Elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları eşimle tartıştık kaç kez uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı küçük çocuğumuz var önünde tartışmayalım dedim uzattı ben uyardım o uzattı bende sinirlerime hakim olamadım elimi çok sert bir şekilde masaya vurdum ayağa kalkıp üzerine yürüdüm eşimin benim psikolojimi bozduğun gibi çocuğumun bozamazsın diye.. Minik yavrum daha çok ağlamaya başladı.. Ben onun saçının teline kıyamam herşeyin en güzeli onun olsun isterken psikolojisini bozuyoruz.. Hem vicdan azabı çekiyorum hem daha çok öfkeleniyorum yavrum göğsümde iç çekerek uyurken.. O an o kadar sinirlendim ki çocuğumla ilgilenmek yerine odadan çıktım kendimi sakinleştirmek için ama mümkün olmadı yavrum da susmadı.. Nasıl bir psikolojiydi tam hatırlamıyorum ama kapıyı çekip çıktım. Asansöre bindim ama hâlâ miniğim ağlıyodu geri döndüm onu aldım susmadı odaya oturtup kapıyı kapattım ve bıçakla eşimin üzerine yürüdüm. O çocuk benim canım onun da psikolojisini bozdun geberteceğim seni diye ama en son bıçağı ayağına fırlatıp kuzumun yanına gittim. Hâlâ çok ağlıyodu sakinleştirdim ama dayanamayıp ben ağlamaya başlayınca oda yeniden ağlamaya başladı eşime daha çok öfke doldum eğer evladım olmasa gebertirdim onu bu gece şimdi düşününce şaka gibi geliyo bu akşam yaşadıklarım ve hala nefesimi kontrol altına alamadım kimse boşan falan demesin mümkün olsa çoktan olurdu.. Napıyım şimdi bişey söyleyin bıçağı alıp o adamın boğazına dayamak geliyo içimden ama katil olamam evladım için yapamam bunu çıkıp gitmek istiyorum şu an bu evden ama gidemem
Cevabın nedir?
+1 yılBazen insan herşeyin sonunun geldiğini düşünür aslında herşeyin sonun gelmediğini asıl sonun acı çekerek ölmekten çaresizce başında beklediğin canını bile vereceğin evladın annen baban eşin ya da kendini koyacaksın hiç bir güç çare değil ne para ne tıbbı imkan vb işte sonun başı burada asıl yani sen beyenmediğin bir filimi hata yapıp izlemek için sınamaya gittiğini düşün ve beyenmediğini anladığında filimin sonu gelmiş say ve karar veriyorsun kalayımmı çıkayımmı işte hayattı sorugular iken herşeyiyle sorgulamak gerekli eyer sana göre son dediğin belkide yanındaki bir kişi için başlangıç kadar kolay olmakta olduğunu düşün destek ala bilirsin ve uyumsuzluğun nedenlerini kaynaklarını araştırmalısınız belkide iş güç stresi eski hayatında olan rahatlık şimdisindeki hayatınla kıyasladığında sana zor geliyor ola bilir ama dediğim gibi eyer bu dunyaya bir can getirmiş isieniz oncelikle o canın tum hayatının nasıl olacağını düşünmelisiniz sinirle öfkeyle olacak işler değil bu hayatta çocuk bakmak onu buyutmek ona sahip olmak onun huzurlu ve guzel bir yaşamının olması için var guçunle çalışmalısın asla ve asla onu yanlızlığına kirlenmiş dunyanın zıfirii karanlığına terk etmemelisin sevmediğin hiç bir hayatı yaşamak zorun da değilsin ailenle konuşmayı dene hatta onun ailesiyle konuşmayı dene ya da onunla aranda olan sorunalrın sebebini düşünüp sorunun kaynağını ortak bir guçle yenmelisiniz sevgisizlik nefreti körükler her zaman hayatta bir şans vardır her evlilik bitmek zorun da değil yeri gelecek sen bir kaç atım geri çekileceksin yeri gelecek karşı taraf geri çekilecek herkez sınırlarını bilecek ve ortak noktayı bulacaksınız o evladınızın gelecekte guzel ve sevilen bir kişi olması sizlerin çekmiş olduğunuz herşeye deyeceğinide göreceksinzi . asla yazdıkalrınızı bir daha bence duüşünmeyin evaldınız dediğim gibi bir anlık öfkenzle avuçlarınızın arasından kayıp gideceği gerçeği
