Mental sağlığım yok oluyor yardım edin?

Arkadaşlar mehaba ben üniversite öğrencisiyim Adana'da okuyorum 3 senedir artık patmalak üzereyim yalnizliktan çok şükür tipim elim ayağım herseyim düzgün sorun bu değil bilmiyorum hayatıma çok fazla kız girdi çıktı fakat bir kız var 3 hafta çıktım hersey güzeldi ben bozana kadar üstünden 1 yıl geçti şu an ciddi bir ilişkim var ama hala aklıma gelip duruyor o kız şu an biriyle çıkıyor ben bir tamam bu kıza hayatımla ilgili bagzi yalanlar söyledim sonra vijdanim rahat etmedi acikladim oda ayrıldı gücüne gitti ne zaman konuşmak istesem kendimi affettirmeye calişsam olmadı hep dalgaya vurdu küfürler etti yakınındaki erkek arkadaşları da zaten beni en baştan sevmemişti 20 kişiyle ilişki yaşadım hiçbirine böyle bir şey yapmadım benlik bir hareket değildir ama nasıl olduysa yaptım ve çok pişmanım suanki iliskimde de memnunum evlenilecek bir kız bu devirde görüp goruceginiz en masum kız fakat ben onu unutamıyorum onu sevmiyorum artık bunu iyi biliyorum ama tam unutuyorum karşıma çıkıyor ben tekrar dağıtıyorum kafayı arkadaşım desen yok kafayı da dagitamiyorum eskiden oyun oynardım bundanda bıktım ya ben ne yapmalıyım mental sağlığım çöküste okulumu etkiliyor hayatımı etkiliyor

Mental sağlığım yok oluyor yardım edin?