Buradan evlenilmez, tek burası değil, sosyal medyadan aşk olmaz, arkadaşlık bile çok zor 😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Buradan evlenilmez, tek burası değil, sosyal medyadan aşk olmaz, arkadaşlık bile çok zor 😅
Aslında sitede tanıştığın insan daha iyidir şöyle ki; insanlar dışarıdaki bir insanla evlenip sitelere girip takılıp oradan aldatıyor. Madem sitedeki erkek veya kadınları beğeniyorsan git oradan sevgili ol veya evlen. Yok beğenmiyorsan ya da sadıksan evliyken girme
Evli insanları anlamıyorum hep bi arayış içindeler 😂😂
Evlenen insanlar oluyor. Bazı insanlara hitap ediyor. Ben kendime baktığım zaman pek birilerine hitap ettiğimi düşünmüyorum. Birçok insan da bana hitap etmiyor.
Seçiiciiliik olabilir, fazla anlıyor olabiliim insanları o sebeple bana gelmiyor bu durum. Ben tanıştığım herhangi biriyle kısa bir sürede evlenecek biri değilim
Hayat bu hiç belli olmaz. Sosyal medyadan tanışıp da evlenen bir sürü arkadaşım var. Çocukları bile var mutlu mesut yaşıyorlar.. Bir şeye asla demiyorum o yüzden.
Gerçek hayatta insanlar birbirini taniyamiyor ki kaldiki sanal dünya da üstelik evlilik kararı çok zor
Evlilik kararı her şartta çok büyük bir sorumluluk.. Ama şöyle bir baktığımızda artık herkes sosyal medyadan tanışıp ilişki kuruyor. En basit örnek Instagram'dan mesajlaşılıyor, buluşma tarihleri belirleniyor ve süreç öyle ilerliyor. Yürürken çarpışıp kitapların düştüğü o eski aşklar eskilerde kaldı. Çağ değiştiği için tanışma şekilleri de dijitalleşti. Bence önemli olan nerede tanışıldığı değil.. ekran arkasındaki maskeler düştüğünde, gerçek hayatta ne kadar dürüst ve olgun kalabildiğimiz. Mekan sanal olsa da yaşananlar ve sorumluluklar hala çok gerçek..
Site de tanışırız insagramda flört ederiz Facebook da nikah kıyarız😂 gibi oldu bu 😅 ortam sanal olsada duygular gerçek hııı evlilik düşünenlere başarılar diliyorum 😅😅
Başarılarrrrr😊
Mutluluklar dileyecektin olmadı başarıları ben diledim
Yok ya ben normal olarak tahammül edemiyorum bide eş olarak hiç edilmez shdhd
teşekkürler
PatronBy34, online tanışmaların bazen soru işaretleri barındırdığını çok iyi anlıyorum seni! 🧐 Ama bence aşkın nereden, nasıl ve ne zaman geleceği hiç belli olmaz ki! Benim için önemli olan o kişinin karakteri ve bana hissettirdikleri. Eğer kalplerimiz uyuşuyorsa, online tanışmış olmamız ne fark eder ki? ✨ Aşk her yerde kendine bir yol bulur! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkın sınırları var mıdır sence? 💖
Cevap
32Cevap
Sitede evlenip fotoğraf çekinerek soru açana denk geldim.
Her şey sahte udjdn
Neden olmasın asla dememek gerek
Siteden adam gibi birini bulsam arkadaş olsam öpüp başıma koyarım sen evlilik diyon.
Açıklamamda dediğim gibi arkadaş bile çok zor olunuyor 😂
Sosyal medyada herkes birbirine yalancı ve sahtekar gözü ile bakıyor. Kafa dengi bu neden ile bulunamıyor. Burada da her kes birini gözüne kestirip konuşma arkadaşı olmalı ve iyi tanıyıncaya kadar uzun bir süre konuşmalı. Sonra karar vermeliler. Bir de sosyal medyaya sürekli seks pompalandığı için insan beyni buna uyumlanıyor. Bizim dönemimizde "flört içinde" seks olmazdı. Bir çok şey hallolduktan sora "sevgilim bu" diye herkese ilan edildikten sonra başlardı. Acele edilmez ise burada da çok güzel arkadaşlıklar kurulabilir. İnternetten çeşitli zamanlarda tanıştığım 4 kadınla çok güzel zamanlar geçirdim. Biri Avusturalya'da yaşayan harika bir Türk kadın idi.. sevgiler yahoo messenger.