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları söylemesi kolay
- +1 yıl
Ben sadece soylemek istedim hayat evet çok zor hayatımızn zorlukaları yetmez gibi birde hayatlarımıza kattıklarımızın hayatlarıyla yaşamak daha zor evet ama yapacak birşey yok yaaa devam ya da düğmeye basıp ilk durakta o otobusten inmek bizim ellerimizde benceeee
En İyi Cevaplar
ence evliliğin temelinde mutluluk yatıyor insanlar tam birbirini tanımadan evleniyor evlenmişseniz tartışmanın dozunu ayarlayın birde çocuk varsa psikolojik açıdan bunu düşünüp birinin alttan alması lazım boşanmak o kadar kolay iş değil hukuksal açıdan kolay ama birde aile dağılması söz konusu şu an yapmanız gereken çocugunuzu ve ailenizin geleceği için güzel şeyler yapmaya çalışın çalışıyorsanız birlikte hafta sonu gezmeye nesef almaya çıkın hiç olmazsa iki haftada bir bunu yapın birbirinize verdiğiniz değeri anlayın çocugunuza kendinizi onunla oyunlar oynayarak tanıtın çocugunuzun gelişimini şu an olumsuz etkilemeyin
06 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz etkiledik onunda psikolojisini bozduk Allah belamızı versin
- +1 yıl
bak kardeşim kendin bile bunu söylerken öfkelisinn halbuki biliyorsun sende sakin kfa ile oturup konuşsanız ne güzel olur sen her tartıştığın insanın kalbini ne kadar kırabilirsin öfke ile kalkıp zararla oturmak mı yoksa eşinle mutluluk yaşamak mı bıçak aldım yürüdüm felan sence bunu akıllı kaç insan yapar sokakta sana tacizde bulunan birine saldırmıyorsun sonuçta eşin bir yatıkta kocamak var kalbinden aklına yol aç derim anlaşarak tartışmanın sonunu getirin bunun zararı size olur dışardakine değil emin ol
Soran+1 yılBenim derdim zaten dışarıdakiler değil akıllı kaç insan yapar diyosun farkındaysan akıl sağlığımı kaybediyorum diye açtım soruyu aklı selim olduğumu iddia etmedim
- +1 yıl
bende zaten akıl sağlığını düşünerek kendi aileni kurtarmanı tavsiye ettim bakma öyle evlilik kurtarıcıları dogdu bu zamanda onlar aile kurtarsa kendileri mutlu olurdu öyle yerlere para harcamakta kötü sonuç olarak bir aileyi dişi kuş yapar derler sen varsan o aile aile olur sinirlerini biraz azaltmanı ve eşinle iyi geçinmeni tavsiye ettim akıl sorunun var desem o kadar yorumu kısa sözle kesip atardım her aile sağlam temelini kendi atar kendi yıkar bu senin elinde yuvayı kurmak zor bozmak kolaydır unutma
Soran+1 yılEşimle iyi geçinmek.. Evet işte aradığım tavsiye sağol ya
+1 yılgercekten senin adina cok uzuldum ama Şu an en onemli sey pisman olucagin bir sey yapmamak bu yuzden odana gec cocuguna sarıl ve uyu hatta uyuyamiycaksin zaten ama kapini kilitle koy kafani uyumaya calis esinden uzak dur gun dogmadan neler dogar sabah mutlaka daha sakin olucaksiniz ve oturup konusursunuz her seye care var sonucta birbirinizi sevdiniz ve bir cocugunuz var ortak can tasiyorsunuz boyle kavgalar mutlaka olur onemli olan atlatip daha saglam birlesmek sen simdi gec saril cocuguna ve uyu sabah da mantikli davranin
