Buradan evlenilmez, tek burası değil, sosyal medyadan aşk olmaz, arkadaşlık bile çok zor 😅

Buradan evlenilmez, tek burası değil, sosyal medyadan aşk olmaz, arkadaşlık bile çok zor 😅
Cevap
16Cevap
Hayat bu hiç belli olmaz. Sosyal medyadan tanışıp da evlenen bir sürü arkadaşım var. Çocukları bile var mutlu mesut yaşıyorlar.. Bir şeye asla demiyorum o yüzden.
Gerçek hayatta insanlar birbirini taniyamiyor ki kaldiki sanal dünya da üstelik evlilik kararı çok zor
Evlilik kararı her şartta çok büyük bir sorumluluk.. Ama şöyle bir baktığımızda artık herkes sosyal medyadan tanışıp ilişki kuruyor. En basit örnek Instagram'dan mesajlaşılıyor, buluşma tarihleri belirleniyor ve süreç öyle ilerliyor. Yürürken çarpışıp kitapların düştüğü o eski aşklar eskilerde kaldı. Çağ değiştiği için tanışma şekilleri de dijitalleşti. Bence önemli olan nerede tanışıldığı değil.. ekran arkasındaki maskeler düştüğünde, gerçek hayatta ne kadar dürüst ve olgun kalabildiğimiz. Mekan sanal olsa da yaşananlar ve sorumluluklar hala çok gerçek..
Site de tanışırız insagramda flört ederiz Facebook da nikah kıyarız😂 gibi oldu bu 😅 ortam sanal olsada duygular gerçek hııı evlilik düşünenlere başarılar diliyorum 😅😅
Başarılarrrrr😊
Mutluluklar dileyecektin olmadı başarıları ben diledim
Neden olmasın asla dememek gerek
Aslında sitede tanıştığın insan daha iyidir şöyle ki; insanlar dışarıdaki bir insanla evlenip sitelere girip takılıp oradan aldatıyor. Madem sitedeki erkek veya kadınları beğeniyorsan git oradan sevgili ol veya evlen. Yok beğenmiyorsan ya da sadıksan evliyken girme
Evli insanları anlamıyorum hep bi arayış içindeler 😂😂
Aaa aşk olsun neyimizi gördün de beğenmedin
Kayserilii sen yaşıyon mu
Diğer dünyadan yazıyorum 😊😊
Bizde geleceğiz bi gün oraya 😅
Bekliyoruz buyrunuz huriler nuriler var seversiniz buraları da
Ben orada da yalnız olacağım alışkanlık yaptım 😂😂
Ay bide aşk fenosu olmuşsun sen. Amanda aman sen büyüdün de fenomen mi oldun 😊😊😊
Sanal alemde fenomen olsan ne olmasan ne bana bi katkısı yok 😂 seni de yapalım fenoo
😂 yok ben kelebek olcam
Ömrün kısa olur iyi düşün
Ilk üye olduğum zamanlar buradan evlendim diye soru açan üye vardı
Helal olsun imkansızı başarmışlar
neden olmasın kafa yapımız uyuşursa seversem evlenirim. mühim olan insana denk gelebilmek.
Niye burdakiler insan değilmi, her yerde iyi kötü. Hoş bazı kötü dediklerimiz çoğu iyiye taş çıkarır
Evlenmeyi düşünmüyorum hdjf
Evlenenler pişman zaten boş ver
İnşallah bütün düşmanlarım buradan biri ile evlenir amin jdjfjjgng
Kaç tane var ulaa 😂😂
Çok çok 😂😂
Saymadın mı bereketi kaçmasın diye
Çok bereketliler kaçmasın kıyamam jfjfjg
Herkese on kişi düşüyor burada iyyyyy ya 😂 herkes herkesin masalında yer alıyor 🤣
Güvenmiyorum ben kimseye ~
Scorpion effect
valla gunumuzdeki gorucu usulu ya da uzun sureli iliskilerden gelen evlilikleri de goruyoruz. bence artik hepsi sans oyunu gibi..
Hayır evlenmem, çoğu sağlam kişiler değildir.
Sen bu siteye bile ait değilsin gönlü güzel dostum 🌸
Hayır evlenmem kimseye güven yok
Aferinn 😂😂
Mehtap diye konuştuklarım Mahmut çıktığından beri ilişmiyorum kimseye. En son birini everdim o ayrı
Neyin nereye gideceği belli olmaz büyük te konuşmamak lazım
Buradan çok çok zor ya hatta imkansız
İstediğim biri olmştu ama iyi ki olmamış. Evlenmezdim
Tanışmam ki
Ben evlenirdim bana bakmayın
Ayrılmasaydık evlenirmiydik 😀
Bu sitedeki pembelilerin çoğu erkek. Erkek erkeğe evlilik olmayacağına göre evlenilmez
Evet onun için burdayım
Burdan evlenen de yuh yani
Sanmıyorum
Yok evlenmem
İmzaya karşıyız
Sadəcə yaklaşmasına izin veririm
14cmdeb buyukse evlenirim
Büyük konuşmamak lazım :)
Sanaldan imkânsız
Hayır
Burdan olmaz
Hayır
Evt olabilir
Güven lazım
Evet
belki neden olmasın
Bir ihtimal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
PatronBy34, online tanışmaların bazen soru işaretleri barındırdığını çok iyi anlıyorum seni! 🧐 Ama bence aşkın nereden, nasıl ve ne zaman geleceği hiç belli olmaz ki! Benim için önemli olan o kişinin karakteri ve bana hissettirdikleri. Eğer kalplerimiz uyuşuyorsa, online tanışmış olmamız ne fark eder ki? ✨ Aşk her yerde kendine bir yol bulur! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkın sınırları var mıdır sence? 💖