Bosanmak üzereyim, siz ne yapardiniz?

arkadaşlar esimle 2021 tanisip 6 ay icinde evlendik, çünkü o zamanlar gerçekten mükemmel bir insan gibi gösterdi kendisini bana. Neyse evlendik baya sinirli bu insan olduğu ortaya çıktı falan ilgisi azaldı ve ben bu arada ailemden 1,5 saat uzaga tasindim onunla. Neyse sorunlarımiz oldu her evlilikte olduğu gibi büyütülcek birsen yoktu.
ailesi ile çok iyi anlasiyordum aslinda.
simdi esim çok alingan ve herseye küsen bir erkege dönüstü bende cekemiyorum bazen yani ugrasmiyorum onunla.
Esim gidip ailesine 2 senede ne tartisma varsa ne yoksa herseyi anlatmis üstüne ailemi de cagirdilar onlara da beni kötüledi. Herkes dedi bu konular büyütülcej birsen değil ama esim yok yere evi terk edip herkese kötüledi beni. O anlarda ailesi ile de yüz göz oldum çünkü 2 senedir iyim şimdi mi zor biri oldum?
ondan sonra benim ailem de bana destek cikmiyor maalesef. Bosanmak istiyorum çünkü böyle bir hain esi ben napim.
maalesef bebegimiz var 6 aylik.
sizce bosanirsam pişman olurmuyum?

bu tartismayi büyütecek birsen yoktu ama esim herkesi karistirdi ve olmicak seyler anlatti, sogudum ondan. Bana sanki bahane aramis gibi geliyor.
ben degisirisem onun her istedigini yaparsam dönecekmis istemiyorum dedim.
ailem de onun ailesinin yanında arkamdan durmadi bosanmami istemiyorlar diye. Rezil yani yalnız kaldim

Bosanmak üzereyim, siz ne yapardiniz?