Yardım edin bana lütfen aklımı kaybetmek üzereyim :(( ?

Merhaba ben 20 yasındayım çok büyük bir dert var başımda ltfen yardım edn bana benim 2012 yılında 1 bucuk senelik bir ilişkim oldu erkek arkadasım askere gitti gelmesine 1 ay kala ailesi beni istemediği için boşluğuna gelmiş ayrıldı benden barısmak için cok cabaladım ama fayda etmedi o sürecte ben hayattan umudumu kestigimde abimin en yakın arkadası benimle ilgilenioms konusmaya basladım iş bir anda cddilesti ve haziranda istemeye gelckler beni bu sürecte eski erkek arkadasım barısmak istedi kabul etmedim ama acısını sürekli kendi içmde yasadım ruyalarıma girdi sokakta karsılasınca gunlerce aklımdan cıkmadı evimi biliodu sürekli kapının önüne cıkolata bırakıp kacıodu faceden istek instagram ve twitterdan takip ediodu beni sürekli hayatımı takip ediomus kısaca simdi gecen hafta rüyama girdi geldi gün boyu etkisini atlatamamısken gelmiş bana dıoki gel kacalım baska sehirde yasayalım ben ailemi karsıma aldım gece gunduz calısırım sana bakarım ben sensiz yapamıyorum dıo benım durumumuda bılıo haziranda beni baskasının istemeye gelcegınıde bılıo ama sıkıştırıo benim fikrimi sorarsanız ben hiç bir duygu hissetmiyorum mutlulukda umrumda degil para da sevdiğim olsun yeter dicem ama onu görünce içim acıo özlüyorum. şimdiki erkek arkadasımda beni sürekli mutlu etme pesinde ama duygularımı yitirmiş durumdayım bana yardım edin lütfen hiç kimsem yok destek alabılcek :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 20 yi bitiriyorum eski erkek arkadasımda 22 yasını bitiriyo ailem bulur tanıdık eş dost ne der diye korkuyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Genel olarak tek bir soru sorayım ben en iyisi.. sevdiğimle kaçmak yerine baska nasıl bir çözüm bulabilirim aileler kabul etmio birbirimizi..
Yardım edin bana lütfen aklımı kaybetmek üzereyim :(( ?