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol Allah razı olsun
- +1 yıl
rica ederim yarin yazmani isterim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
duzeldin mi merak ederim ondan
Soran+1 yılSakinim ama ruh gibiyim
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen çocuğun için üzülürken aşırı sinirlenmişsin yoksa psikolojin bozuk olsa çocuk ağlıyor diye ona da sinirlenirdin hem psikolojisi bozuk olan farkına varamıyor onun. Sonuçta çocuğun senin en önemli varlığın aşırı sinirlenip gözünün dönmesi doğal
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet şu an ki tek öfkem bu yüzden çocuğum ağladı ve ben onla ilgilenemedim onu susturamadım benim yüzümden daha çok ağladı
- +1 yıl
Psikolojin bozuk değil ama endişelenme
Soran+1 yılBenim değil ama bizim yüzümüzden çocuğumuzun bozulacak
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
22Cevap
+1 yılolur böyle şeyler ufak tefek şeyleri kafaya takmamak gerekir anladığım. kadariyla ikinizde inatcisiniz ama ilişkinizi ayakta tutabilmek için daima bı tarafın yapıcı olması gerek konuyu tatlıya baglamalisin kendin için değilse bile çocuğunuz için onun geleceği için çocuklar çok etkilenir bu tür olaylardan ileride bir tranva olabilir bu onun için hafızasına kazınır bence eşinle konuş olayı kapatn barışın.
09 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere konuştum dedim ki çocuğun önünde tartışmayalım
- +1 yıl
tartismayalim demişsin ama adamın üstüne bıçakla yurumussun
Soran+1 yılÇünkü uzattı tartışmayalım dediğim halde ben delirene kadar uzattı
- +1 yıl
işte sinirlerine hakim ol madem o inatçı sen ondan inatçı olma sakinles ya da uzaklas biraz sinirin geçene kadar.
Soran+1 yılO an uzaklaşamazdım
- +1 yıl
neyse olan olmuş şimdi git konuş eşinle sorunu hallet gerçekten bak rahatlarsın inatlasmayin o erkektir belki Altan almaz ama sende kızsın gönlünü alırsın
Soran+1 yılŞimdi konuşmak mı şu an yanına sadece öldürmek için giderim
- +1 yıl
😂 o derece sinirlisin yani Allah'ım inşallah bana böyle sinirli bı eş nasip etme (amin) sabah konuş öyleyse şuanda nerede merak ettim
Soran+1 yılYatak odasında
+1 yılAblacim sen bir psikologa gorun adam bagirmis cocugumun psikolojisi diyerek bicakla kosmussun sen daha cok bozmussun psikolojisini cocugun?
Ailecek bir psikologa gidin esinle esin sabirli adam bence.12 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabı çektiğimi belirttim zaten sinirlerime hakim olamadığımı da belirttim akıl sağlığımı kaybediyorum dedim hâlâ neden bu suçlama
- +1 yıl
Suclamiyorum sadece psikologa gidin diyorum.
Çocuğun yanında alttan al baş başa kalınca meseleyi tartışırsınız farkındamısın bilmiyorum ama eşinden zşyade senin yaptıkların çocuk için daha büyük bit tramva olmuş o yüzden öfke kontrolü yapmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım tabi ki zaten ben ona çocuğun yanında tartışmayalım dediğim halde uzattığı için böyle oldu
Soran+1 yılOnun suçu.. Kaç kez dedim çocuğun önünde tartışmayalım diye
sakın ol diyemem ama sakın olmak zorundasin anlık sinirle insan herşeyi yapıyor hepimiz çok iyi biliyoruz bence ev içinde bile olsak bir süre konuşmamak daha iyi eminim bir kaç gün sonra özür mesajları gelecektir.
