Ruh sağlığım bozuldu ne yapmalıyım?

Beyler ben 6senedir mahalleden bi kıza aşık oldum şans eseri orta okulla beraber liseyide aynı okulda bitirdik 2sene ortaokulda aynı sınıfta okuduk ben onun hep bi arkası sırasında oturdum masama dökülen saçlarını toplayıp cebime atıyordum hatta annemle pantolonumu yıkadı diye kavga etmiştim o kızı her gördüğümde kafam1500 oluyodu kalbim halay çekmeye başlıyodu neyse buna hâlâ açılamadım çok fazlada sohbet edemedik yanına gidince dilim lâl oluyodu o da bana bakıyodu galiba konuşucam sanıyodu ama konuşcaktım vazgeçiyodum istemeden ona söverim diye neyse bu benle aynı yaşta 18iz 2mizde bu gitti 23 yaşında biriyle sevgili oldu karakura bi tip çocukta boyda yok mkkkk tıfılında bide çocuk ortaokul mezunu ya ben bunu öğrenince depresyona girdim sonra öfke kontrol problemim ortaya çıktı anasını sattığımın sosyal medyasıda her allahın günü bu kızı bana arkadaş öneriyo birlikte çekildikleri fotoyu falan görünce sosyal medyalarımıda sildim. Durup dururken öfke krizi geçirip elimi ayağımı paramparça ettiğim için abim beni psikiyatristlere götürdü götürdü zedprex, prozac, paxil, risperdal 4çeşit ilaç kullanıyorum saatt aralıklarıyla bunun yanında da tuzu biberi olsun diye meletonia diye bitkisel uyku yazdılar çok kötüyüm miğdem bulanıyo kaşlarım dirk dirk atıyo bunun yanında bide başım çatlıyor. ne b0k yicem ben...
Ruh sağlığım bozuldu ne yapmalıyım?