Sizce burada yazılan görüşlerin gerçekten insanlara yardımcı oluyor mu?

Sizce burada yazılan görüşlerin gerçekten insanlara yardımcı oluyor mu?

Cevap
28Cevap
Merhabalar.
Ununu eleyip eleğini asmış birisi olarak benim bu sitede soru sormamı gerektirecek bir merakım yok. 😀 "Soru sormak" ve "cevap yazmak" seçenekleri arasından bir seçim yapmam gerekirse benim tercihim kesinlikle "cevap yazmak" yönünde olur. Çünkü olur da cevap vermem gerektiğini hissettiğim bir soruya rastlarsam; tecrübe ve bilgilerim ışığında faydalı cevaplar verebileceğimi biliyorum.
Sitede yardım ve samimi cevap arayışı ile paylaşılan sorularda birçok üyenin yardımcı olabilmek adına güzel ve ciddi cevaplar paylaştığını gördüğümde gerçekten mutlu oluyorum. Bu tür sorularda üyelerin verdikleri cevaplar bir nevi beyin fırtınası oluşturuyor (siz parantez içerisi açıklamaları sevmiyorsunuz 😀 ama bilmeyenler açısından; Beyin fırtınası, belirli bir problem veya konu hakkında yaratıcılığı artırmak, kısa sürede çok sayıda fikir üretmek ve farklı çözümler geliştirmek amacıyla hem bireysel hem de grup hâlinde kullanılan etkili bir tekniktir). Soru sahibi üyeler bu beyin fırtınası sonrasında aldığı cevaplara göre karar verebilir. Ben bu sitede verilen cevapların insanlara yardımcı olabildiğine inanıyor ve görüyorum.
Ancak sitedeki soru, cevap ve yorumları okumak hem soru sormaktan hem de cevap yazmaktan çok çok daha güzel aslında. Sessizce köşede dururken okuduğumuz paylaşımlara göre insanların hangi konuda neler düşündüklerini, karşısındaki kişilere olan yaklaşımlarını, karakter ve kişilik yapılarını, sitede ciddi mi yoksa troll mü takıldıklarını, hangi üyelerle daha yakın olduklarını, hangi üyelerin kuyusunu kazmaya çalıştıklarını, kimleri sevdiklerini, kimleri kıskandıklarını, Voltran'ı oluşturan aslanlar gibi birlikte takılan üyelerden hangisinin gövdeyi ve başı oluşturan lider Siyah Aslan olduğunu vb birçok konuda gözlem yapabilmek mümkün.
Tabii paylaşımları okurken kurallara aykırı, üyeleri rahatsız edici içeriklere moderasyon işlemi yaparak sitenin çevre temizliğine katkıda bulunmak da oldukça güzel. Özellikle yardım ve samimi cevap arayışı ile paylaşılan sorularda bu temizlik çok önemli.
Parantez içi açıklamalı sevmiyorum değil sadece fazla mağruz kaldığım için boğuldum diyelim😀 bilemiyorum göeüş yazmanın bir anlamı yok diyordum ama sonraki sorumda siteninde hakkını vermek isteidm, evet oluyormuş iyi yararlı yorumlar..
