- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda sakin yanlis bir sey yapip kendi aileni zor durumda birakma. Bak gercekden seven adam seni istetmeye geliyor. Seni birakip giden birini dusunmek yerine, seni seven ve senin mutlulugun icin cabalayan simdiki erkek arkadasina odaklan. Lafla peynir gemisi yurumuyor, icraati gerceklestirenden baskasina hayatinda yer olmasin, kararini bu dediklerimi dusunerek ver. Pisman olacagin aileni yuz ustu brakacagin herhangi bir karara imza atma. Sonra gun gelir ailene muhtac olursunda onlari bulamazsin. Benden bu kadar.:)
03 Yorumla
Soran+1 yılKalbimdeki acıyı nasıl dindircem peki 1 yıldır dinmeyen bir acı
- +1 yıl
Her aci bir sekilde diner. Yeni bir haayat her zaman eskilerin uzerine perde ceker. Sen bu sekilde devam et. EN hayrilisi bu.
Soran+1 yıl1 senedir dinmeyen acı yeni bir hayat perde çekio ama yine acısı kalıoo..
En İyi Cevaplar
gercekten sevıyorsan, gercekten onunla daha mutlu oldugna ınanıyorsan. eskı sevgılıne gerı don. ama sunu unutma. ona donersen hem kendı aılenı, hem sevgılını, hemde onun aılesı ıle bır savasa gırmıs olacaksın. eger gercekten bundan saglam bır sekılde cıkarız dıyorsan eskı sevgılıne gıt. gene son karar senın. eskı sevgılının senı herseye ragmen mutlu edecegını dusunuyorsan gıt. dusunmuyorsan kal. hersey senın kararına baglı.
016 Yorumla
Soran+1 yılMutluluk umrumda degıl acıkcası sevdıgımle olayım ağlamaya bıle razıyım..
Soran+1 yılSevdigime gideyimde ailelerden ah alırsam işimiz rast gitmicek dıye endişeleniyorumda
Soran+1 yılbir kere sevdiğim insan için ağladım ya ailem hep üzülcem zannedio.. bide tip olarakta yakıstırmıolar bizi. ama tabi benım umrumda degıl tipi. sevilen hep güzel yakısıklı gelir sevene.
Soran+1 yılİnatcı ve kin tutan bir ailem var malesef. Madem onu sevıodun neden baskasına umıt verdın dıcekler benım ruh halımı anlamıcaklar..:(
Soran+1 yılBılmıyorum :/
- +1 yıl
burdan demesı kolay dıyorsun belkı ama. ben sana yasanmıs bır tecrube olarak konusuyorum. eger mutlu olmamı ıstıyorsanız. onunla evlenmeme ıızın veırın. yoksa benı gercekten kaybedersınız de. gersı gelır. ne kadar da kıncı olsalar evlattır sonucta senı bırakamazlar sana dahada destek cıkarlar
Soran+1 yılKeske dediğin gibi yürüse hersey okuyunca bıle ıcım rahatladı azda olsa ama en kotu ıhtımal ve seceneklerı dusunmekten baska secenegımde yok adımımı saglam atmam lazım..
Soran+1 yıldua ediyorum zaten sürekli. istihare namazı bile kılıcam.. ben 2012 yılında her namaz kıldıgımda rabbimden hep hayırlısını istemiştim zaten o sırada karsıma cıktı eski erkek arkadasım..
Soran+1 yılBende öyle umuyorum Rabbime yönelip dua etmekten ve kendimi yiyip bitirmekten başka bişey gelmio şu an elimden
+1 yılSen şimdi başkasini buldun diye böyle yapıyor. Önceden niye dönmedi şimdi durduk yere b9yle diyor? Bence önüne bak.
08 Yorumla
Soran+1 yılGecen sene ocak ayında ayrıldık ben martta baskasıyla konusmaya basladım. Mart ayında bıle dönmeye calıstı ekimde tekrarladı ve şu son bı haftadır yıne aynı sekılde. önümü göremiyorum şu an
- +1 yıl
Gülüm bak Mart ayında dönmeye calişti diyorsun ama sende ondan önce ellinden geleni yapmışsın barişmanız için ve o ondan sonra dönmeye çaliştiginda farkli sebeblerden dolayi kabul etmedin onu ve yeni tanistigin kişiyle devam ettin.. Ozamanki çektigin zorluklari ve acıları düşün hattırla. Bir ilişki bir kere bozulunca birdaha eskisi gibi olmuyor. Bunu unutma. Ve bence şimdi yollunda olan kişiyle devam et.. aslinda ona da şimdi aciyorum.. sen hala eskiyi nasıl düşünebilirsin.
Soran+1 yılAskerlik psıkolojısı vardı uzerınde onuda dusunuyorum ben. barısmaya calıstıgınde onu unuturum acısı gecer dıye kabul etmedım ama beceremedımde acıyı dındırmeyı..
Soran+1 yılAyrıca bugune kadar hep baskalarını dusundugum ıcın belkıde bu haldeyım ben
- +1 yıl
Yeni ciktigin tanıştığin kişiyle nasıl bukadar illerliyebiliyorsun hala eski sevgilinin acısı geçmemiş ve aklın ondaysa.. anlamıyorum gerçekten.. olay ciddileşti diye aklın karişti
- +1 yıl
Sen evlenmeye hazır değilsin
Soran+1 yılBen ılerletmedim durumu işte bir anda gelişti acım zamanla gecer dedım ama malesef gecmedı evet aklım karısık şu an hem fena halde hazır degılım tabıkı ama böylede napcagımı bılmıyorum
- +1 yıl
Kalbinin sesini dinle
+1 yılKacmadan bir ailenle konussan olmaz mi? en azindan dene belki guzel olur biseyler
022 Yorumla
Soran+1 yılAdı geçince seni keser öldürrm yine vermem dio annem..
- +1 yıl
Anam :/ bu fena oldu :/ bu durumda kacarsan daha kotu olacak :/ zor Allah yardimcin olsun :/
Soran+1 yılBizi bulamicaklarini soyluo eski erkek arkadaşım bilmiyorum ya of bir çıkar yol bulamıyorum
- +1 yıl
Bulabilme ihtimalleri var hic belli olmaz dalginlik olur iz birakirsiniz pisman olacagin bisey yapma sakin dusun guvendigin daglara kar yagabilir dikkat et :/
Soran+1 yılKalsam kalbim acio gitsem bir korku olucak..
- +1 yıl
o durum çok kötü :/ kendin için en iyisini yap askerde ne sebeple ayrılmış bilmiyorum ama seni daha önce terketmiş bunu dikkate al ve onunla olduğunda sanırım sadece ikiniz olacaksınız iki ailede istemiyo sanırım çok iyi düşün istersen ötekiyle evlenme ama kaçmak zorundada değilsin :/
Soran+1 yılAskerde ailesi beni istemediği için ayrıldı boslugundan faydalanmislar bunalmis o yüzden.. kaçmasam ona nasil kavuscam peki
- +1 yıl
anladım bilmiyorum ki her iki durumdada kötü olmanı istemedim bende bilmiyorum :(
Soran+1 yılbir sonuca varılmıo malesef :(
- +1 yıl
Zor Allah yardimcin olsun :(
Soran+1 yılBenim yerimde sen olsan napardın :/
- +1 yıl
Bilmiyorum ki hic boyle bise yasamadim bnde zorlandim şu an her iki tarafda zor cunku :/
Soran+1 yılÇok zor bunalıma girdim resmen ya
- +1 yıl
Ben bile daraldim valla :/
Soran+1 yılKusura bakmayın paylasıcak arkadasım bıle yok onlar kactı hep. en son care olarak burayı buldum :/
- +1 yıl
Yok estagfurullah o anlamda demedim kendimi senin yerine koydum bende kararsiz kaldim o an benide daraltti sen degil senden daralsam niye yaziyim yanlis anlama uzulme sakin ondan degil :)
Soran+1 yılSagol allah razı olsun :)
- +1 yıl
Sendende Allah razi olsun :)
Soran+1 yılAmin cümlemizden bide şu dertten kurtulaydım rahata ereydim :)
- +1 yıl
Bende isterim kurtulmani ozellikle zararsiz :)
Soran+1 yılAhh bı bılsem nasıl kurtulcagımı:(
- +1 yıl
Hayirlisi olsun olumsuzluklari da dusun iyice karar verirken hangisine katlanabileceksin onu iyi dusun sonrasi gelir muhtemelen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Durumun cok kötüymüs cidden okuyunca bende üzüldüm. Bana kalirsa bir erkek olarak söylüyorum bunu baska insanlarin gurultusu kendi kalbinin sesini duymana engel olmasin. kalbini dinle aşk mantik işi degildir. Mutluluk herseyden onemlidir ama paran varsa mutlu olursun diye bir tabir de var :D yani cidden dicek pek bişey yok tamamen sende durum :D ki erkek arkadasinin ailesi de zamanla kabul eder seni ordan suphen olmasin da senin ailen napar biilmiyorrum
01 Yorumla
Soran+1 yılKaçsam bulurlar ama yaşım reşit sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum cok zor ya..
Gecmise bir ciZgi cekebiliosan cek gitsin geri dinusu olan seyler herzaman pislik getirir. Hayatimdaki insani sevmeye bakk. ayrica onu birakip eskiye donmek bir bayana yakismaz ama cok seviosan bilemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılCektim cizgiyi ama o her seferinde çabalayıp kendini yine gün yüzüne cıkardı.. haklısın bir bayana yakısmaz ama acısını hala neden cekıyorum onun bılmıyorm :(
+1 yılyeni erkek arkadaşınla pekde tanıdık deyilsin galiba sadece biraz hoşlandın diymi? eski erkek arkadaşın sana birdaha ayrılık olmaması sözü verirse onunla ol hazirandaki geleceklere eskisiyle barıştığını kırmadan anlatmaya çalış bu benim önerimdi şimdi senin duygularına göre bir öneri yapacağım bana biraz duygularını açıkla bu konuda yeni erkek arkadaşına kısa sürede eskisi kadar aşık oldunmu hangisine daha aşık baktın?
00 YorumlaAdam olaymis ilk başında karşısına alsaymis ! Şimdi sadece egosunu tatmin ediyor ;) geçecek bu işleri erkek adamsa ne olursa olsun sevdiğine sahip çıkacak ! Bizim lugatimizda böyle. heryerden engelle , bakalim geliyor mu aklına.
04 Yorumla
Soran+1 yılAsker psikolojisi olduğu için bunalmis boşluğuna gelmis. engelledim her yerden 1 hafta boyunca internetle alakami kestim ruyalarimda ya da sokakta karsim çıkıo..
Soran+1 yılOnada hak verıyorum bıraz ınanmakta ıstıyorum..
Sevdigin zaten önce sinavi kaybetmis. Sen senin sevdiğini değil seni seveni sec
19 Yorumla
Soran+1 yılKolay olmuyo malesef öyle beni seveni secsemde karsıma cıkıo..
Soran+1 yılGenel olarak bir his duygu yok kişisel değil sadece özlem hasret yarim kalmislik ve acı var.
Soran+1 yılBu su eski erkek arkadaşım oluosa onu taniyan herkes ona ve fikrine destek oluo hep
Soran+1 yılInanmak ıstıyorum ona onunda ciddi ilişkileri olmuş ama aklında hep ben oldugum için vazgecmiş. şimdi herkesi herseyi göze alıp kaçmak isteyişi bilmiyorum ya off :(
Soran+1 yılHemde nasıl.. tabiki eski erkek arkadasımın meslegi var erkek berberi burada ıkı tane dukkanı var ustelık ek iş yapıcak kactıgımızda rahat edelim dıye.
+1 yılEski hikayeyi bir kenara bırakın, sizi istemeye gelecek olan arkadaşınıza önem verin.
06 Yorumla
Soran+1 yılİçin acıoken ve gönlün başkasındayken nasıl evlenilebilinir ki
- +1 yıl
Mantıklı olanı tavsiye ettim sadece.
Soran+1 yılKalbin acırken mantık yerınde durur mu? Kendını kaybetmezmı akıl bastan gıtmez mı
- +1 yıl
Duygular bir süre sonra gider geriye mantık kalır.
Soran+1 yılDuygular gidnce mantıkta kalmıo malesef
- +1 yıl
Duyguar gidince aksine mantık kalır.
+1 yılAnlamadim ben ya eski erkek arkadasina karsi hic bir duygu yok mu şu an icinde
01 Yorumla
Soran+1 yılKarmaşık bir durum işte biraz hasret biraz yarım kalmışlık var bide acısı var kalbimde onunla ilgili bişey duyunca üzülüyorum ağlıyorum.. beni güldürmek için az önce kapımın önünden geçti hüzünlü bir tebessüm edebiliyorum.. bir çıkar yolum yok delirmek üzereyim..
+1 yıltabiki tercihin sevdiğinden yana olsun. Ama, bu şekilde başkasına ümit verip, onu zor durumda bırakmakta yakışmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılÜmit vermedimki 5 ay icinde ciddilesti nasıl oldugunun bile farkina varamadim..
- +1 yıl
Ama bu senin şıpsevdi davranışın, anlık kararların. Başkalarının hayatını yanlış yönlendirmesine de sebep olacaktır.
şu an , seni sevdiğini düşündüğün kişiye dönmek için, diğerinden ayrıldığında. Birde o kişinin psikolojisini düşün.
Soran+1 yılŞıpsevdi davranış değil eski erkek arkdasım benı terkettıgınde hayattan umudumu kestıgım anda bırı gırdı ıste hayatıma. bende eski sevgilim benden vazgecmiştir unutmustur diye düşünmüştüm yanılmışım uzaktan hep takip etmiş beni zaten şuanki sevgilime üzüldüğüm içinde bişey yapamıyorum zaten hep bu yüzden kaybettim baskasını düşünmekten kendimi unuttum..
