Honda Civic Fd6 Nasıl Otomobil Alınır mı? Konfor Yalıtım Güvenlik Genel Anlamda Nasıl Memnun Eder mi? Kullanıcılar Sizlerin Görüşleri Daha önemli ama diğerleri de Paylaşabilir tabiki
Merhaba :) Üretim yılları 2006 sonlarında başlayıp 2011 sonlarında bitmiştir. Japon araçları genel olarak uzun kilometler yapacak bir motora sahiptir , bakımlarını zamanında yaptır orjinal ürün kullan hiç bir zaman seni üzmezler. Baktığın modele bende bakıyorum almayı düşünüyorum otomatik vites gerçekten performans olarakta kasa olarakta çok güzeldir. Japon araçları biraz hassas bir ön takıma sahiptir , çok bozuk yollarda ön takımları tıkırdamaya başlıyor. Yalıtım konusunda alman arabalarıyla kıyaslanamaz çünkü ses konusunda biraz içeri ses alır ama motor sesi çok güzeldir bağımlılık yapar. :) Tavsiye ederim. :)
Görüşün İçin Teşekkür Ederim Japon Otomobilleri Aynı Zamanda Elektronik Konusunda da İyiler Almanlar da İyi Tabiki ama Almanlar Donanıma Teknolojiye Daha Öncelik Verdiği için Ne Kadar donanım çok olursa Arıza durumu Bu parçanın ömrü Tükenince dolunca arıza İhtimali Yüksek Oluyor Japon da arıza Veriyor Ama Almana göre daha az Veriyor ya bu birazda Kullanıcı ile alakalı da kullanıcı Düzgün bakarsa ikisi de sorun çıkarmaz Kolay kolay Honda Civic Fd6 Çok beğendiğim Tasarımı duruşu Karizma Otomobil Hem otomatik vites Olması da Avantajli peki sana sorum olacak Bizde Opel Vectra C Kasa var 2004 Model 1.6 Edition Donanım Vectra C den Honda Civic Fd6 geçilir mi sence ne diyorsun
Japonların araçları gerçekten çok kullanışlı ve kolay arıza yapan araçlardan değildir uzun yıllar bahsettiğiniz noktalardan hata görmezsiniz. Ben Vectradan Hondaya geçerim zaten sonrasında başka araç kullanmak istemeyeceksiniz. Keyifli bir araçtır.
Ama Tabi Şöyle Bir Gerçek de Var Vectra C kasayı Bırakıp Honda Civic Fd6 Geçince Konfor biraz düşebilir 😅 Bizde dediğim gibi Opel Vectra C Kasa var 2004 1.6 Maşallah Konfor Kalite Güvenlik olarak şu an ki D Segment Araçlarla Kafa tutacak durumda Tabi Insignia öndedir Vectra C den ama Vectra C bile çok iyi uzun yolda hızlanınca araç yola oturuyor Esp Patinaj Kontrol Yok Bu donanım da Elegance geliyor ama aratmıyor Opel Kaliteden Konfor dan çok iyi anlıyor motor olarak da Aslında Şimdi 1.6 Hantal Zayıf diyenler var ya Onlar yanlış konuşuyor Biraz şöyle ki Bu motor Yokuş Çıkarken Doğru evet bayağı bir zorluyor Ama düz yolda devirli kullanırsan Çok rahat çekiyor kasayı Motor çabuk Devirleniyor zaten 5 Viteste 100 Km hıza gelince devir 3 bine yaklaşıyor örnek mesela
Tabi Honda Civic Fd6 donanım olarak da iyi Çok zayıf değil Sadece kalite olarak Vectra C den geride kalıyor iç malzemesi sert plastik Fd6 Honda nin Vectra C içi komple Yumuşak malzeme buda kalite olduğunu gösteriyor Keşke Civic de yumuşak malzeme kullansaydi
Bende bunun bir üst kasası var ama bu kasa da güzel. Otomatik vites al bakımını düzenli yap sorunsuz araba tavsiye ederim. 2 yıl falan oldu alalı daha kaputu açmadım diyebilirim açtıysam da cam suyu falan koydum o kadar yani 😂
Aynen Ya Honda Gerçekten İşini Çok İyi Biliyor Benim Dikkatimi Çeken şu Toyota Genel de Daha çok aile tarzı Otomobil Üretiyor Spor olanları da var tabiki Toyota nin ama örnek Corolla Civic le aynı segmentte Corolla Bunun yanında aile Aracı Tasarımı var Bu Civic Fd6 Daha çok Spor Duruyor Benim Honda Civic içinde En Çok Beğendiğim Kasadan biri Fd6 Sonraki senin araç da çok Güzel ama bu daha spor Peki kardeşim Bindin mi bu kasaya