09 Yorumla
Soran+1 yılGelmez
Soran+1 yılBunda o kapasite yok
Soran+1 yılBiraz mı 😀
Soran+1 yılÇok komikti ama o hali şu halimle bile gülüyorum aklıma gelince
Acilen psikolağa git, sinirini kontrol edemiyorsun sen. Tartışmanızdan daha çok senin bu ayarsız sinirlerin bozar çocuğun psikolojisini bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılSinirlerim ayarsız değil ama dün o hale geldim bunu anlamak o kadar mı zor
Seni anlıyorum insanı o raddeye getiriyorlar bu akşam yaşadıkların küçük bir mevzudan değil birikenler gözünü kararttı. Banyo yap sakinleş yavrun için tamamı arkadaşım
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an daha sakinim teşekkür ederim
Bence boşanmayı dene çünkü senin psikolojin gerçekten bozulmuş naptı sana o adam bilmiyorum ama ben olsam boşanırdım
05 Yorumla
Soran+1 yılKolay geliyo boşanırdım demek
Soran+1 yılDediklerimi dikkatli okusan boşan demeyin dediğimi de görürdün.. Ayrıca aqyum ne iğrenç bir kelimedir kendine nasıl yakıştırıyosun hayret
Soran+1 yılDün yaşadıklarımdan sonra diyeceğin hiçbi şey umrumda olmaz merak etme
Acilen bir psikologa gidin güzel bir dille bunun için eşini de ikna et herşey daha iyi olacaktır Allah in izniyle
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyini ikna edeyim ya cehennemin dibine gitsin o
Soran+1 yılÇözüm ne ya o beyinsizi ikna etmek mi
+1 yılEşini öldüreceğine boşanmak daha iyi olmaz mı. Ne demek mümkün değil kalk git ananın evine öyleyse katil mi olacaksın 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan ne
- +1 yıl
Oturduğun yerde anca laf yapıyorsun o yüzden 😂
Soran+1 yılİnşallah daha beterini yaşarsın
- +1 yıl
Belki de akıl sağlığım bundan dolayı kötüdür
Soran+1 yılDaha da beter ol
- +1 yıl
Ruh ve sinir hastalıkları hastahanesine randevu alayim mı kanka beraber kalırız 😂
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Kardeş kardeş kalırdık kanka ne olacak ki ben sana tarçınlı kurabiye yapardım sen bana muzlu puding 😂
Soran+1 yılKendimden önce düşünmem gereken biri var
- +1 yıl
Öyleyse sabır gerekli sana
+1 yılEşinle neden kavga ediyorsunuz? bunu bilirsek daha rahat yardımcı olabiliriz? ve neden boşanamazsınız sizi tehdit mi ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKavga sebebimiz önemli değildi uzattığı için büyüdü olay
- +1 yıl
Bence mutlaka bir uzman yardımı almalısın
Kocan seni bu kadar sinirlendirecek ne yaptı? Ayrıca sen bıçakla üstüne yururken ve bebeginiz aglarken onun tepkisi neydi?
