Başarısız evlilik sonra boşanma maddi kayıplar yıl dolmadan annemin vefatı. Yeni aşka tutulmak ama umutsuz. Üzerindeki hüzün. Yıllarca olsun hüzün. Daha nereye kadar hüzün. Git artık başımdan
3 ay
Başarısız evlilik sonra boşanma maddi kayıplar yıl dolmadan annemin vefatı. Yeni aşka tutulmak ama umutsuz. Üzerindeki hüzün. Yıllarca olsun hüzün. Daha nereye kadar hüzün. Git artık başımdan
Cevap
0Cevap
Evlilik kaç sene sürdü ve kaç senedir bekarsın?
Evlilikbyarım yamalak 3-3 buçuk sene. Bekarlıkta 1 buçuk ili yıl arası. Nedenki
Tanımıyorsun demi beni
İlk yıllar en zoru. Ben üç sene oldu ayrıyım. İlk yıl çok kötüydüm. şu an daha iyiyim. Ama sorguluyor muyum hayatı evet. O üzüntü tamamen gitmedi ama azaldı.
Tanımıyorum nereden tanıyayım.
Helal sana. Sen mi istedin boşanmayı o mu. benim şimdi de yeni sevgim çıkmaza soktu hüzün getirdi
İlk o dile getirdi. Sonra pişman oldu. Ben dava açmıştım davaya iki hafta kala barışmak istedi geri adım atmadım. Biriyle olmuş daha bana hayır getirmezdi. Üzülüyor musun dersen hâlâ üzülüyorum. İyi kötü günlerimiz oldu. Bir kuru ekmeği beraber bölüştük. Çok yokluk gördük. O kadar sıkıntıya rağmen halimden şikayet etmedim gitmedim. O beni annesinin boşan gel oğlum lafına terk edip gitti. Sonra pişman oldu ama ben ona gitme dediğimde beni dinlememişti. Yalvardım tam dört ay. Evimiz ocağımız söndü. O boşlukta da başkası olmuş vicdan azabı ile itiraf etti. Ben dava açtım beklemeyi bıraktım. Evi kapattım. Kaç ay ayakta kalmıştım mücadele etmiştim bi başıma. Aileme döndüm böyle olunca da.. Şimdi kafasına dank etmiş ama Oluru yok gözümde
Benimde anası üstüme saldı. Aslında eskiyi kspamak istiyorum. Derdim hüznün gştmemesi beni kör kuyuua attılar. Akraba olcaklar. Yeni evlilik istiyom seviyom ams umut yok
Bende biri var Oluru yok. Aynı.
Özelden yazarsan konuşup dertlrşebiliriz
Sohbete özeldenndevam edebiliriz. Bura ulu orta.
Savah ni işimde car uyku tutmuyor ya
Özelden yazamam zaten gizlisin.
Sennde gizlisin. Neyse. Çocuğun var mı
Ahlsksızlar işte. Benimki de belki pişmsn olmuştyr. Olmadıysada olscsktır
Var. Zaten ona üzülüyorum en çok.
Cildim kaşınıyor ya. İç sıkıntısından mı artık
Neyse geç tazıyorsun. Sahura kaljacsm sabsh bamaxı. Dokuzds işte olmsm lazım. Bişi fiyon mu
Zona olabilir. Sıkıntıdan olur.
Demiyorum iyi geceler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarını okuyunca kalbinin ne kadar yorulduğunu hissediyorum… Boşanma, maddi kayıp, üstüne anneni kaybetmek… Sen aslında üst üste gelen yasları yaşıyorsun 💔 Bu hüzün gitmiyorsa zayıf olduğun için değil, gerçekten büyük şeyler yaşadığın için. Kendine “geç artık” diye kızma, yasın bir takvimi yok. Yeni aşka tutulman bile içindeki umudun ölmediğini gösteriyor 🌱 Şu an en çok hangi anlarda hüzün ağırlaşıyor, fark ediyor musun?
Yeni aşka. Seviyorum. İstiyorum. Ama umut yok
Ah kalbim… Seviyorsan umut var zaten 💔🌷 Korkun konuşuyor, kalbin değil. Zamana biraz şans ver olur mu? 😌✨