Akıl sağlığımı kaybediyorum nolur yardım edin. Ne yapıyım?

Elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları eşimle tartıştık kaç kez uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı küçük çocuğumuz var önünde tartışmayalım dedim uzattı ben uyardım o uzattı bende sinirlerime hakim olamadım elimi çok sert bir şekilde masaya vurdum ayağa kalkıp üzerine yürüdüm eşimin benim psikolojimi bozduğun gibi çocuğumun bozamazsın diye.. Minik yavrum daha çok ağlamaya başladı.. Ben onun saçının teline kıyamam herşeyin en güzeli onun olsun isterken psikolojisini bozuyoruz.. Hem vicdan azabı çekiyorum hem daha çok öfkeleniyorum yavrum göğsümde iç çekerek uyurken.. O an o kadar sinirlendim ki çocuğumla ilgilenmek yerine odadan çıktım kendimi sakinleştirmek için ama mümkün olmadı yavrum da susmadı.. Nasıl bir psikolojiydi tam hatırlamıyorum ama kapıyı çekip çıktım. Asansöre bindim ama hâlâ miniğim ağlıyodu geri döndüm onu aldım susmadı odaya oturtup kapıyı kapattım ve bıçakla eşimin üzerine yürüdüm. O çocuk benim canım onun da psikolojisini bozdun geberteceğim seni diye ama en son bıçağı ayağına fırlatıp kuzumun yanına gittim. Hâlâ çok ağlıyodu sakinleştirdim ama dayanamayıp ben ağlamaya başlayınca oda yeniden ağlamaya başladı eşime daha çok öfke doldum eğer evladım olmasa gebertirdim onu bu gece şimdi düşününce şaka gibi geliyo bu akşam yaşadıklarım ve hala nefesimi kontrol altına alamadım kimse boşan falan demesin mümkün olsa çoktan olurdu.. Napıyım şimdi bişey söyleyin bıçağı alıp o adamın boğazına dayamak geliyo içimden ama katil olamam evladım için yapamam bunu çıkıp gitmek istiyorum şu an bu evden ama gidemem
Akıl sağlığımı kaybediyorum nolur yardım edin. Ne yapıyım?