Annem babam boşanalı 13 yıl oldu ben 28 yaşındayım kız kardeşim 21 yaşında dedemin evinde oturuyoruz 6 yıldır sivava cinsi köpeğe bakıyoruz yönetici sürekli bizimle uğraşıyor 16 yaşındaki oğlu da bugün köpeğimiz kaçmış annem bizi aradı dışarıdaydık eve geldik kardeşimle kendi aramızda konuşuyoruz sessiz şekilde köpek millete dert oldu dedim kardeşim de kardeşim biri yapmış dedi yöneticinin oğlu balkona çıktı perde çekiliydi ne diyorsun lan sen sen kimsin lan bana hakaret ediyorsun diye üstüne alındı laf attı ben de ablam size bir şey diyen yok eden yok niye kuduruyorsun şizofren misin dedim sonra annesi bırak oğlum onlar kuzum luk yapmaya alışkanlar demiş ben uzaklaştım duymadım oğlu kaşarlar dedi onu duydum gir lan evine gelirsem senin ümüğünü sıkarım dedim sonra köpeği alıp uzağa gittim annem ve kardeşim yanıma geldi kadının bize böyle dediğini söyledi ben sinir krizi geçirdim koşarak apartmana doğru gitmeye çalıştım kuzum seni öldürürüm kuzum dedim annem tuttu saçımdan gel buraya kendini rezil ettin herkese dedi kardeşime polisi ara dedim aradık geldiler babasını çağırmış polisin yanında kim sövdü lan diye üstüme yürüdü polis tuttu kim sövdü lan diyor senin çocuğun balkona çıktı bize sövdü dedim karısına da o dediğini sen yapıyorsun terbiyesiz o dediklerin sana geçer dedim terbiyesizler dedim karakola gittik ama delirmek üzereyim dışarı çıkacak onları görecek halim kalmadı
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer