https://www.youtube.com/channel/UCW46W_VJNRkKlNH0tpiq8_w/videos
bu kanala bakın 2017yılında yaptığı tahminlerde 2020de ölen insanların öleceği yılları yazmış bu nası mümkün olabiliyor biraz inceledim bir tane müzisyenin reklamını yapmış bir tane görsel bırakmış discordunda 7/24çalışan bi aleti gösteriyor canlı şekilde hiçbirşeye benzemeyen görselle ilgili araştırma yaptığımda bir site buluyorum fakat kullanıcı adı ve şifre istiyor sözün kısası bunu nasıl bilebildi
bu kanala bakın 2017yılında yaptığı tahminlerde 2020de ölen insanların öleceği yılları yazmış bu nası mümkün olabiliyor biraz inceledim bir tane müzisyenin reklamını yapmış bir tane görsel bırakmış discordunda 7/24çalışan bi aleti gösteriyor canlı şekilde hiçbirşeye benzemeyen görselle ilgili araştırma yaptığımda bir site buluyorum fakat kullanıcı adı ve şifre istiyor sözün kısası bunu nasıl bilebildi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İllüminaticiler sağlık araştırması yaparak tahmin ediyor, tutturursa.
dikkatli incelersen bi studio bir site bir fotoraf bırakmışlar
Bir arada ölüm listesi yayınlıyorlardı. İşte şu yılda şu kişiler ölebilir diye.
Cinlerden haber almış demek ki.
sen geç dalgnı ben taktım kafayı gerekirse sitesinde şifre kombinasyonlarını tek tek dener giriş yaparım
Onun da gizemi bulunur. Heveslenme hemen. Ben de 3 yıl önce yaşlı başlı bir adamı bütün ay ve günlerin kombinasyonunu video hâlinde yükleyerek zamanı gelince hangileri doğru çıktıysa sadece onları bırakır diğerlerini silerim. Bu kadar basit.
Korona için 10 Ağustos 2022'de bitecek demiş. Eğer doğru çıkarsa o adamı Tanrı kabul edeceğim, söz.
o kanal sahte diyorum ben ilk oluşturulan kanal sahtelerimize inanmayın olarak değiştirmiş açıklamayı birde şunu soruyum o fotoaf ne o zaman içindendeğişik kareler çıktı karekod gibi okuttum bi baktım ip adresi veriyor yazdığım zaman bi siteye atıyor ama kullanıcı adı ve şifre istiyor içeri henüz giremedim
Gizem yaratsın işte, neyini anlamadın;d
Sana Instagram adresimi QR kod şeklinde göndersem bunda bir şey var deyip iletişime geçer misin hemen? Heveslenme ya böyle şeylere. Astroloji neyine yetmiyor;dd
instagram adesi değil işte site var göz var var kullanıcı adı şifre istiyor hiçbiryerinde yazı yazmıyor admin denedim şifre kırıcakbi iki yöntem denedim ama giremiyorum siteyi beleşe yapsalar çoktan içerdeydim bana bi tarikat işi gibi gelior
http://78.141.193.250/
Videoyu inceleyip görüşlerimi yazacağım
bişey anlayabilrsen benide aydınlat
Off... tüylerim ürperdi gece gece...
nasıl yapıyor aklım almıyor
Bir kaç video izledim ve teorilere baktım. Topladığım bilgiler neticesinde kanal tahmini olarak bir çok ünlü için aynı videoyu hazırlıyor ve salla kazan yapıyor.
Yani şöyle, bu youtube kanalı jennie diye bir ünlü için de aynı videoyu hazırlamış, ama sonra gizliye almış. Yani o dönem yükselişte olan ya da yaşlanmış, hasta olan kişilerin isimleriyle bu videoyu hazırlayıp paylaşıyor. Ardından gizliye alıyor. Rast gele bir çok ünlü için aynı şeyi yapıyor. Bu ünlülerden 2020de ölen olunca da videoları herkese açık yapıyor. Herkes önceden bildi sanıyor. Oysaki ya tutarsa diyerek daha kaç bin tane ünlüye yaptı aynı videoyu... tutturamadığı tahminler gizli video olarak duruyor. Üstelik ölen herkesi de bilemiyor ki. Kim Ki Duk da evrensel bir ünlü ve 2020de vefat etti. Vefatı de medyada çok konuşuldu. Ama bunu paylaşmamış?
Ay olarak nasıl biliyor dersen,
aslında videoda saliselik hızla bir yıllık bütün takvim geçiyor. 2020 senesi gelip de tahmin yürüttüğü kişi ölünce de saliselik hızdaki o takvimi kırpıp sadece öldüğü tarihi ayarlıyor
anladım onu da fotoraf ve siteye ne diyorsun
O ise sadece işe gizem katmak ve prim yapmak için uydurulmuş bir şey
http://78.141.193.250/
Kuzu korkunç bir şeyse gece gece kalpten giderim
aynı şeyden bahsettiğimizden emin olmak istiyorum 78.141.193.250/images/map. png
Allahtan başka kimse ne zaman öleceğimizi bilemez
mantıklı bi açıklama sun o zaman aklımı yitircem şimdi
sadece yılı bilse tesadüf dicem günü ayı da bilmiş hatta koranadan ölenlerin üstünde ilaç simgesi var
Oha yuh hakketen çok şaşırdım adamlar 3 yıl sonraki olayı bilmiş nası ya bu işe bişey var
Bu arada 3 yıl sonra tekrar açmışlar kanalı fark ettin mi bakalım ne olacak merakla bekliyorum
baktım fakat onlar sahte ve ilk açılan kanalda ilk başta ipuçları varken şimdi sahte kanallara irtibat etmeyin yazıyor ayrıca göz kapandı diye video atmış bidaha video atıcanı sanmıyorum
1 hafta önce atmış işte video 3 yıl aradan sonra
son videosu o işte
Nereden anladın
göz kapandıktan sonra gelecekle ilgili bir tahmin yapmıcaktır
Nygma 2020 vision yaz izle orda gerçekleri söylüyor
Yalanmış bunlar yani
Sallamıştır tutmuştur
sadece yılı bilse tesadüf dicem günü ayı da bilmiş hatta koranadan ölenlerin üstünde ilaç simgesi var
Uranyen astroloji kullanıyordur
ne ki o
Yüzde 99 insan hayatını çözebilen astroloji türü
peki verdii üye girişli site saçma sapan resim ne amaçlı
Bilmiyorum onu