Honda Civic apaçi arabası mı ?

Merhabalar, dünden beri kafama çok takıldı ve moralimi çok bozdu. Sevgilimi okulundan almaya gittim kampüsüne, arabayı içeri çekmiştim herkes gibi duruyordum içinde oturuyordum camlar filmli ama cam açıktı içerde sigara içtiğim için. Ne son ses müzik vardı ne de başka bişey. Sonra kız arkadaşım geldi arabaya bindi gidiyordum şöyle bir durum var. Benim aracımda turbo var ve eklentiler var motorda 3.000 devirden sonra vtec dediğimiz olay devreye giriyor ve motor yüksek performansa geçip boğuk bir ses çıkarıyor. Ama öyle lpg li şahin sesi değil koku yayandan :) Elimde olan bişeyde değil kendi çıkarıyor yani. Her neyse sonrasında eve gittim 2 saat sonra kız arkadaşımla konuşurken okuldan 2 kız arkadaşım senin arabanın apaçi arabası olduğunu söyledi ne alaka dedi ? Bende ona dedim ne alaka nerden çıkarıyorlar diye bilmiyorum dedi. Böyle birşey mi var arkadaşlar ? Aracım honda civic fn2 typer google2den falz resmine bakabilirsin siyah renkli olanlardan herşeyiyle tıpa tıp aynı. Jant kapakları sadece siyah ve camları filmli.

Honda Civic apaçi arabası mı ?