185 Boyunda yakışıklı zengin mimar bir erkek var. Çevresı geniş devamlı gezen partilere giden etrafında çok fazla ınsan olan bir erkek.. birine aşık olabilir mı yoksa olmaz mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karakteri hakkinda hicbirsey yazmamissin? Bunlar ondan hoslanman icin yeterli mi
Tabıkı degıl. Uzun uzun yazınca kimse cevaplamıyor usanıyor. Bende genelledim öyle yazdım.
Okudum ben biraz yazdiklarinida.. herifte duzgun gozukuyor bilemedim simdi.. hem yakisikli hem karakterli hem zengin cok rakibin olur.. kendinde mucadele edecek guc goruyorsan deneyin bir.. adam degilde cevresi seni yipratabilir.. insanlarin ne dedigine kulagini tikiyan cok alingan olmayan bir yapin varsa dene...
Inanın eski ılıskımde çok sıkıntı çıktım .. Daha öncesinde hiç sapıkça yaklaşımı olmadı. Tam terse anaç bir yaklaşımı vardı. Son zamanlarda yazışıyoruz ama nerden çıktı bu dıyorum senelerdir görüşmüyorduk.
Hakkinda hayirlisi olsun.. Allah utandirmasin..
Amın ınsallah herkes icin teşekkür ederımm
Evet olabilir. Tabii aşık olabilme ihtimali kadar da çapkın olabilme ihtimali de var..
Çoğu kışı aşık olamazlar dıyor. ya etrafında bir suru kız var yanı. Biz aynı unı. de aynı bölümde okuduk. O zamanlar digerlerinden daha yakındı bana karşı öyle herkesle muhattap olan bırı degıldı. Anaç bir yaklaşımı vardı. Dışarıda bir kaç kere görustuk asla sapıkça yaklaşmadı. Her sene bir kere mesaj atardı hatta.5 sene önce mezun olduk. Son 3 aydır bana yazıyor. Mesajlaşıyoruz. Duygusal bir şeyde yazmadı cinselliktende bahsetmedi hıc. Flörtleşıyormuş gıbı geliyor
Ablacım para ve sadakat ters orantılıdır. Para varsa sadakat yoktur, sadakat varsa para yoktur. Sadakat olmayan aşkı da ne yapacaksın
Dogrudur
:)) Kendi dengini bulursa olur.
Ikıncı olumlu yorum bu
Olabilir ama sıkılınca gider
Onları diğer erkeklerden ayıran şey ne
Çeşit çeşit kız bulma özgürlüğü
Aslında daha dürüstler o zaman. Dıger turlu seçenek olmadıgı icin sadakatlı duruyor ama fırsatı bulsa oda yapar
Hayır aslında şöyle diğerleri bulamıyor bulduğu zamanda değerini biliyor ama ortamı olan adam aman bu giderse yenisi gelir kafasında oluyor
Buda doğru pekı seven nasıl seviyor ya bunlarda hiç mı duygu yok
Sever ama sıkılır zamanla eski hararetli yaşamını özler birde belli bir yaştan sonra mecbur sevip evlenenler var çocuk yapmak için bir nevi bu kadar mal boşa gitmesin deyip evlenecek kız arıyorlar
Aşk herkes için
Çoğu kışı aşık olamazlar dıyor. ya etrafında bir suru kız var yanı. Biz aynı unı. de aynı bölümde okuduk. O zamanlar digerlerinden daha yakındı bana karşı öyle herkesle muhattap olan bırı degıldı. Anaç bir yaklaşımı vardı. Dışarıda bir kaç kere görustuk asla sapıkça yaklaşmadı. Her sene bir kere mesaj atardı hatta.5 sene önce mezun olduk. Son 3 aydır bana yazıyor. Mesajlaşıyoruz. Duygusal bir şeyde yazmadı cinselliktende bahsetmedi hıc. Flörtleşıyormuş gıbı geliyor
Bulasma
o bulaşıyor. Dınlemek isterim dersen kısaca anlatırım kanka.
Kızım bulaşma hayır gelmez bas edemezsin. Çevresinde tonla para avcısı eskort tipli ve senden benden 4 kat guzel hıcbır erkegın hayır dıyemeyecgı kadar fazla kadın vardır hele biraz masum aile kızı bir kızsan asla bas edemezsin. Standart normal erkek mi yok. Para erkegı cok bozar güvenme
Kız haklı :)
Biz aynı unı. de aynı bölümde okuduk. O zamanlar digerlerinden daha yakındı bana karşı öyle herkesle muhattap olan bırı degıldı. Anaç bir yaklaşımı vardı. Dışarıda bir kaç kere görustuk asla sapıkça yaklaşmadı. Her sene bir kere mesaj atardı hatta.5 sene önce mezun olduk. Son 3 aydır bana yazıyor. Mesajlaşıyoruz. Duygusal bir şeyde yazmadı cinselliktende bahsetmedi hıc. Flörtleşıyormuş gıbı geliyor
Flört
Bebegım, ne bekliyorsun ki burdakş abazalar gibi hemen bel altı girmesini mi az medeni ve kızlarla yatıp kalkan bi erkek bunu yapmaz zaten zengin diyorsun sana mı kaldı sence cinsellikte, sevıyor olabılır hoslanıyor olabılır ben sadece her erkege oldugu gıbı ona da güvenme dıyorum. Hele hele zenginse. Sakın zengınlıgıne aldanma bunu acık ettıgın an diğer kuşlardan farkın kalmaz bunu da paramla oynatırım der İnan bana bu tür erkeklerin çevresinde ki kasar ıgrenc kızlar ınsanı her şeyden soğutur ıstersen dunyanın en asık ınsanı ol. Amacın ciddiyetse ben bunla evlendıgımde eski kırıkları basımı agrıtır mı diye sorgula dedıgın gibi zengin bi erkekse cooook olur boyle seyler
@zexc41 nasıl kanka
Zor biraz
bencede. Sence neden zor
Çapkın olur o yüzden
Erkekler ılgınc ya. Kadınlar böyle değil bence. Çapkın erkek hiç mı aşık olup evlenmez bırgunn
Benitakip eder misin
Çok zor
Bencede