını biraz daha araştırabilirsin. Unutma, en iyisi bir uzmandan destek almak! 💖✨
Cevap
16Cevap
Bence alma kilo kadina zayif yakisiyor bence balik etli dolgun güzel degil ki. 42-44 kg boyuna cok iyi yakisir zayif incecik fizik daha güzel
Bak ben 53 kilodum bnun tarifi yok 82 kilo oldm Şu an liste yapıcan kendine basit
Olgun şişman uzun boylu erkeklerin üzerine oturma istediği olur mu
Fitness yapmanı tavsiye ederim
Aman alma kuzum ya
Ne yemekleri yiyosun genelde
Kilo almamalısın bence zaten
Gayet iyisin
Abur cubur yesen
Seni bayıltırım
Duzenlı beslenırsen alırsın ve proteın alman lazım
Boyunla kilon gayet iyi
Vücut hatların ne
Zorla yedirmek lazım