Eşimle sürekli kavga eden bir çiftiz bir oğlum var. esim arada içki içer içki içince de herzaman kavga ederiz geçen gün bi arkadaşıyla sözde çay içmeye gitmiş instagraminda bi açık saçık kadına maşallah çok güzelsin yazmış sorduğumda içki içtiğini kafam güzel hatırlamıyorum dedi şimdi konuşmuyorum affedemiyorum bana diyoki millet kocasını ablasıyla kardeşiyle yakaliyo affediyo senin yaptığına bak
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bk icsinler millet gecinemeye para bulamiyor bunda ki rahatliga bak hem cocugunun riskini ver hemde utanmadan karini aldat hatirlamiyorum de birak birak gitsin
merhaba
ne çirkin sözler söylemiş öyle ya yazık evlilikler nasıl bu hale gelmiş anlamıyorum ya
3 altın kuralı uygula köpek et gözü kaymasın ya da zemin hazırla ayaklarını n üzerinde dur boşan cunku aldatıldıgının kanıtıdır o davranış
Boşansam başına bela olur bir annem babam var yaşlılar pisliğin kavgacinin tekidir
3 altın kuralı uygula onu yola getırırsın köpek edersın aldatsan bıle ayrılmak ıstemez net
3 altın kural ne
müsait isen msaj at onla alakalı sorular sorayım tek tek acıklayayım he sacma ıse durmazsın engellersın bu kadar netı m
Burdan soylicek sen söyle benimle aynı durumda olanlarda görür faydalansın yoksa gerek yok mesaja
birkaç kısı yazmıs 3 altın kural ne dıyr gızlıye gecmek zorundayım cok yazan olmasın ıyı gunler
Allah yardımcın olsun bu midesizle baş etmen zor içkiliyken yazdı ise ayık kafasıyla siler insan
Sordum kafam güzeldi yazdım sen söyleyince gordum korkudan hemen sildim dedi
Korkudan silmişse yine kötünün iyisi
Ben silmeden hemen baktım sildi ben ekran resmi aldım ona gönderdim oda sildi hatirlamiyom filan dedi
Gelmiş geçmiş olsun
Sen de deki millet karısını başkalarının altında ykalıyo demekki bende istediğimi yapabilirim geri herif
Söyledim ya he he dedi
Gerçekten troll soru değilse napcağını detaylı anlatim?
Hmm acil çözüm gerek ilerisi böyle çok kötü olabilir
Ablasına da göz koymuş galiba kocan
ya da senin ablana göz koymuş
Yok ya ablası yok benim ablamda var ama büyüktür yani başkalarından gördük mahallemizde onları örnek verdi
Odun bir eşiniz var hanımefendi
Seninkide baya genişmiş
Ayrılma ile tehdit et
Zaten evlendigimizden beri ben ona diyom boşan o bana diyo boşan çocuğum için duruyom babasına çok duskun
Bna ulaş bişey önerecem
Soyle
Takip et
Hiç kendinde suç aradın mı
Aradım ama bendeki suçun daha büyüğü onda var
Öyle ama hersey karşılıklıdır
Yok artık nereden buluyorsunuz bunları
Aga bizim gibi temiz erkekleri red etip içkili "havalı" sandıkları erkeklerle konuşurlar hiç değer vermeyen kötü erkeklerle evlenirler
mal kocan var
pişkinliğe bak ya
Bence haklısın