Şimdi birçok kişi kızabilir biliyorum ama zengin erkekler aşk konusuna nasıl bakıyor merak ediyorum özellikle genç yaşta. Yani imkanım var nede olsa gezeyim tozayom diye mi düşünüyorsunuz yoksa birini sevip evlenme fikrimi ağır basıyor. Soruyu şu an böyle birinden teklif aldığım için soruyorum ama o da çok genç daha bana ne gözle bakıyor bilmek istiyorum
Cevabın nedir?
zengin fakir farketmez aslinda adam gibi adam olsun yeter onu zenginlikte degistirmez bazi zengin cocuklari ellerinde imkan var diye her seyi pwrayla satin alinabilecegini dusunurler ama dusunceleri yanlistir gercek ask gercek sevda onun hastaliginda sagliginda olabiliyorsa ona adam gibi adam denir o yuzden zengin fakir ayrimi yapmiyoruz fakirinde bir zubbesi var zengininde o yuzden onun davranislarina dikkat etmende fayda var kardesim
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki biraz tanımak için fırsat versem iyi olacak :)
Soran+1 yılÖyle de ben tanıyamıyorum ne yazık ki insanları. Saftiriğim biraz
Soran+1 yılEyvallah :)) da öyle biraz
En İyi Cevaplar
+1 yılParayı bulan aşkı unutuyomu yani ne sacma daha gec evlenebilirler belki o da mantiklarina gore hareket ettikleri icin her cahil insan gibi evleneyim cocuk yapayim oyle boyle okuturuz demiyolar hem hayatlarini yasiyolar hemde evlilik ve cocuk gelecekleri icin daha cok ise yogunlasiyolar belli biyere kadar sonrada zaten evleniyolar sevmese evlenirlermi
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu çocuk genç daha problem bu :D
Zenginler de normal insanlar gibi duygular beslerler. Sadece bazıları biraz daha çok egoya sahiptir. Ama sonuçta oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur, öyle değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılZengin olmakla alakalı değil karakter meselesi. Zengin bir ailem var deli dana aşığım.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevindim :))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
37Cevap
+1 yılOnların'da Kalbinin İçi Duygularla Dolu, Kumbara Olduğunu Sanmıyorum...
Ama Dediğinede Katılıyorum Çünkü Para Oldu Mu Rahata Alışır Ve Bu Yüzden Düzene Gerek Duymaz, Önüme Gelen İle Yatayım Şurda Sabahlayayım Mantığı Vardır, Pek'de Sağlam Ayakkabı Değiller Bence...15 Yorumla
Soran+1 yılOf of galiba
- +1 yıl
Siz Kızlar Genel'de Saf Oluyorsunuz Ya'da Biz Erkekler Çok Yavşak...
Sakın Evlenme Vaadi Felen Ederse İnanma, Yanında Utanıyor Ve Sana Yavşamıyor İse Ondan Birşeyler Olur Gibi Ama Bunu Zaman Gösterir..!
En İyisi Düşündüğün Gibi Birini Hayal Etme Onu Doğrudan Araştır Tanı Mantığın İle Hareket Et..!
Soran+1 yılGörebileceğin en saf insanlardan biriyim sanırım aslında zekiyim de ama bu saflıktan nasıl kurtulurum bilmiyorum
- +1 yıl
Aşkım Kapışmak'ın Eseri ''Carpe Diem''i Oku Senin Karşı Türün'de Bendim Oradan Biliyorum, Kitap Çok İşe Yarıyor...
Soran+1 yılTamam en yakın zamanda alıp okuycam , teşekkürler :)
Zenginlerin yüzde 99 insan değildir bebeğim. Ciddiyim.
Onların bütün duyu organları maddi değerlere calisir. Onlara de seni cehenneme atayım yinede hala zengin olmak ister misin gözü kapalı evet derler.
O insanlar tuhaftır.
Manevi değerleri yoktur. Beynin yüzde 99 zu maddi çıkarlara çalışır. Maneviyata yer kalmıyor haliyle.
00 YorumlaGenelde olmazlar ama oluncada dibine kadar oluyor bebeler çünkü adamların hayatta başka ciddi derdi yok zaten..