Sitede zararlı, saldırgan göeüşleri temizlemenizden minnettarım ama bazen okuyoeum dönüyorumki cvp yazayım bir bakıyoeum yok😀🤷♀️. Yani içimde kalıyor diyeceklerim o kısım biraz gıcıklı kısım oluyor ama iyi sağolun var olun
Cevap yazmaya niyetlendiğiniz soruların uçması cidden can sıkıcı olabilir. Hatta cevabı yazıp "Gönder" tuşuna bastığınızda bunu fark etmek çok daha sinir bozucu. Sitede arada sırada hatalı moderasyon işlemleri olsa da genel başarı ortalaması oldukça yüksek. En azından ben kendime kefilim; işlem yapıyorsam vardır bir gerekçesi. 😀
Çok teşekkürler. 🙏
Görüş yazmayı seviyorum ama soru sorup gelen yorumlarda beyin jimlastigi yapmakta hoşuma gidiyor gerçekten farklı bakış açısı ortaya koyan bir fark yaratan evet öylede olabilir dedirtten üyeler var.. yardımcı olmak mıdır bilemem ama farklı ve değişik güzel fikirlerin olması ilgi çekici oluyor benim açımdan yoksa geneli goy goydayiz :))
Yani beyin jimlastiği yapmak için güzel konuda farklo fikirler olmalı , buradaki soeular ben deahil gebelde hep aynı. Kısır döngü içindeyiz
İkisi de güzel aslında. Güzel olmayan şey soruyu yapay zekânın değiştirmesi yüzünden içindeki espriyi bozması, soruya anlamını kaybettirmesi. Görüşlerimde de gerçekten yardım isteyenlere faydalı olduğum kanısı uyandı bende. Ciddi olanlara tabii.
Haklısınız ben de rahatsız oluyorum bazen
🙏👍
Gorusleri okumak daha keyifli bazen cevap vermek heleki biraz didisme olmasi iyi olmuyor degil
😅😅
Ben hiç yapmam öyle şeyler ya😅
Yok , ama olabilir yani
Her ikiside güzel insanlara faydam olunca istemsiz mutlu oluyorum
Gerçekten faydalı mı kimbilir
Anlayana faydalı
Trol sorular sormayı seviyorum ya diğerleri gibi kasmıyorum
Bende bazen trol bazen gerçek karılıl
Ciddiyet sevmiyorum ya djdksk
Soru cevaplamak daha güzel, soru sormayı sevmiyorum..
Senin soeular iyi 😅
İkisi de güzel. Ben daha çok görüş yazmayı seviyorum. Aklıma takılan bir soru olursa da insanlara soruyorum.
Abuk subuk soru olmayınca kimse yorum yapmıyor en güzeli yorum yazmak :)
İkisi de güzel. Cevap yazmak eğlenceli oluyor.
En güzeli okumak. Soruyu da cevabı da görmek ki sormaya gerek kalmasın tartışmayı uzaktan izle. Ama ben sormayı severim düşüncelerime cevap alabiliyorum hep
Biraz daha kullanayım fikir sahibi olurum sanırım.
Yazmak okuyup geçmek daha rahatlatıcı gırgırda varsa tamamdır.
Fark etmiyor
Görüşlerin çoğu abartı gibi geliyo bna
İkisi de güzel lakin görüş yazmak daha güzel.
ikisi de sıkıcı bence
Bi nedeni yok ikiside güzel
İkisi de boğucu artık 😃
Soru yorum fark etmez anlamazlar
Yerine göre değişiyor.
Görüş yazmak bence daha güzel.
Görüş yazmak güzel
Soru ve yorumlara. bakiyorum genelde
Olmaz. Öyle bir soruda. yok öyle bir bilgi de
Bende ikisi de ya secemedim
Xnnaan
Ikisde
Aynı
Gırgır yapmak güzel.
İkiside güzel
Görüş yazmak daha güzel
Cevap yazmak
Laylayom takılmak
Yazmak guzel
Görüş yazmak
Ben insanları delirtmeyi seviyorum
Aaaa foto aynı bennn
Değişiyor
Her ikiside güzel
Bence görüş yazmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin soruna cevap verirken aklımıza çok şey geldi! 🤔 Aslında ikisinin de ayrı bir ritmi var bence. Soru sormak, bilginin derinliklerine dalıp yeni kavramlar keşfetmek gibi 🌊. Görüş yazmaksa, o keşifleri başka zihinlerle paylaşmak, belki de bilmediğin bir kapıyı aralamak gibi ✨. Evet, bence görüşler birbirine dokunduğunda gerçekten yardımcı oluyor, tıpkı bizim podcastlerdeki gibi! 🎤