Dünyanın en yakışıklı, en zengin, en başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa bu hayatta koca bir sıfırsın..
Eğer bir evi kağıt ile inşa ederseniz, bir rüzgarda yıkılır, bir evi tuğla ile inşa ederseniz bir asır dayanır. Paranın varlığıyla aşkı bulduğunu sanan insan ancak zor zamanında farkına varabilur yanıldığının. Çünkü sevgi satılmaz.
Gercek askin olduguna inanmiyorum. Erkek daha cekici ve guzelini bulunca tekme atar kadin da daha zengin ve gösterişlisini gorunce. Her halukarda yalnizlik en iyisi
Ben paraya bakan kadinlari yadirgayanlari anlamiyorum. Bence gayet dogal bir güdü bu. Ve akillica bisey. Dusunsenize internetten bi krem aliyorsunuz aliyorsunuz. Birisi sadece bi krem yolluyor. Ama diger bir satici da kremin yanina esantiyon olarak rimel parfum yuz temizleme jeli vs vs koyuyor siz hangisini aliyorsunuz? Erkekte de bi tarafta sadece erkek var Diger tarafta erkegin yanina esantiyon olarak guzel bir araba, luks bir ev, iyi bir semt, dogacak cocuklarina ozel okul, spor salonu uyeligi, sinirsiz kiyafet ayakkabi canta daya sayimmi... Bunlar var. Siz hangisini istersiniz? Fakir erkek gururludur merttir diye bir kural mi var zengin erkek pislik ve cirkin olur diye biseymi var. ikisininde iyi ya da kotu cikma sansi ayni.. Oyuzden iyi erkek zengin olan secenekler icinden aranmalidir. Bunun da ayibi yoktur.
Sirf para olacak diye sevmedigi birine gidenler mutlu olmaz bence de cok haklisin. Ama benim anlatmak istedigim bazilari senin verdigin orneklerden ibret alip illaki zengin olmasin zengine baksam onlar gibi mi olurum diye cekiniyorlar. Mesela sen belki onyargilisindir Şu an zenginlere karsi. Ama suc zenginlikte degil kisinin karakterinde. Fakir olupta cok daha beter olanlar var. Oyle birine denk geldiginde enazindan zengin de diyemiyorsun hem kouden hem kasabadan oluyorsun.
Fakir bi kiz zengini nerden bulsun kulvarlari bile ayni degil cok cok tesaduf ayri mesele. O tur erkekleri daha cok eskort tarzi kadinlar buluyo cunku zengin erkeklerle yata yata o cevreye hakim oluyolar. Asıl konumuz su. Boyle olmayan kendi halinde iyi normal standart bi kiz sadece iyi yasamak ister. Orta halli yasam ister. Iyi bi araba iyi bi ev fazlasini istemez. Ac gozlu olanlar ayri tabi!
Akilli olan kiz zengin herif istemez ztn benim abilerim zengin degil meslekleri var isinde gucundeler normal insanlar, ama genc yaslarinda kendilerine ev yapip o evi dizdiler arabalarini da aldilar gerisini evlenecekleri kadinla hallettiler. Sorumlu erkek varken ne yapalim zengini.
Ne kadar zengin olursan ol nekadar paran olursa olsun karşındakine sevgin saygın olmadığı sürece ya da karşındakinin sana karşı sevgisi saygısı olmadığı sürece me yaparsan yap asla mutlu olamzsın ve sevgide göateremezsin şanslı olsanda bir gün illa bir yerde tökezlersin
Hayir degildir zira Kadinlar gücü, parayi severler bu nedenle karisindakinin gercekten ona asik olup olmadigini bilemezler. Tek sansli olduklari yön kadinlari onlari asla terk etmek istemiyorlar ve genellikle en cekici kadinlarla birlikte olabiliyorlar.
Aşktan ne anladığımıza göre değişir bu sorunun cevabı. Çoğunluğun kendini kandırdığı içi boş aşktan bahsediyorsak evet zengin erkekler çok fazla şanslı. Gerçek aşktan bahsediyorsak işte orada kimsenin parasi geçmez.
Bana göre aşırı şanslılar. Bir kız benimle max cay icebilir. Ama zengin olsam arabam olsa istedigimiz her seyi yapabilirdik, heyecanımız cok oldugu icin belki daha cok baglanirdik. Ama bir kız beni sevse 3 gün sonra sıkılır, standart bir hayatım var ve üstüne cıkabilmem neredeyse imkansız.
Zannımca hayır çünkü genç yaşlarda paraya sahip insanlar genelde kendilerini geliştirme ihtiyacı hissetmezler. "Abi nasıl olsa kız arabaya düşüyor fazlasına gerek var mı?" Şeklinde düşünürler. Paraya sahip olmayan insanlar ise kendilerini (sadece aşk ilişkilerinden bahsediyorum bu arada sengin insanlar amaçsızdır demiyorum) geliştirecek başka şeylere yönelirler. Eğer bu insanlar zamanı gelip paraya sahip olurlarsa ellerinde çok daha fazla malzeme olur karşıdaki kişiyi etkilemek için.
Detaysız soruyu yanıtlıyorum. İlk denebilecek buluşmadan sormasam da benim babam ceo diye gezindi. Anlamamışım gibi gözümün içine baktı istediği reaksiyonu alamayınca gerine gerine, neyse.
zengin erkek şanslı değildir sadece ortamda veya sağda solda gezebildiği için tanışma ihtimali yüksektir ve tabi para avcısı kızları çekebilir ama buna aşk denmez