32 Yorumla
Soran+1 yılHaha güzel mantık
Pek sanmam birini sevebilcek firsati olmaz adamin ask dersen olur elde edene kdr.. ama ask diye bahsttgn gercek bir sevgi ise dedgm gbi o is yas olmaz
23 Yorumla
Soran+1 yılBende tam olarak bundan bahsediyorum işte :(
Soran+1 yılBelki de en mantıklısı denemek olacak gerçekten :)
zenginlerin kalbi yok mu.. sizde he ne bu onyargı😡😖
04 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol canım benim ailemde zengin de durum farklı. Bak kardeş diyorum ki bu zengin erkeklerin imkanları daha çok oluyor ya bu yüzden bağlanmak sevmek istemeyebilirler mi acaba
- +1 yıl
Hayır, eniştem iş adamı mesela oğlu var yıllardor tek bir kızla beraber. Evlenmeyi düşünüyor öyle bardan barada gitmyor. Işte filmlerin etkisi bu topluma. :) gayet sıradan hayatları var. Sevmemeye bakarsan en fakir adam bile sevmez 3-4 kızı aynı anda idare eder. Bu biraz kişilik meselesi.
Soran+1 yılYa ne bileyim işte. mesela benim ailem de zengin. Kuzenlerim felan hiç anlattığın gibi değil Allah'ın cezaları
+1 yılsana şu kadar söyliyim gizlicim çok zengin erkekle çok yakışıklı erkekten kaçççççççççççççççç :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahaja :D off doğru sanırım
- +1 yıl
doğru tabi kiiiii böyle ilişkilerin sonu bellidir hep :)
Zenginim ama aşık olmadım. Ancak parayla ilgisi olmadığını düşünüyorum. İşlerimde mantıksal günlük yaşamımda duygusalımdır. Yani karşıma henüz nasibim çıkmadı.
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki birşey sorucam. şimdi doğal olarak yanlış anlama ama sırf paran için bir sürü kız vardır. Sevdiğim çocuğunda öyle. Sen bunlar varken etrafımda gerçek aşkı arar mısın? ya da bulduktan sonrada aklının kayma ihtimali var mı?
Soran+1 yılIlgisi yok diyorsun ama bence sende emin olamamaktan korkuyorsun karşındakinden
Soran+1 yılAşık olunca hep yanında olsun ortak bir geleceğiniz olsun istemeyecek misin peki
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum ama bu durum beni de üzüyor mutlu etmiyorsa çözmeliyim diye düşünüyorum
Soran+1 yılPeki :)
bence bu karakter yapisiyla ilgili, bir insanin maddi durumuyla degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama napıcam ben him de ayırt edemiyorum ki karakterlerini insanların :(
Hayir, asik olmam. Cunku ask yok. Eger olsaydi harika olurdu ama yok. Hic asik olmadım ve olmam. Eger evlenirsem (imkansiz), aska o zaman inanirim
00 YorumlaKaraktere kafa yapisina bagli. Sevdigi kizla rahat bir hayat surme imkanida var , eglenip yatip kalkma imkanida.
00 YorumlaÇok saçma bir soru zengin olunca aşık olmuyormu hep tek gecelik ilişki mi yapması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılHep değil de ya arada aklına gelirse diye :(
Soran+1 yılÖyle biri değildir umarım
ben çok zenginim hem yazıyor hem paralarımı sayıyorum aşk için zamanım yok para kaybı ya. hilmi bu soruyu sevmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki Hilmi :)
+1 yılGüzel bir kizsa çikip biraz gönül eglendireyim diye bakiyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Bunda üzulucek birsey yok, esas sorun senin yanlis bir yerde yanlis konuyu konusman ve yazilanlari ciddeye alman...
Soran+1 yılCiddiye aldığımı nerden biliyorsun ki. Sadece fikirleri merak ettim diyelim bu konuda
- +1 yıl
:)))
+1 yılniye olmasın onlar insan değil mi? duyguları yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzengin dediğin adam düzgün olsada etrafında genç dul olgun evli herkes dört döner etrafında ilişki ya da evlenmek için elinde tutamazsın zengin adamı herkesin hedefi olur burası türkiye bayanların çoğu para ve yaşantı peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Amaan evlenip napıcam kimseye ihtiyacım yok seversem evlenirim. Havasındayız...
