Arkadaşlarım sen bu arabayı kullanamazsin erkek arabası bu araba diyorlar sizce bu arabayi kızlar kullanamaz mi

Bence bir kıza da gider yani bu arabalar kız erkek diye üretilmiyor. Arabaya para vereceksin o kadar sen beğendiğin sevdiğin arabayı al kimseyi dinleme emin ol aldıktan sonra o konuşan arkadaşlarında iyi ki aldın diyecekler. Ama sana tavsiyem sun roof kesinlikle olsun daha şık gösteriyor arabayı.
Uzak doğu araçları görünüş olarak hoşuma gitmiyor fakat civic baya tutulan bir model. Erkeğin kullandığı aracı kadında kullanabilir. Kadınlar genelde hatchback tercih ediyorlar fakat sedanda kullanırlar fazla fark yok.
Yoo ne alaka ben mazda rx8 kullandım 6-7 ay gayette iyi kullandım ama aldığın tepkileri az çok tahmin edebiliyorum. Tıpkısının çok daha fazlasını işittim. Kadınları birşeye benzetemiyor toplumumuz nedense.
Ayn ya biz hiç bisey yapamicaz diye sanıyorlar
Ne alaka kullanir bence ☺ bir bilgim yok ama araba arabadir yani
Cevap
19Cevap
imkanın varsa bırak söylentileri bu arabayı almaya çalış. inanılmaz memnun kalacaksın.
Saçmalamış ne demek erkek arabası arabalarda erkek ya da kadın diye cinsiyet ayrımı mı var gayet de güzel bir araba paran varsa alınır...
Ne alaka yaw denilenlere kulak asma imkanin varsa kacirma tabiki kullanirsin
Kullanır gayette güzel bir araba. Tavsiye ederim.
Erkek arabası yoktur bayan arabası vardır... ne alaka ki.
buna vereceğin arabayla git kırmızı veya beyaz bir audi a1 al. en azından hem bayana giden hemde daha kaliteli bir araba.
Ablamın var 2015 modeli otomatik bir araba ayrt bayanlarda kullanır. Biraz fazla yakıyor sıkıntısı o ama muhteşem arac
O arkadaşın kimse eğer bidaha onla konuşma nasıl kızlar kullanamz mükemmeli bir araba
Teyzem yillarca kullandi herhangi bir problem yaşamadı
ne alaka ya bence güzel :)
Arkadaşların salak salak konuşmasın
beş para etmez çok dar ve konfor yok.
5 para etmezz..
Niye ki
Tm anladim
Teşekkürler
Egea alınacak araba değil
Koç'un kaliteli bir şeyi olmaz.
Eski tipoyu makyajlayip adını da değiştirince bir şey değişmiyor. Avrupa'da Tipo adı ile satılıyor. İtalya'da sadece 12 bin €
En ucuz kalitesiz araba...
Sadece fiyat değil ki mesele...
Kaliteli değil
Linea'dan farkı ne?
Linea da kuş serisinin devamı işte...
@BeygirliPrens Egea'ya araba diyenler var. Kağıttan gemi yapılır da kağıttan araba da mı yapılır sorusunun cevabı Egea. Kağıt helva.
civciv severim görüntüsü güzel teknik bilgim yok
scirocco al sen en güzel kız arabası :D
Yani erkeklere göre bir araba demek istemişler
çok iyi araba motorlarını daha çok sevsemde
kullanmayı biliyorsan kamyon sür kim karışır sana
kullanır
benide al gezeriz :D
Siyahı daha güzel
çok tatlı araba
Güzel araba yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar