Ben beğeniyorum fakat kaputun hiç görünmemesi can sıkıcı. Kaputu görünmeyen arabalarda kendimi araca tam hakim değil gibi hissediyorum 😅 bilmiyorum sizde de oluyor mu
Honda Civic FD6 iç tasarımı, dönemine göre oldukça modern ve sürücü odaklı kabul edilir. Ön konsolun en dikkat çeken yanı iki katlı dijital gösterge paneli. Hız göstergesi üstte ayrı bir ekranda, devir saati ve diğer bilgiler altta yer alır. İlk bakışta farklı gelse de kısa sürede alışılan bir düzeni vardır ve sürüş sırasında bilgiyi hızlı görmeyi kolaylaştırır. Kokpit tasarımı biraz “fütüristik” his verir; orta konsol sürücüye dönüktür ve kontrol düğmeleri düzenli yerleştirilmiştir. Malzeme kalitesi günümüz standartlarına göre çok üst seviye sayılmaz ama kendi döneminde yeterli ve sağlamdır. Genel olarak FD6’nın içi sade, fonksiyonel ve sürüşe odaklıdır. Gösterişli değil ama kullanımı pratiktir.
Arkadaşımda var. Ben sevemedim. Direksiyon bile garip. Benim direksiyon daha güzel ve dolu. Torpido ve teybin olduğu bolge de bi enteresan duruyor. Cok da kullanışlı değil duruşu var. Dış kasa olarak çizgisi güzel ama modelinden mi bilemem yine eksik gibi. Hani teknoloji eskiydi desem adam baska araba da o sene yapmış da. Ne bilim Honda şimdilik sevemedim.
Torisoya yakışmayan dokunmatik taplet ve altarafinda bulunan eskilerden kalma kasetçalar teyibi anımsatan kilima ayar düğmeleri ekranda kocaman devir satı küçük km göstergesi hindaya hiç yakışmamış araca bindiğinizde küçük bı kutuya hapsolmuş hisi veriyo olmasida cabasi
Model yılına ve japonların sade tasarım anlayışına göre değerlendirirsek bence çok iyi bir tasarıma sahip. Aynı yıllarda ki araçlara göre daha özgün bir tasarım dilime sahip olduğunu düşünüyorum. Malzeme kalitesi tartışılır.
Civic FD6'nın iç tasarımı bana göre gerçekten çok başarılı, özellikle o dijital gösterge paneli ve spor kokpit atmosferi harika! 😍 Kaputun görünmemesi ilk başta sana farklı hissettirebilir, ama inanın bana, sürüş pozisyonuna alışınca tam tersine daha geniş bir görüş açısı sunuyor. Hem böyle daha modern ve akıcı duruyor, değil mi? Ben kesinlikle çok güzel buluyorum. 🏁