03 Yorumla
Soran+1 yılAferin size :(
Soran+1 yılHiç.
benim fabrikatör bir arkadaşım var :) aşktan çok 3 kurunun derdinde herkes birmidir bilemem ama onun arkadaşlarıda öyle :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBende zenginim bir kere bir de öyle biri var karşımda aslında bende hoşlanıyorum ama emin olamıyorum
Soran+1 yılOfffff. Sormaz olaydım daha çok karıştı kafam
ben zengin olsam evlenirdim hiç durmazdım ama bilemem ne gözle bakıyosa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet asigim hem de cok. Ama cogu gezip eglenme pesindedir, hemen guvenme derim.
00 Yorumlaaşkın nerede ne zaman kimin ile yaşanacağı belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Hayli biri hakkında
Ne dıyelım sana
Nerden bılelım adamın kısılıgını
Zengın dıye
Ibnemı dıyelım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşiyos bozuk para çıkıyo S"çıyos kağıt para çıkıyo. Yani gezip tozman daha hoş geliyor bize ancak yaş 30 dan sonra iş ciddiye biniyor :)
18 Yorumla
Soran+1 yıl30 dan sonrada kalıyorsunuz evde. Kuzenlerim felan hep örnek önümde. Senin dediğin gibiydiler şimdi de evlenemiyorkar
Cevap sahibi+1 yılPara oldukdan sonra hertürlü hatunu buluruz sorun değil. Gider parayı basar anasının kucağından 18 yaşında kızda almayı biliriz
Soran+1 yılÖküzsünüzde o yüzden
Cevap sahibi+1 yılHayır Kroyuz ama PARA bizde!
Soran+1 yılKes be. Hayır benim ailemde zengin ama yinede gıcık oluyorum hepinize. Ne olduğunu da bilmem iyi tabi
Cevap sahibi+1 yılHayat benim hayatım ister gıcık ol ister başka birşey tınımda bile olmaz millet bana imreniyormu imreniyor o yeter bana sevgili cici bayan iyi geceler
Soran+1 yılDüşmez kalmaz bir Allah onu da unutma ama cici bey , sonra imrenecek hale düşme , sana da iyi geceler :))
- +1 yıl
Bu zengin değil amaci egosunu tatmin ediyo :)
+1 yılZenginlikle ne alakası var :D onlar hayvanmıkı. Elbette onlarda insan olurlar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAma imkanları daha geniş ve bende imkanı olan her erkek aldatır , bağlanmaz , sevmez mantığı var
- +1 yıl
:D offff sende nekdr yüzeysel bakıyosun onların öyle olmalarınn gerçek nedeni ney biliomusn :D mal mal kızlar onlara direk verdikleri için onlarında bir tarafı kalkıyor sayenizde :D ama elbette onlarda aşık olur değer verirler ama kadınlar böyle yapmasalara bunudaha kolay yapacaklar :D
Soran+1 yılDüzgün konuş be. Bende zaten çevresinde böyle kızlar olduğu için çekimser yaklaşıyorum.
- +1 yıl
Hmmm özür dilerim :(( ama yani ben yaklaşmanı pek önermem diğer kızlargibi sanıp seninle oynayabilir :)
+1 yılSevmek fakirlere ait bir özellik miydi :D
00 Yorumla
+1 yılhayır biz paraya aşık oluyoruz =((
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çok yoruldum anlatmaktan biraz yorumları okusan anlarsın ne demek istediğimi. Zenginlere de bir kastım yok benim ailemde zengin zaten :/
- +1 yıl
sorun nerede o zaman?
Soran+1 yılBenim çevremdeki erkeklerde gördüğüm imkanları daha geniş olduğu için kolay kolay bağlanmak , sorumluluk almak istemiyorlar. Şımarık oluyor. Şimdi karşımdaki insan benim çevremdeki örneklerden epey daha zengin. Korkum bundan
- +1 yıl
Her insanı bir mi tutuyorsunuz? güzelim her insan farklıdır..
