Mental olarak aşırı kötü durumdayım ne yapmam lazım?

Ben bu zamana kadar hiç bir şey yaşamadım ve yaşayacağımı sanmıyorum.Etrafımda ki insanlar her şeyi yaşamış ve yaşıyolar ama ben bu yaşa kadar hiç bir şey yaşamadım. Kendimi çok eksik ve dışlanmış hissediyorum. Bahsettiğim yaşamalar tabiki de duygusal ilişkiler. Ben hep birine takılı kalan bir insandım ve etrafımdaki insanları değerlendirmedim. Yıllardır hep aradığım özel birisini bekledim ve bulmayı başaramadım. Artık 23 yaşındayım ve hayatımın ortasına gidiyorum. Millet böyle şeyleri 15-16 yaşında yaşarken ben bu yaşa kadar yaşayamadığım ve yaşayamayacağım için kendimi berbar hissediyorum. Artık gerçekten vücudum sevgiye aç. Cinsel dürtülerimi bir şekilde bastırabiliyorum ama yalnızlık hissiyatını asla bastıramıyorum. Spor yaptığım içinde testom yüksem olduğu için sıkıntı çekiyorum. Yıllardır özel birisini bekliyordum ve bulamadım. İşin garip tarafı sonra her hangi birini de bulamadım. Bulduğum kişilerden de red yedim. Lise de aşırı rağbet gören birisiydim hatta bir defasında semte numaram yayılmıştı. Ben ise takılı kaldığım kişi yüzünden hepsini red etmiştim. Lise bittikten sonra bu rağbet kesildi.(Tipim ve vücudum çok daha iyi olmasına rağmen) Kimden hoşlandıysam red yedim. Gerçekten beni görenler hayatta böyle oldupuma inanmıyolar aksine çok hızlı bir yaşantımın olduğunu falan düşünüyolar. Hayır yani etrafımda bu kadar insanın tip fark etmeksizin bu şekilde fazlaca şeyler yaşayıp benim yaşamamam eksik hissettirip ağırıma gidiyor. Ergenler bile bişeyler yaşarken ben bu yaşımda yaşayamıyorum ve ihtiyacım var artık. Arkadaşlarıma eksik neyim var diye sorduğmda her şeyin on numara sadece şansın yok diyolar.1,85 boyum var ve mankenlik yapıyorum. Her bulunduğum ortamda iltifatlar alırım ama buna rağmen kimsem yok. Bu aralar aşırı ciddi mental sıkıntılar çekiyorum ve bu hayatıma yansıyor. Daha çok doluyum yazacak çok şeyim var ama aklıma gelmiyor. Ben galiba bu hayata ayak uyduramayacağım ve yakında intihar edeceğim.

Mental olarak aşırı kötü durumdayım ne yapmam lazım?