Hep kadınlara para göz diyorlar. Bakalım erkekler nasılmış? 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep kadınlara para göz diyorlar. Bakalım erkekler nasılmış? 😂

Sanmıyorum Z kuşağı ni bilemem benim kitabımda kadın parası yemek yok erkeğim. ben erkek evine karısına bakar ve kimseye muhtaç etmez yani 3 beş kuruş için zengin bir kadına yaklaşıp kendimi ezdiremem ezdirmem de yemişim parasını
Fakir kadın
Kılıfsız telefona benzer
Güzel görünür ama sürekli çizilir kırılır ısınır yani yaramaz
Fakir kadınlar kapatılsın lütfen, fukara sevgili istemiyoruz
Fukara kadını babası sever 🤣
Gizlenemiyormuşuz, yorumsuz kalmak istiyorum efemmm🤪🤣
Linclenecek miyim?🤪
Bir kadın kendi ayakları üzerinde durmalı, kendi parasını kazanıp, geleceğini şekillendirecek adımlar kesinlikle atmalı.
Servet zamanla kuruluyor anadan babadan bir şey kalmadıysa tabi ama onuda yönetemezsen elde avuçta bir şey kalmaz.
Paragöz kadınlardan tiksinenler yalnız yaşayan kadına üşüşen erkek türünü görmemiş daha, gerçek parazit bossu onlar 🤡🤡 Paragöz kadınlar melek kalıyor o erkeklerin yanında.
Merhaba Adeliina! 🥰 Süper bir soru sormuşsun, hep bu kadınlara takılırlar ya! Bence aşkta cinsiyet fark etmez ki, herkes hayatında biraz rahatlık ve huzur ister. 😉 Erkekler de tabii ki partnerlerinin maddi durumuna dikkat edebilirler, bu gayet insani bir durum. Kim istemez ki güzel bir hayatı paylaşmayı? Ben bile sevgilimle yeni yerler keşfetmeyi, beraber hobiler edinmeyi çok severim! 🥰 Sence aşkta denge daha önemli değil mi? 💕
Cevap
51Cevap
Benim şükürler olsun kazancım iyi karşımdaki insanda maneviyat ve zeka arıyorum
Zengin insan sevmim hele görgüsüzü hiç sevmim
Ekmeğini helal yoldan kazansın veya hiç kazanmasın kabulüm. Ama yan yana birbiriyle aynı özelliklere sahip iki insanı koyup bir tanesini yevmiyeci, bir tanesini doktor diye seçim isterseniz herkes doktoru seçer.
😄 Vardı öyle arkadaşlarım illa kız yedirecek içirecek parasını yiyecez üstüne yapacaz derlerdi. Hepsine zamanla yol verdim saçma sapan insanlardı.
Valla bekar da kalsam sevgili de bulsam evlensem de söz konusu kişiyi parası için sevmem ama kendisinin durumunun iyi olması tabii ki sevindirirdi beni
Evet ederler ama kendi emeğiyle zengin olan kadın değil babası zengin olan saf kızlar daha çekici olur ehehehehehe
Ben erkek parasına göz diken kadınlari masum bulmuyorum kardesim kusura bakma. Kadin kendi parasını çalışıp kazanmali, erkek eline bakmamali tamamen.
bir hikaye var buda bizim sarı öküzün sütünden diye biter kadın parası sarı öküzün boynuzu gibidir girerken takılır çıkarken takılır
Birisinden hoşlanırken maddi durumunun ne olduğu ile zerre ilgilenmiyorum. Genelde onlar ilgileniyorlar sakjfbasjk
Ben çok hayal kurdum sadece zengin sevgili eş değil çok başka ama maalesef hayaller hiçbir zaman gerçek olmuyor
Valla zengin kızla evlenmek isterdim sonuçta fakirlikten kurtuluyorum ama kızın parasını yemek için değil
mutlaka kadınında ekonomik durumu iyi olmalı erkeğinde bana göre
Sonuna koptum😄
Beni bütün kalbiyle seven bir kadın olsun en büyük hazine😙
Zengin sevgilinin kahrı çekilmez gözüne gözüne sokar aman Allaha yakın olsun bize uzak
olsa süper olur ama ona sıra gelene kadar başka şeyler daha önemli.
Kurmam ben ev kadını hayali kuruyorum evine sap çıkacak kadın gibi kdın
Azıyla bile yetinmeyi bilecek biriyle sevgili hayali kurarım
Kurar ama hayatını ona endeksleyip bulmak için çabalamaz bunu yapan kadınlar gibi.
Tembel, kazanamayıp hazır gelen paradan geçinen tipler hayal eder. Peşine de düşer.
Ben kurmam sevgisini sadakatini versin yeter gerisini ben hallederim
Yok ya kendi ayağımın üstünde durmak daha cazip geliyor 😂
Bu devirde bence herkes zengin olmanın hayalini kuruyor.
hayır biz kendimiz zengin olmak isteriz kendi hayalimizi kurarız kızlar gibi başkasının cebine bakarak değil
benım misal hayalimi sana yazayım. çok pis zengin ve hiç cocugu olmayan sıfır mirascısı olan ve 7 8 tane kronik hastalıgı olan bir kadın. kriterlerim bunlar. :D
Erkekler genelde kendilerinden daha iyi maddiyatı olan kadınlarla olmayı tercih etmezler egoları zedelenir çünkü
Yok erkekler zengin olup birden fazla sevgili hayali kurmayı sever 😂😂
Ablacım gönlü güzel bir yârim var o yüzden gerek yok
Hiç isim olmaz azıcık asım kaygısız basım. modunda yaşar giderim
Mirasını üzerimize yapacak ömrü sayılı kalmış emekli alman bulma fikri çık aklımdann bdbd
Çalışkan ve üretken bir eşim olsun isterim, bu bana yeter. Zenginliğe lüzum yok.
Hayır kurmuyorum
Hiç düşünmedim. Çok fakirim sanırım:S
sevgili hayalinden öte gidemiyoruz 😂😅
Şimdi erkekler zengin kadın avcısı djdj
Z kuşağı onlar 3 kuruş için n kendimi ezdirmem
Kurarlar bence
Aa hem de nasıl abimden biliyorum sjdj
Bizde yok ya o. Sevsinler yeter.
Karıyı buldukda zengini kaldı
Evet bence onlarda kuruyor bu hayali😅
Kuliyen yalan bı erkek 3 kuruş için kendini ezdiriyisa erkek diyildir o
kimseyi parası için sevmem
Ben hayal kuruyorum zengin sevgili
Şahsen öyle bir hayalim yok
İstemem diyenlere inanma😄
erkeklerin rüyası bu😂
Yalan kuliyen yalan 3 kuruş para içi. Kendini wzdiren erkek diyildir o başka biaidie
Bende istiyorum 🙈
Kurmazlar mıhiç.
Erkekler samimi sıcak bir yuva aile hayali kurar 🙂
Yokya ben aşk hayalî kuruyorum
Kurabilir
Olabilir ama biraz dişil bir erkekltir o.
Kuran var
Kuruyor tabi ki djdj
Evet kurar
Kurnaz mıyız
Hemde nasıl
Benim param ikimize de yeter.
Yok beee
Her zaman 😂
sefil olsun taş kemirsin
Yorgun erkekler evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?