Soran+1 yılÖyleymiş :)) anlamış olduk. sormaz olaydım :D
- +1 yıl
:D bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler..
Zengin erkeklere sormak lazım ne desek boş ! :))
06 Yorumla
Soran+1 yılAramızdaki zenginler cevaplayacak artık :D
Soran+1 yılYani ben zenginim mesela ama burdayım :D
Soran+1 yılYok be hayat hep aynı herkese , çok sıradan işte :((
+1 yılNeden olmasınlar insan değillermi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olacağımız kız çıksa oluruz niye olmayalım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belki de erkeklere güvenmedipimdendir. Imkanı olanların hepsi yapar diye düşünüyorum sanırım. Para da birçok şeye imkan veriyor
Cevap sahibi+1 yılevet ama sevdiğinle her şeyi yapmana daha çok fırsat veriyor
Soran+1 yılBelki de ama korkuyorum işte. kafam basmıyor böyle bazı düzenbazlıklara safım biraz galiba. Bu yüzden daha da çok korkuyorum. umarım yanılmam
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum işte erkeğin niyetine belli olmaz fakat seninle ilişkiye girme gibi bir amaç güdüyorsa düşünme bırak kendine yazık edersin
Soran+1 yılAmacını da bilmiyorum da henüz. Ne bileyim paranoyak oldum işte aslında benim ailem de zengin ama problemim paradan çok güvensizlik benim sanırım
Cevap sahibi+1 yılo zaman takıl biraz amacını gösterir yakın zaman da
Ne bilek hiç zengin olmadık ki :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahaja
- +1 yıl
https://vine.co/v/MFeQVemQADE bu da benden
Soran+1 yılHahahaja yine güldüm :D
+1 yılsoru cok sacma.
Zengin diye asik olamazmi?04 Yorumla
Soran+1 yılProblem şu erkeklere güvenmiyorum yani imkanı olan erkek birine bağlanmak istemez gibi geliyor. Para da imkan sağlıyor birçok şeye
- +1 yıl
belki dogru düsünüyorsun belki etrafindaki erkekler bunu yapiyor ama bunun icin genelleme ya da hepsi öyle demek yanlis
Soran+1 yılBelki.. Umarım yanılmam
- +1 yıl
hayat deneme yanilma yoluyla ögreniliyor maalesef.
Karakter meselesı aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle :)
Niye onlar insan değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece imkanları daha geniş olduğu için belki de bağlanmak istemezler
+1 yılbilemiyorum oda insan
10 Yorumla
+1 yılzor biraz panpiş tecrübe diyor ^^
00 YorumlaOnlarda kalp yok mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılKalbin yanında bir de çok fazla imkanları var bonus olarak
Yok bizm kalbimiz asik olamiyoruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖff ciddiye al bir ama ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengin olunca olmucam
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaja olma o zaman zengin
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye biz insan değil miyiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yoruldum yazmaktan ama sadece imkanlarınız daha fazla olduğu için böyle söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılben bu varlığı kendi çalışmalarımla elde ettim aileden kalan bir şey değil belki onun da etkisi var ama bence aşk gönlü asillerin yaşayabileceği bir şey
aşık olmaz zevkine bakar ;)
00 Yorumlagenelde şımarık olurlar :D
00 Yorumla
+1 yılevet aşık oluyorum. hemde her gün
13 Yorumla
Soran+1 yılİğrenösin :/
- +1 yıl
sen aynı kişiye hergün aşık olmak nedir bilin mi saftirik
Soran+1 yılBak bu güzelmiş :D sevdim bunu.
+1 yılOlur niye olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belki sadece eğlenmek daha kolay geliyordur imkanları var nede olsa
evet olur.
00 YorumlaAsik olmam. O kadar kiz var ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
Soran+1 yılSenin karakterin de belli oldu zaten rahat ol , sıkma canını
Gerek duymaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Aşık oldum
03 Yorumla
Soran+1 yılKime? :D
Soran+1 yılHadi ordan
+1 yılOlmaz bence.
00 Yorumla