Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim bana yardım edin lütfen?

İsyan etmeye hiç hakkım yok enkaz altında yaşamını yitiren, evini kaybeden binlerce insan var biliyorum ama 5 aydır evliyim, eşimin yaşadığı yere yerleştim. Ailemden uzaktayım, kimsem yok, işim yok (aylardır iş arıyorum bulamıyorum), sosyalleşemiyorum, bütün gün yapayalnız evdeyim, bir yere gitmeye çalışsam da ulaşım sorunum var ve artık öyle bir noktaya geldim ki akıl sağlığımı kaybetmeye başlıyorum. Hiç bir şeye tahammülüm kalmadı, hep ağlamak istiyorum, yataktan çıkmak istemiyorum, en ufak bir sorunda sinirlenip herşeyi dağıtıyorum. Dün akşam saçma sapan bir sepetten eşime bağırdım delirmiş gibiydim ama bilerek yapmıyorum son raddeye gelmişim gibi umarım beni anlayan vardır… Dünden beri de konuşmuyoruz ayrı odalardayız. Ben de ailemin yanına bir süreliğine gitmeye karar verdim. Bana tavsiyeler verin ben artık dayanamıyorum gerçekten. 5 aydır hep aynı noktadayım kafayı üşüteceğim inanın hiç kolay olmuyor robot gibi yaşıyorum sanki anlamsızca..

Güncellemeler
+1 yıl
Severek evlendim, evlenmeden önce zorlanacağımı biliyordum fakat iş bulurum geçici bir iş dahi olsa bulurum diye planlanmıştık eşimle ama olmadı..
Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim bana yardım edin lütfen?