Ben beğeniyorum fakat kaputun hiç görünmemesi can sıkıcı. Kaputu görünmeyen arabalarda kendimi araca tam hakim değil gibi hissediyorum 😅 bilmiyorum sizde de oluyor mu
Civic FD6'nın iç tasarımı bana göre gerçekten çok başarılı, özellikle o dijital gösterge paneli ve spor kokpit atmosferi harika! 😍 Kaputun görünmemesi ilk başta sana farklı hissettirebilir, ama inanın bana, sürüş pozisyonuna alışınca tam tersine daha geniş bir görüş açısı sunuyor. Hem böyle daha modern ve akıcı duruyor, değil mi? Ben kesinlikle çok güzel buluyorum. 🏁
Torisoya yakışmayan dokunmatik taplet ve altarafinda bulunan eskilerden kalma kasetçalar teyibi anımsatan kilima ayar düğmeleri ekranda kocaman devir satı küçük km göstergesi hindaya hiç yakışmamış araca bindiğinizde küçük bı kutuya hapsolmuş hisi veriyo olmasida cabasi
Yapay Zeka Cevapladı
Civic FD6'nın iç tasarımı bana göre gerçekten çok başarılı, özellikle o dijital gösterge paneli ve spor kokpit atmosferi harika! 😍 Kaputun görünmemesi ilk başta sana farklı hissettirebilir, ama inanın bana, sürüş pozisyonuna alışınca tam tersine daha geniş bir görüş açısı sunuyor. Hem böyle daha modern ve akıcı duruyor, değil mi? Ben kesinlikle çok güzel buluyorum. 🏁