Böyle bir söylenti var. Tanıdığımızdan biri beyin kanaması geçirmeden 1 hafta önceden bir yakınına çocuklarını emanet etmiş illa bana bir şey olursa onlara bak diye. Bir örnek daha var; yine bir tanıdığımız bir gün önceden herkesle helaleşmiş filan, ertesi günde araba çarptı öldü Merak ettim sizin düşünceniz nedir?
Evet kuzenim ölmeden 2 gün önce bize gelip sarılmıştı sımsıkı. evin etrafına bakıyordu hep veda edecek ama edemiyor gibiydi sonra işte tamamen gitti yanımızdan..
Bunu dedemin arkasından bizde söylemiştik. Ben bu ameliyattan çıkamam falan dedi, ameliyattan çıktı ama dayanamadı.. bilmiyorum ki, hissetmiş miydi acaba
Annem de yaşadım gibi bu olayı. annem kanser hastasıydı. Tedaviye giderken bir gün bu kapıya seni eskisi gibi sapa sağlam getireceğim dedim. O da “o günleri kim görecek?” Diye bir soru cümlesi yönelti sonra da bir kanama geçirdi kaybettik. Hala düşünüyorum bu nasıl oldu diye galiba anlıyor insanlar
Annem Ankara'ya gitmeden önce tanıdığı herkesle görüşüp helalleşti bize de dikkat edin sahip çıkın birbirinize yavrum dedi Ankara'ya gitti. Bir gün sonra kalp krizi geçirdi kaybettik.
Sağlıklı bir insanın Böyle bir durumu hissetmesi çok kolay değildir fakat zaten hali hazırda hasta olan bir insan bunu az çok hissedebilir diye düşünüyorum.