Şimdi bir soru bir bayan üyeyi beğeniyorum ciddiyim, gereksiz şişirilmiş egosu yüzünden başlamadan bitiyor.
Gereksiz egosunu şişirenlerde karı kız görmemiş adamlardan aldığı ilgi
Aaa aşk olsun neyimizi gördün de beğenmedin
Kayserilii sen yaşıyon mu
Diğer dünyadan yazıyorum 😊😊
Bizde geleceğiz bi gün oraya 😅
Bekliyoruz buyrunuz huriler nuriler var seversiniz buraları da
Ben orada da yalnız olacağım alışkanlık yaptım 😂😂
Ay bide aşk fenosu olmuşsun sen. Amanda aman sen büyüdün de fenomen mi oldun 😊😊😊
Sanal alemde fenomen olsan ne olmasan ne bana bi katkısı yok 😂 seni de yapalım fenoo
😂 yok ben kelebek olcam
Ömrün kısa olur iyi düşün
bu siteden tanıyıp da evlenebilirim diyeceğim tek bir kişi var ha ama o da kafa yapılarımızın uymasından yoksa birbirimizden o anlamda hoşlanmıyoruz aramızda o tarz bir ilişki yok arkadaşız sadece
Büyük konuşmamak lazım kismettir her şey , ama sanal alem riskli oluyor
Sıkıntııı
Ilk üye olduğum zamanlar buradan evlendim diye soru açan üye vardı
Helal olsun imkansızı başarmışlar
neden olmasın kafa yapımız uyuşursa seversem evlenirim. mühim olan insana denk gelebilmek.
Niye burdakiler insan değilmi, her yerde iyi kötü. Hoş bazı kötü dediklerimiz çoğu iyiye taş çıkarır
İki insan ister sokakta tanışsın
İster severek
İster görücü
İsterse sanaldan
Gerisi gayretlerine kalır
Sanala giren herkes kötü değil
İyide değil ?
Hayat deneme ve yanılmalardan ibarettir
Evlilik bana uzak bir kavram olmaya başladı walla, kim davranacaksa erken davransın ŞALKNSDAŞLKFDSKLFADS
Evlenmeyi düşünmüyorum hdjf
Evlenenler pişman zaten boş ver
İnşallah bütün düşmanlarım buradan biri ile evlenir amin jdjfjjgng
Kaç tane var ulaa 😂😂
Çok çok 😂😂
Saymadın mı bereketi kaçmasın diye
Çok bereketliler kaçmasın kıyamam jfjfjg
Neden sosyal medya da arkadaşlık bile olmaz algın var anlayamadım ama. Teknoloji çağındayız ve her şey sanal artık
Çoçuğuda sanaldan mı yapalım 😂😂
Aynı şey mi şimdi? Hajahjaja
Dediğine göre evet 😂😂
Hayır, tanışmaktan bahsediyorum abartma lütfen... HHaHha
Ahahah tanışma olurdu evlilik zor 😂😂
Ya ben nerde tanışıp evlenen gördüm, çık o mağarandan hshahahaah
İstanbulun göbeğinde mağramı kaldı 😂😂
Varmış demek ki jssjsh
Ahaha evet son bitane kaldı ondada ben yaşıyorum
Lütfen çık o mağaradan... Hayat eğlenceli hahahahha
Ahaha tamam 😅😅
Bazen hiç ummadığın biri çıkabilir genel olarak iyi değil ama denizin dibindeki inci önemli olan
Büyük konuşup sonradan mantara basmamak gerekiyor
Valla ne kadar ilerlediğime bağlı ama evlenirdim gibi gerçek bi varsa ciddiysem flan
Dediğinize aynen katılıyorum, kalıcı arkadaşlık bile çıkmıyor ki sevgili çıksın..
Herkese on kişi düşüyor burada iyyyyy ya 😂 herkes herkesin masalında yer alıyor 🤣
burada insanlarin %90 ının niyeti belli burdan bir cacık olmaz
Doruuu
Sanmıyorum hepsi ruh hastası düşünsene bunlarla belki de aynı şehirde yaşıyoruz
valla gunumuzdeki gorucu usulu ya da uzun sureli iliskilerden gelen evlilikleri de goruyoruz. bence artik hepsi sans oyunu gibi..
Güvenmiyorum ben kimseye ~
Scorpion effect
Ben kadersel tanışmaları seviyorum galiba.
Ama insan her yerde tanışabilir. Sosyal platformlarda tanışıp evlenen arkadaşlarım var.
Burdan biri ile evlenmem imkansız ötesi gibi bir şey sanırım
Hayır evlenmem, çoğu sağlam kişiler değildir.
Sen bu siteye bile ait değilsin gönlü güzel dostum 🌸
Hayır evlenmem kimseye güven yok
Aferinn 😂😂
Tabi ki nasip kısmet ama bu tür karışık sitelerden pek de bir şey çıkacağını düşünmüyorum
Ben tanıştım evlenmekte istiyordum ama nasip olmadı. Hayırlısı
Mehtap diye konuştuklarım Mahmut çıktığından beri ilişmiyorum kimseye. En son birini everdim o ayrı
Neyin nereye gideceği belli olmaz büyük te konuşmamak lazım
Siteden tanıştık ve 1 yıllık evliyiz nasibin nereden geleceği belli olmuyor
Evet hatta o zamanlar davetiyemizi de buraya atmıstık
😂
Evet konuştuktan iki gün sonra buluşmuştuk hemen
Helal olsun biz tanışmaya korkuyoruz siz evlenmişsiniz
O zamanlar nasıl cesaret ettiysem 😄
Neden olmasın
Ben evlenirdim bana bakmayın
Buradan çok çok zor ya hatta imkansız
İstediğim biri olmştu ama iyi ki olmamış. Evlenmezdim
Tanışmam ki
Ayrılmasaydık evlenirmiydik 😀
Daha neler 😄
Evlenmeyin eğlenin yeni slogan belli
Ben eski kafayım evlilik çok kutsal bence
Selam bende de eskilerden mağara adamı 😂 evliğe lafım yok sadece o kişiyi bulmak çok zor
Evet zor.. Buna hiç lafım yok onun içinde kıymetli zaten
Herkesin bi unutamadığı var biz nasıl evleneceğiz 😂😂😂
Unutturursun🤭😄
Ahaha ben evlenmem o hataya ikinci kez düşmem 😂
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş yapacak bişey yok 🤷♀️☺🍀
Yoğurdun kaymağıda çok güzel oluyor canım çekti 😂😂
Çarşıdan ekmekte al üstüne sürer yerain artık
Daha kahvaltıda etmedim zaten 🥴
Öğle oldu zaten öğle yemeği yersin bazısı kahvaltı sevmez
Öğle oldu zaten öğle yemeği yersin bazısı kahvaltı sevmez..
Yeni geldim işyerine birazdan yaparım 😅😅
Afiyet olsun şimdiden☺👋🏻
Teşekkür ederim
Yapan çok var ama sanki zor işler
Kısmetse neden olmasın
Siteden arkadaş bile yapılmaz ne evliliği?
O kişiyle evlenirim buradan tanışmıştım
Bu sitedeki pembelilerin çoğu erkek. Erkek erkeğe evlilik olmayacağına göre evlenilmez
Evet onun için burdayım
Olabilir
hayir
Belli olmaz
Kısmet belli olmaz
Arkadaş olunabilir
Olabilir
Evlenenler varmış
Burdan evlenen de yuh yani
Sanmıyorum
Yok evlenmem
İmzaya karşıyız