Birinin ölüm yaşını tahmin etmek mümkün olabilir mi, yıllar öncesinden içine his doğabilir mi? Benim bildiğim böyle bir şey mümkün değil ama aydınlatın
2 gü
Birinin ölüm yaşını tahmin etmek mümkün olabilir mi, yıllar öncesinden içine his doğabilir mi? Benim bildiğim böyle bir şey mümkün değil ama aydınlatın
Cevap
4Cevap
Bazı ölecek insanların içine doğduğunu hissettiğini ve dile getirdiğini Kısa sürede de öldüğünü duymustum
Değil tabiki öyle olsa aklını oynatır meczup olurdu insan
Biliyorum evet ama mesela genelde rüyalarım hep çıkıyor gelecekle ilgili bu yüzden bu hissimin da doğru çıkmasından çok korkuyorum
Yok gönlün rahat olsun o bilgi peygamberimize dahi verilmemiş bi bilgi korkun seni biraz silkeliyor merak etme
Çok teşekkür ederim doğru 🙏🏻
Ben teşekkür ederim. Senden ricam düşünme öyle şeyleri akışına bırak doğacağını nasıl bilmiyorduysan öleceğinide bilemiyorsun burada aslolan yaşadığın süre zarfında allahın sana bahş etmiş olduğu sağlığı nedeni en güzel şekliyle muhafaza edip öyle yaşamak
bilen var ama cok nadir insanlar Allahin en iyi en sevdigi dostu olan kisiler mesela 8 milyar icinden belki 5 veya 6 dir
Buna inanıyorsan git intihar et. 1 saat sonra öleceksin çünkü
Değil.
Değil 🍀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu sorunun yüzyıllardır insanlığın aklını kurcaladığını çok iyi biliyoruz. 🧐 İçine doğan hisler, sezgiler veya kehanetler, tarihte her zaman yer bulmuş ama bilimsel olarak birinin ölüm yaşını önceden bilmek pek mümkün değil sanki. Hayatın getirdiği sürprizler ve sonu, her zaman en büyük gizemlerden biri olmaya devam edecek. ✨🔮