- +1 yıl
akışına bırak ozaman herşeyi
Soran+1 yılBırakılmıo işte haziranda söz var eski erkek arkdsm acele et dio
+1 yılherseyi istedigin gibi yap yol yakinkeen imkanin varken
01 Yorumla
Soran+1 yılAileme ne dicem peki bana inanmıcaklar bir o diosun bir bu kızcaklar zaten eski erkek arkadasımı sevmıolar..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişini unut olan olmus bıten bıtmıs. S. klms gtn davası olmz, gte giren semsye acılmz. Fazla dusunme bunları yoksa senn ıcın ıyı olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılOkadar kolay degılkı gecmısı unutmak
Cevap sahibi+1 yılİstersen zr degıl. Kimler kimleri sevdi, kımler kımlerden vazgectı. Ferdi tayfur koskoca 35 yılı sildi gectı de sen neyın derdındesın?
Soran+1 yılFarklı bakıosun duruma
Cevap sahibi+1 yılhayır farklı bakmyrm. Hayatta sen herseyı boyle kafana takarsan ılerıye gıdemezsın. Senın yapacagın sey su kafanı topla tmam mı mantıkla hareket et duygular ınsanı yanııltır. Saglıklı dusun ve dogru karar ver. Kımse vazgecılmez degıl bunu da unutma.
Soran+1 yılDuygular ınsanı yanıltırsa neden var pekı? Takıntılı bırıyım malesef o yuzdeun yapabılcegım pek bısey yok. vazgecmek kolayda unutmak ta acısıda zor.
Cevap sahibi+1 yılBen de havadan konusmyrm sana. Ben de takıntılıyım belkı snden daha fazla ama. Artık kendımı düşünmeyi, kendı hayatımın daha degerlı oldugunu gec de olsa annladım. İlerde pişman olmak ıstemıyosan bunları bırak kıme ne olmus kim ölmüş bosver. Kımse senden degerlı degıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu Kız O Çocuğa Kaçar Görürsünüz :D
34 Yorumla
Soran+1 yılKaçsam nolcak?
Cevap sahibi+1 yılaklın varsa kaç :)
Soran+1 yılAklım varsa kalırım kalbim varsa kaçarım :)
Cevap sahibi+1 yılbence kaçarsın sen :)
Merhaba ne yaptınız acaba seçiminiz kimden yana oldu umarım şu an mutlusunuzdur yanlış kararlar vermemişsinizdir :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden simdi deilde haziranda istiolar onu anlamadim
07 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden alınmış bir karar gecen yaz ailem bıdahakı yaz gelsınler demişti ondan..
Cevap sahibi+1 yılCok uzun bir süre olmus simdiki arkadasin nasil birisi peki evlenilebilecek birimi
Cevap sahibi+1 yılSen kendin etmissin aslinda ayrilir ayrilmaz baska biriyle konusarak
Soran+1 yılMaddi yönden evet ama kişisellik bakımından degişti ilk zamanlarda olgundu şimdiler şımarmaya başladı 26 yasında ben 20 yasındayım acıkcası ondan daha olgun davranıyorum cocuksu hareketler fılan.. ben eski erkek arkadasım benden vazgectı sandıgım için bunlar basıma geldı zaten hayattan umudumu kestıgım anda sımdıkı erkek arkadasım cıktı karsıma bende tutuncak dal aramıstım bu boyuta geldı olaylar
Cevap sahibi+1 yılYani bu is cocuk oyuncagi değil eger aileler karsi cikiosa zorlama bence simdiki arkadasa da yazik yani
Soran+1 yılÖmür boyu bu kalp acısıyla yasa dıosun yanı
Cevap sahibi+1 yılUnutmak kolaymi deme unutursun mihribanım, oglun kizin olsun hele unutursun mihribanim... Unutulur elbet ama zaman gerek aileler cok ciddi bir sekilde karsiysa eger onlari karsina alma derim simdi ask var ada bitmeyecegi evlenince herseyin degismeyecegi ne malum.
Sevdiğin kim ise onunla birlikte olmak
05 Yorumla
Soran+1 yılAileler ve ciddileşmiş bir ilişki var ortada kaçmak mevzusu bile var..
Soran+1 yılYüreğim eski erkek arkadasimdan yana benden vazgeçtigini sanmistim ilk zamanlar yoksa hayatima asla birini sokmazdim..
Soran+1 yılAileler bilio haziranda istemeye gelicek nasıl cikaricamki hayatimdan..
+1 yılBir işler bunlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler