1 ay

Kayınvalide ve eş tarafından değersiz hissediyorum, bu psikolojik yıkımla nasıl başa çıkarım?

İnsanı çok yoruyorlar.
İnsanı yoran hayat değil
Dünya değil.
İnsanı nankör insanlar yoruyorlar ne yapsan da yaranamıyorsun.

Benim canım çıkıyor ev temizliğiyle hiç kendime vakit ayıramıyorum hiç dışarı çıkıp gezmiyorum.
Bir kere bile sormuyorlar iyi misin bir kere demiyorlar uzun zamandır dışarı çıkmıyorsun bir dışarı çık.
Hep ev temizliyorum bulaşık yıkıyorum hizmetçiyim para verilmeyen hizmetçi ne kadar temizlesem de kaynanam hep beni sinir ediyor evi bok götürmüş diyor dinlenmemi tv bakmamı telefonla oynamamı güzel görünmemi istemiyor.

Eşim bugün bana bir söz dedi sen benden kilisin bu kalbimi kırdı kiyim ama evlendiğimizden beri beni hiç salona götürmedi ağda yaptırmadı lazer yaptırmadı diğer her kız parayı seçtiğinde güzel yaşıyor ben ne para ne giyim altın hiçbir şey istemedim ondan ilgi sevgi istedim.

Aldatıldım.
Sevgi ilgi görmedim diğer kızların tonlarla makyaj malzemesi varken benim hiçbir şeyim yok gelmiş bana diyor ki kilisin bilmiyorum artık gerçekten de insanlıktan iğreniyorum bu insanlar insan olamazlar ya insan bu kadar mı acımasız vampir misali vampir insanın kanını sömürür bunlar ise benim ruhumu enerjimi sömürüyorlar
Kayınvalide ve eş tarafından değersiz hissediyorum, bu psikolojik yıkımla nasıl başa çıkarım?