07 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı şey o kadar büyük değildi ama ben çocuğun önünde tartışmayalım dedikçe uzattığı için bu kadar büyüdü.. Bebeğim bıçakla yürüdüğümü görmedi diğer odaya bıraktım eşimde çok korktu bunların hepsi senin yüzünden diye üstüne yürüdüm tamam benim yüzümden dur falan dedi
- +1 yıl
Peki şimdi ne yapmayi düşünüyorsun esinle ömür boyu kus kalacak degilsin yani buna kalıcı bir cozum bulman gerekiyor yoksa aynı şeyler tekrarlanacak arada cocuk var hic bir gunahida yok yanlis anlama benimde basimdan gecti benzer şeyler o yuzden bu kadar yaziyorum yasadim cunku cocuga yazik olur kucucuk psikolojisinin tam yerlestigi yaslari simdi
Soran+1 yılNe yapmalıyım ya da sen naptın pişman oldun mu şu an tek istediğim o adamı öldürmek ama yapamam
- +1 yıl
Sen dusunmemeye çalış sadece cocugunla ilgilen bir kac gun evden ayrılma sansin varsa abartmayacak şekilde kafani dinle cocugunu da al veya esin pisma olana kadar konusma o yokmuş gibi davran cok pişman oldugunu anladigin zaman da otur mantikli bir şekilde konuş icindeki herşeyi sakince anlat bilmiyorum erkekler sinirlendiriyorlar delirtiyolar sonra kadin deli oluyor asabi oluyor sinsice koselerine cekiliyolar sucda bize kalıyor
Soran+1 yılKarşıma alıp konuşabileceğim bir adam değil
Soran+1 yılAmin... Teşekkür ederim
Bacım çocuğun psikolojisini bozan sensin. Bir taraf parlıyorsa karşı taraf sakin kalmalı tartışmanın sona ermesi için. Kusura bakma sende de hata var
01 Yorumla
Soran+1 yıl"Ben onun saçının teline kıyamam herşeyin en güzeli onun olsun isterken psikolojisini bozuyoruz.." dedim zaten
+1 yılGidecek bir yerin olmadığı içinmi yoksa çocuk içinmi boşanamazsın?
01 Yorumla
Soran+1 yılİkiside
Hayır öldürmeyi göze aldığın kişiyi yani bunu yapabilecek güçtesin ve ayrılmak mı zor?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zor
Senin psikolojin yerinde değilki çocugun psikolojisini koruyasın sen önce bir doktora görün
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol valla
zor bir durum valla ne desem bilemedim cok uzuldum yazik ya valla yazik
024 Yorumla
Soran+1 yılDua et lütfen oğlumun bunlardan etkilenmemesi için
Soran+1 yılSence çocuğum ne kadar etkilenir bu durumdan kalıcı bir psikolojik hasar oluşmuş olma ihtimali var mı
Soran+1 yılAtamam 😞
Soran+1 yılLink gönderemez misin
Soran+1 yılGüvenemem.. Kimsenin bu kadar aciz olduğumu bilmesini istemiyorum
- +1 yıl
acizmi ? senin karşında sana destek olan birisine ben acizim demen hata veda çok yalnıs olmaz böyle senin gerçekten yardıma ihtiyacın olsa bana bunla tepki vermezsin hem peki madem ben sana bir yardım önerisinde bulundum bunu sen geri çevirdin benim vicdanım rahat ama iyi düşün gurur yapma burda !
Soran+1 yılSoruma cevap verir misin çok kısa
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
bak sana şöyle ifade edeyim sürekli olan bir durum olursa elbette etkiler çocuğunuzu ama sık sık olmuyor sa tartışmalarınız herhangibir sorun olmaz çünkü çocukların bilinç altı her zaman açıktır bu sebepten çocukların yanında asla tartışmamak gerek vede sizi bir öneri ne olursa olsun çocuğunuzun sağlığı için ruh hali ilerde piskolojik vakaya ulaşmamasi için her zaman gerek anne gerek baba sevgisinden mahrum kalmaması lazım bir birinizi çocuğunuza karşı asla ama asla kötülemeyin aksine birbirinizi sevdirmeye çalışın sonra çocuğun yaşına gelecek olursak eğer 1 veya 2 yaşların arasindaysa fazla bir bilinç altı psikolojisine fazla etki etmez çünkü o yaşlarda çocuklar kötülük veya baskı veya tranvanin bilincinde değiller bu sebepten olduğunca pozitif olun 3 5 yaşlarındaysa size büyük bir sorumluluk gerektirir bu yaşlar anlam ve soyut ve çevre tanıma asamasindadirlar etkilenir vede aklında kalır
- +1 yıl
bu olay yani buda bir etken aslında söylede yapabilirsiniz bu olay tatlıya bağlanmak için uğraşın vede çocuğunuzun yanında birbirinize saygınız sevginiz olsun bunlar geçmişi silmek için yeterli olur yani uzun lafın kısası bundan etkilenmemesi için olay üstünde zaman geçtikten sonra birbirinize yanında saygı vede sevgi içerisinde olsanız hiç bir problem kalmayacaktir
Soran+1 yılHenüz yaşına girmedi ama ben şu an ne kendimi affedebiliyorum ne eşimi
Soran+1 yılTerapi bana çözüm sağlamaz
Soran+1 yılSağol önerin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun için sessiz kalmalısın en azından şimdilik. Aranızdaki mevzu ne olduğunu bilmediğim için eşini yargılayamam
01 Yorumla
Soran+1 yılMevzu önemli bişey değildi o uzattı ben büyüttüm
bir süre eşinle ayrı kal pişman olup gelir sana biz erkekler böyleyiz k. b düşünce siziz
00 Yorumla
+1 yılKeşke olay bu kadar büyümeden biriniz evden uzaklaşsaydı..
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
- +1 yıl
Bundan sonra öyle yaparsınız. Sakin kalmaya çalış, eşini öldürmeye değil de güzel yanlarını görüp sevmeyi dene mesela. Naçizane tavsiyem:)
sakin ol senin asiri sinirlenmen hem. kendine hem cocuguna zararli
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm
Soran+1 yılBiraz sakinledim
Soran+1 yılYıkadım biraz önce
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAynı annemle babamın hali boşanamiyoran alttan alıp güzelce konuşmayı dene kocanla sakinleştiktwn sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzellikten anlayan bir insan olsaydı gülerek çocuğun önünde tartışmayalım dediğimde uzatmazdı
- +1 yıl
Biliyorum babamda öyleydi sadece kendini düşünüyordu annemi delirtiyordu ama başka yapacak bişey kalmıyor ki ya boşanacaksiniz ya da biriniz alttan alacak kendini yıpratırsin
çocuğunu uyut guzel bir duş al abdestini al 2 rekat namaz kil Allah'a dua et sabır iste ona sığın
05 Yorumla
Soran+1 yılKılımı kıpırdatamıyorum
Soran+1 yılDua et bana ve oğluma
Soran+1 yılAmin
+1 yılÖnce bir sakinleş ve sıcak bir duş alıp iki rekat namaz kıl bebeğinede dua et rahatlaması için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun deyim. Ama anlamadığım nokta şu neden boşanma mümkün değilmiş?
03 Yorumla
Soran+1 yılBizim burda imkansız
Cevap sahibi+1 yılSebep?
- +1 yıl
Sizin orda kanun adalet yokmu? Neresi orası?
Gizli Üye(25-29)+1 yılo minik çocuğa üzüldüm şu an onu anlayabiliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende ona üzülüyorum şu an ki ağlamamın tek sebebi o
Cevap sahibi+1 yılo çocuk bir zamanlar bendim çünkü
Soran+1 yılRabbim evladımı benden, babasından ve bütün kötülüklerden korusun
+1 yılEsinle aranızı düzeltme imkanınız yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılBu kadar kavganın sebebi nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılKüçücük bişey
- +1 yıl
Mesaj atar mısın
Soran+1 yılHayır
Naptı bu adam sölesene
09 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı şey o kadar büyük değildi ama ben çocuğun önünde tartışmayalım dedikçe uzattığı için bu kadar büyüdü
Soran+1 yılEvladım onun yüzünden ağladı ve ben evladımın tek damla gözyaşı için katil olabilirim
Soran+1 yılÖyle olsa şu an öldürmüş elim kanlı bir şekilde kendimi ihbar ediyo olurdum
Soran+1 yılSoruda belirttim zaten bunu
Soran+1 yılÇok zekice
Ne yaptı ki eşin sana
00 Yorumla
+1 yılKeşke çözüm bulabilsem
00 Yorumla
+1 yılNeden gidemiyorsun, kalma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye boşanmak bu kadar zor değil
00 Yorumla
+1 yılBoşanmana yardım edebilrim
00 Yorumla